Contact formulier heart4happiness
Contact Heart4Happiness

Passen onze programma's bij jou of je organisatie?

Conta

ct

 • Contactgegevens

  Heart4Happiness

  Bachstraat 171

  2324 HH Leiden

  Telefoon: 06-24245154


  KVK nummer: 27332602

  Big-registratie: 49000673730


  Of vind ons op social media

  Vragen? Of even hartstormen?

  Kennismakingsgesprek?

  Schrijf je in voor een persoonlijk adviesgesprek en laat je vrijblijvend adviseren. Wij kijken of één van onze programma's bij je (of organisatie) behoeften en situatie aansluiten. 


  We worden regelmatig gebeld over de opleiding voor gelukscoach en hoe dit verschilt met andere opleidingen. Dat is geen gekke vraag, er zijn namelijk verschillende opleidingen in de 'geluksindustrie', daarom nemen we deze vraag altijd serieus en vinden we het super leuk als je belt. Ons advies is om eerst bij jezelf ten rade te gaan. Wat zou ik willen leren en waarom? In een adviesgesprek kijken we of je behoeften aansluiten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan, om met een geaccrediteerde Gelukscoach te bellen. Tenslotte geven zij de beste informatie wat de opleiding hem of haar heeft gegeven. Zo verzamel je informatie op verschillende manieren en kun je voor jezelf de beste keuze maken. 


  Opleidingsbudget

  Wist je dat 40% van het opleidingsbudget binnen organisaties niet besteed wordt? Wij helpen je graag meedenken om het opleidingsbudget goed te besteden. Indien je werkgever zou willen investeren in een opleiding, kunnen wij jou ook een werkgeversverklaring sturen, waarin we omschrijven wat de voordelen zijn voor jou en je organisatie.


  Heart4Happiness is SNRO geaccrediteerd en staat ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs waar organisaties worden opgenomen die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Een stevige kwalitatieve audit gaat vooraf aan de inschrijving. Door deelname aan een training of opleiding van Heart4Happiness bespaar je 21% belasting.

  Wij gebruiken cookies