Video Aspect Ratio: 4:1

Geluk op werk

Trainingen, lezingen, inspiratie sessies, Ted-talks.....


Meer info 

De afgelopen jaren hebben we diverse trainingen met succes ontwikkeld. Bij voorkeur maken wij elke training op maat.

Elke organisatie heeft haar eigen behoeften, strategieën en ambities. Toch lopen de meeste organisaties tegen dezelfde vraagstukken aan over stress, vitaliteit, performance, betrokkenheid, samenwerken, vertrouwen, verantwoordelijkheid. 


Betere prestaties, betere samenwerking, meer tevreden klanten, veerkrachtige en vitale medewerkers, betere processen, binnen 8 seconden de telefoon opnemen, nog succesvoller worden, meer invloed, nog effectiever zijn..........het is niet langer houdbaar een samenleving van 'meer' & 'beter'. We hebben al 'meer' dan we ooit hebben gehad. We hebben de afgelopen periode veel meegemaakt, daarom kunnen we niet gewoon blijven wachten tot alles weer normaal is. De wereld verandert en jij zou hetzelfde moeten doen!  Bijvoorbeeld door je te verbinden met een hoger doel, dat groter is dan jezelf,  om echt een verschil te maken. 

Stel als organisatie de vraag 'Als wij willen groeien als team/organisatie, wie of wat wordt er dan werkelijk gelukkiger van? 
Geluk en persoonlijk leiderschap

Vertrouwen

Organisaties waarin mensen elkaar kunnen vertrouwen, zijn veel leuker om te werken

Betrokkenheid en geluk

Geluksbewustzijn

Organisaties die werken aan bewustzijnsontwikkeling, bevorderen het werkgeluk

Emotionele intelligentie en geluk

Emotionele intelligentie 

Leiders met een hoge emotionele intelligentie zijn veel leuker om mee samen te werken

Everyone thinks of changing the world or the organization.

No one thinks of changing himself........

Popcorn effect

Mensen helpen om de beste versie van zichzelf te zijn, kan een rijk, intens, en zelfs swingend proces zijn. Wij halen de deksel van de pan en geef woorden aan gevoelens van mensen. De stoom gaat van de ketel en daarvoor in de plaats komt er ruimte voor verandering. En dan, opeens….. springen de veranderingsprocessen je als popcorn om de oren. Het springt, het dartelt, het tintelt, het bruist weer tussen die collega’s en hun leidinggevenden! Daarom noem ik dit de 'popcorn aanpak'. Zo komt de swing terug. Wil jij jezelf versterken, je team of je organisatie, ik neem de ontwikkeling van mensen heel serieus.

Reacties van klanten

Performance verhogend!

De training speelt in op hoe Emotionele Intelligentie in te zetten in je werk, in de omgang met collega's waardoor je beter in je vel komt te zitten en dat werkt performance verhogend op vele gebieden. Sheila weet onderbouwd door wetenschap situaties helder toe te lichten, praktijk voorbeelden te geven en mensen letterlijk in beweging te krijgen.

Pauline Doomernik-Ecoser training

Echt aan te raden!

Een bijzonder betrouwbaar, inspiratievol en mooie training. Een topper bovendien op haar vakgebied, die ik iedereen kan aanbevelen! Ik ben journalist en schrijver van verschillende boeken waaronder de 'Zielensprong', een spirituele roman, ‘De Aphrodite van Santorini’, 'Teun van Vliet' dat door het publiek als beste sportboek van het jaar is verkozen

Guido Bindel-Journalist

Geluk op de werkvloer werkt

Een inspirerende lezing over bewust leiderschap en geluk op de werkvloer. Ik heb veel positieve reacties op jouw lezing gekregen. Het was prima om leiderschap eens vanuit een andere invalshoek te bekijken. Wat een mooie eyeopeners op het gebied van geluk en fijn om te weten dat je zelf meer invloed op je geluk kunt uitoefenen dan je zult denken.

Inge Ursinus- Rabobank

Maatwerk en Incompany

Neem voor meer informatie of advies contact met mij op. In een gratis adviesgesprek onderzoek ik de eerste stappen en mogelijkheden binnen jouw organisatie.
arrow_drop_up arrow_drop_down