Werkgelukdeskundige

Gelukscoach of 

Werkgelukdeskundige worden?

Een Hbo-beroeps opleiding waarin je een schat aan kennis en ervaring opdoet!

Download de brochure


Met een hoger bewustzijn wordt het ervaren van geluk gemakkelijker!

 • Ben je geïnteresseerd in het vergroten van je bewustzijn over jezelf, anderen, je team en de wereld om je heen?
 • Wil je je zelfvertrouwen vergroten, je kwaliteiten ontwikkelen en je polariteiten in balans brengen?
 • Ben je op zoek naar manieren om belemmerende gewoonten te doorbreken en geluksgewoonten op te bouwen, zodat je een positievere kijk op het leven krijgt?
 • Wil je meer geluk in de wereld brengen en je eigen inspanningen op het gebied van geluk versterken?
 • En wil je zowel persoonlijk als professioneel succes behalen en een positieve impact hebben op de wereld?

Dan is deze SNRO en CRKBO geaccrediteerde HBO-beroepsopleiding iets voor jou. Het biedt een holistische benadering van geluk, waarbij de nieuwste onderzoeken op het gebied van positieve psychologie, welzijnstheorie en neurowetenschap zijn geïntegreerd. Deze opleiding is grondig getest door onafhankelijke wetenschappers en studenten bevestigen dat het bijdraagt aan het verhogen van het Geluksbewustzijn.


Houd er rekening mee dat deze opleiding geen standaard cursus is en toewijding vereist. Je krijgt alle werkvormen, methoden en technieken die we de afgelopen 16 jaar hebben ontwikkeld en waarvan de waarde is bewezen, zodat je er volledig zelf mee aan de slag kunt gaan!


     Na succesvolle afronding van de opleiding, mag jij jezelf erkend Gelukscoach of Werkgelukdeskundige noemen!       

Volgens de Nationale Beroepengids is de Gelukscoach het beroep van de toekomst!

crkbo

CRKBO-registratie

SNRO-keurmerk

Soffos en geluk

Soffos onderzoek

Wil jij een verschil maken in het leven van anderen en geluk bevorderen?

Of je nu werkzaam bent als zorgprofessional in de gezondheidszorg, een leefstijlcoach bent, een voedingsdeskundige, psycholoog, trainer, teamleider, welzijnsmanager, HR-professional of verantwoordelijk bent voor het begeleiden of trainen van werknemers, deze opleiding biedt jou waardevolle strategieën om het geluk in jouw leven en carrière te vergroten.


Stel je voor dat je de tools hebt om anderen te helpen hun gelukspotentieel te realiseren. Je leert wetenschappelijk onderbouwde methoden en technieken die bewezen effectief zijn in het bevorderen van geluk en levenskwaliteit. Je wordt een expert in het identificeren van sterke punten, het ontwikkelen van veerkracht, het omgaan met stress en het creëren van een leven vol betekenis en voldoening.


Deze opleiding biedt een unieke combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden. Je leert niet alleen hoe je anderen kunt begeleiden naar geluk, maar je verrijkt ook jouw eigen leven en carrière.

Ben je ondernemer of wil je zzp-'er worden en anderen inspireren en begeleiden naar geluk?

Ontdek nu hoe jij jouw passie kunt omzetten in een bloeiende carrière als Gelukscoach/Werkgelukdeskundige!

Deze opleiding biedt jou krachtige strategieën en praktische tools waarmee je jouw klanten kunt begeleiden naar duurzame gewenste verandering en een leven vol betekenis. Of je nu een startende coach bent of al een bestaande coachpraktijk hebt, deze opleiding zal jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen.


Maar dat is nog niet alles. Je kunt ook ingehuurd worden als Gelukscoach/Werkgelukdeskundige binnen scholen en organisaties. Hier kun je een waardevolle bijdrage leveren aan het creëren van een positieve en productieve werkomgeving waarin werkgeluk centraal staat.


Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Schrijf je vandaag nog in voor de opleiding en ontdek hoe jij anderen kunt inspireren en begeleiden naar een leven vol geluk en vervulling. Neem contact met ons op voor meer informatie en maak van jouw passie jouw nieuwe carrière!

Naarmate de stressoren van de moderne wereld intenser worden is een nieuw speelveld nodig!

Wat leer je in de opleiding?

 • Voortraject: Het invullen van een gevalideerde vragenlijst die in samenwerking met Soffos onderzoeksbureau is samengesteld. Het is een persoonlijke bewustzijnsscan om je bewust te worden waar je ontwikkelpunten liggen, dit zorgt voor een ijkpunt en een startpunt. De vragenlijst is gebaseerd op de bewustzijnsschaal van Psychiater David R. Hawkins. 
 • Je krijgt de mogelijkheid om diepgaande kennis op te doen over de neurologie van geluk, het fundament van geluk en hoe je het kunt cultiveren.
 • We brengen de determinanten van geluk in beeld, zodat je een helder begrip krijgt van wat geluk echt betekent en hoe het wordt beïnvloed.
 • Je ontwikkelt een holistisch begrip van de psychologische, biologische en sociale aspecten van geluk, inclusief inzichten uit de neurowetenschap over emotie en welzijn.
 • Tijdens de opleiding krijg je inzicht in je persoonlijkheid en de 'software' die jouw gedrag en overtuigingen beïnvloedt. Je leert patronen en beperkende overtuigingen te herkennen en te doorbreken, zodat je kunt werken aan het wegnemen van obstakels die je geluk in de weg staan.
 • Daarnaast leer je hoe je polariteiten in balans kunt brengen en geluksgewoonten kunt opbouwen met behulp van Positieve Psychologie Interventies (PPI's). Deze waardevolle tools kun je zowel inzetten om werkgeluk te vergroten als om persoonlijk geluk te bevorderen.
 • De opleiding biedt ook unieke methoden en instrumenten, waaronder een emotieformule en andere Happy-Tools, die evidence-based en complementair zijn aan de wetenschap van geluk.
 • Je leert over de wetenschap achter geluk en ontdekt je ware authentieke kern. Daarnaast verwerf je een breed scala aan hogere harttalenten, zoals wijsheid, compassie en mededogen, en leer je ook wat geluk saboteert.
 • Een belangrijk aspect van de opleiding is het begrijpen en toepassen van hartintelligentie, een bewezen methode die de invloed van het hart op de hersenen en het lichaam in kaart brengt.
 • Je leert hoe je de principes van positieve gezondheid kunt toepassen in je coachingspraktijk of professionele setting, zodat je mensen kunt begeleiden bij het verbeteren van hun algehele welzijn. Daarnaast krijg je inzicht in motiverende gespreksvoering, een effectieve techniek om mensen te helpen hun motivatie voor gedragsverandering te vergroten. Deze benadering stimuleert zelfreflectie, versterkt motivatie en bevordert duurzame positieve verandering.
 • Daarnaast leer je het 3P-model kennen, een holistisch kader met de belangrijkste pijlers voor geluk en een effectieve interventiemethode. Je krijgt ook inzicht in verschillende modellen, zoals epigenetica, de polyvagaaltheorie, neuroplasticiteit en neurotransmitters, en hoe deze verband houden met geluk.
 • Verder ontwikkel je vaardigheden om een gelukkige werkomgeving te creëren, strategieën om geluk te meten en evalueren, en het vermogen om werkplannen en teamtrainingen op te stellen. Daarnaast leer je hoe je medewerkers of klanten kunt coachen op het gebied van geluk.

 • Dit is slechts een greep uit de vele waardevolle onderwerpen en inzichten die je zult opdoen tijdens de opleiding. Er valt nog veel meer te ontdekken en te leren.

Doel van de opleiding

Leading yourself:  Tijdens de opleiding staat het ontwikkelen van je persoonlijke geluksbeleving centraal. Je leert om van binnenuit naar buiten toe te groeien. Geluk kan namelijk alleen worden gerealiseerd door het van binnenuit te cultiveren en te laten rijpen. Bewustzijn speelt hierbij een essentiële rol, aangezien het een natuurlijk en integraal onderdeel is van ons mens-zijn. Het vormt de kern van onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele functies. Door bewustzijn op een dieper niveau te verkennen, kun je een significante impact creëren in je leven en in de wereld om je heen. Het proces is gericht op duurzame groei en transformatie, waarbij je leert om vanuit een dieper niveau te leven en te leiden.

Leading others: Door het verkennen en ervaren van verschillende bewustzijnsstadia, krijg je een dieper begrip van jezelf. Dit begrip stelt je in staat om anderen te coachen en begeleiden op een transformerend pad. Door mensen bewust te maken van hun eigen patronen, overtuigingen en mogelijkheden, kun je hen helpen groeien en hun potentieel te realiseren. Met een dieper begrip van jezelf en anderen kun je een waardevolle bijdrage leveren aan individuen en organisaties, waardoor positieve verandering en transformatie mogelijk worden.

Mastering Social Awareness: Geluk vindt zijn oorsprong van binnenuit, maar we worden ook geconfronteerd met uitdagingen die ons werkgeluk kunnen beïnvloeden, zoals omgevingsfactoren en economische belangen. In de opleiding leer je hoe je eigenaar kunt worden van je eigen geluk en hoe je een betekenisvolle omgeving kunt creëren die dit ondersteunt. Je ontdekt hoe je positieve veranderingen kunt aanbrengen in je directe omgeving, zodat deze bijdraagt aan jouw welzijn en het welzijn van anderen. Door bewust aandacht te schenken aan de interactie tussen jouw innerlijke wereld en de externe omgeving, kun je stappen zetten om een omgeving te creëren die harmonie, betekenis en vreugde ondersteunt.

Is het mogelijk om je brein te bedraden voor Geluk? De wetenschap zegt van wel.

Droom jij ook van een succesvolle en betekenisvolle carrière als gelukscoach?

Het moment is aangebroken om jouw kennis en passie om te zetten in praktijk. Maar hoe doe je dat op een duurzame en effectieve manier? Wij hebben de oplossing voor jou! Met onze online leeromgeving bieden wij jou talloze voordelen en mogelijkheden om jouw potentieel te ontgrendelen en een sneeuwbaleffect te creëren. Hier vind je betekenisvol materiaal, samenwerkingsmogelijkheden en de tools die je nodig hebt om jouw weg naar succes te bewandelen.


Onze missie is om gelukscoaches een prominente rol te laten vervullen binnen organisaties, gemeenten, overheden, scholen en jouw eigen praktijk. We geloven in de kracht van samenwerking en het bundelen van krachten. Samen kunnen we een verschil maken en het werkgeluk naar een hoger niveau tillen. En als je niet wilt wachten om je kennis in de praktijk te brengen, bieden we je de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan met een bewezen methode. Samen met gelijkgestemde professionals verken je het werkveld van werkgeluk en zet je concrete stappen om anderen te begeleiden naar een leven vol geluk en voldoening.


Dus, waar wacht je nog op? Maak van jouw droom een realiteit en neem vandaag nog de eerste stap naar een succesvolle en betekenisvolle carrière als gelukscoach. Ontdek de mogelijkheden en de kracht van onze online leeromgeving. Samen gaan we voor groei, impact en werkgeluk!

Data opleiding Gelukscoach/Werkgelukdeskundige

Jaargang 2022-2023 (Hybride opleiding)

18 december 2022 | 15 januari 2023 | 12 februari 2023 | 11maart & 12 maart 2023 | 16 april 2023 | 21 mei 2023 | 11 juni 2023 | 25 juni 2023

Jaargang 2023 - 2024 (Hybride opleiding)

29 oktober 2023 | 26 november  2023 | 17 december 2023 | 14 januari 2024 | 11 of 18 februari 2024 | 17 maart 2024 | 14 april 2024 | 12 mei 2024 | 9 juni 2024

Meest gestelde vragen

Hoe ontvang ik meer informatie over de opleidingen?

- Je kunt de brochure downloaden
- Een gratis adviesgesprek aanvragen
- Advies vragen aan afgestudeerde gelukscoaches

Er zijn meerdere gelukscoach of werkgelukdeskundige opleidingen. Welke moet ik kiezen?

We worden regelmatig gebeld over de opleiding voor gelukscoach en hoe dit verschilt met andere opleidingen. Dat is geen gekke vraag, er zijn namelijk verschillende opleidingen in Geluk. Ons advies is om eerst bij jezelf ten rade te gaan. Wat zou ik willen leren en waarom? In een adviesgesprek kijken we of je behoeften aansluiten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan, om met een geaccrediteerde Gelukscoach te bellen. Tenslotte geven zij de beste informatie wat de opleiding hem of haar heeft betekent en hoe ze aan de slag zijn gegaan als werkgelukdeskundige of in eigen praktijk. Zo verzamel je informatie op verschillende manieren en kun je voor jezelf de beste keuze maken. De enige toevoeging die we kunnen geven is dat we in Nederland als eerste de Gelukscoach/Werkgelukdeskundige zijn gestart, de naam Gelukscoach hebben bedacht en het nog steeds met heel veel plezier doen.

Is het een erkende opleiding?

- De opleiding is SNRO geaccrediteerd en de Accreditatie Commissie heeft de aangeleverde materialen als uitstekend aanvullend materiaal benoemd en kon op basis daarvan de opleiding beoordelen als een opleiding op HBO niveau.
- We zijn tevens CRKBO geregistreerd, daardoor kunnen we de opleiding BTW vrij aanbieden.

Wat zijn de toelatingseisen voor de opleiding voor Gelukscoach?

- Vooropleiding is HBO denkniveau of HBO opleiding
- We vinden je opleidingsniveau minder belangrijk dan je motivatie
- Twijfel je of je HBO-denkniveau hebt, neem dan contact met ons op via het contactformulier

Wat zijn studiebelastingsuren (SBU)?

- De SBU zijn Studie belastingsuren
(1) Het omvat 9 contactdagen: 7 uur per dag, (hybride vorm, zaal of zoom) van 7 uur per dag = totaal 63 uur (2) Voorbereiding op colleges 9 x 6 uur - 54 uur (3) vier contactmomenten met mentor = 6 uur. (4) Overige activiteiten zoals een goede daad doen tijdens de opleiding = 8 uur (5) Deelname aan werkgroepen - 20 uur (6) Het geleerde oefenen met buddy = 20 uur (7) Huiswerk na elke module = 10 uur (8) Stage activiteiten = 10 uur (9) Terugkombijeenkomsten = 8 uur. (10) Tussentijdse toetsing = 8 uur (11) Lezen boeken = 226 uur (12) Examen = 20 uur (13) - Zelfstudie, inbreng community, lesmap, literatuur, reflectieoefeningen, huiswerk, HAP, opdrachten, Assessment, examenvoorbereiding is afhankelijk van je leertempo en je leervermogen = 92 uur (14) invullen assessment = 1 uur

Contacturen met je buddy kunnen ook meer zijn, hierin ben je vrij. Hoe meer je met elkaar oefent, hoe beter de lesstof en de coachvaardigheden beklijven.

Wat is de presentieplicht?

- Presentieplicht is aanwezigheidsplicht.
- Er geldt een 100% aanwezigheidsplicht.
- Mocht je toch verhinderd zijn, kun je 1 les missen en inhalen met je buddy of mentor.

De opleiding is vrijgesteld van BTW, waarom is dat?

- Wettelijk erkende beroepsopleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

Waarom heeft de opleiding zo'n hoge score?

De score vullen deelnemers zelf in en kunnen wij niet beïnvloeden dan wel een score verwijderen. We zijn erg dankbaar voor deze feedback en hopen nog lang voldoende waarde te leveren voor zowel de deelnemers als de samenleving.

Hoe groot is de groep?

De groep bestaat uit maximaal 16 personen.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens

- Persoonlijke gegevens gaan wij zorgvuldig mee om.
- We houden ons strikt aan de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die in 2018 van kracht is gegaan. Lees hiervoor onze privacy regeling.

Kan ik de opleiding aftrekken van de belasting?

- Studiekosten zijn niet meer aftrekbaar bij de belastingdienst. Studiekosten opgeven als bedrijfskosten voor je onderneming blijft (vooralsnog) wel mogelijk. Het is wel belangrijk dat je de studie volgt voor je bedrijf, voor nieuwe ontwikkelingen of om je kennis op peil te houden. De btw die je verschuldigd bent over het studie- en/of boekengeld mag je terugvragen.

Is een STAP-Budget mogelijk voor de opleidingen?

Werkenden en werkzoekenden kunnen een STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Als de kosten van de opleiding hoger zijn, betaal je deze zelf. Deze regeling is ingegaan voor opleidingen die starten vanaf maart 2022.

De SNRO geaccrediteerde opleidingen komen in aanmerking voor het STAP-scholingsregister. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft haar goedkeuring uitgesproken om de SNRO op te nemen in de lijst van erkende instanties.

De officiële erkenning is een feit, maar de administratieve afhandeling laat nog even op zich wachten. Hierin zijn wij naast onze eigen voorwaarden ook gebonden aan de voorwaarden zoals gesteld door de Rijksoverheid.

Zodra we administratieve afhandeling afgerond is, betekent het geen garantie dat je het ook krijgt. Er is namelijk een beperkt budget en op = op.

Ben ik verplicht lid te worden van een beroepsvereniging?

- Lid worden van een beroepsvereniging is bij ons niet verplicht.
- Let wel op de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) indien je als professional aan de slag wilt gaan.
- https://www.batc.nl/ staan we vermeld als erkende opleiding.

Stapbudget:

Het Ministerie van SZW heeft haar goedkeuring uitgesproken om SNRO op te nemen in de lijst van erkende instanties, de formele afhandeling kan nog maanden duren! 

Locatie, startdata, lestijden, diploma en kosten

  -De opleiding voor Gelukscoach wordt zowel online als in de zaal aangeboden en heeft al 16 jaar ervaring. De nieuwe opleiding begint in oktober 2023 en eindigt in juni 2024. De lessen vinden plaats op zondagen van 10:00 tot 17:00 uur.

  - Er is een maximum van 16 deelnemers voor de opleiding.

  - De totaalprijs voor de opleiding is €2.997,- en is vrijgesteld van btw (Crkbo). Het is mogelijk om de kosten in drie termijnen te betalen, zonder extra kosten. Als je je vóór 1 juli 2023 aanmeldt, ontvang je een korting van 15%.

  - De opleiding maakt gebruik van studiepunten die worden uitgedrukt in het European Credit Transfer System (ECTS of EC). Voor de opleiding voor Gelukscoach ontvang je 19,42 EC punten.

  - Bij het voltooien van de opleiding en het voldoen aan de presentieplicht ontvang je een certificaat. Het examen omvat geen traditionele schoolexamens of rollenspellen. In plaats daarvan werk je met 'op bewustzijn gebaseerd onderwijs', wat resulteert in verbeterd leervermogen, verhoogde creativiteit en vermindering van stress. Er is minder effect van stress, zoals bij andere examens.

  - Tijdens de opleiding krijg je toegang tot een online leeromgeving waarin je samenwerkt met een buddy om het geleerde beter te laten beklijven. Er zijn ook mentoren beschikbaar om je optimaal te begeleiden tijdens het trainen.

  - De begeleiding, zoom-sessies, locatie en examen met een eenmalige herkansing zijn bij de opleiding inbegrepen.

  De opleiding voor Gelukscoach is populair en heeft de afgelopen jaren een wachtlijst gehad. Hoewel de opleiding slechts een keer per jaar wordt gegeven, wordt er naar oplossingen gezocht als de opleiding vol is.

Aan het einde van de opleiding heb je....

Aan het einde van de opleiding heb je een schat aan kennis en vaardigheden vergaard. Je hebt geleerd om evidence-based en practice-based Positieve Psychologische Interventies (PPI's) toe te passen, waardoor je emotionele integriteit opbouwt en een hoger geluksbewustzijn creëert, zowel in je werk als in je privéleven. Met deze waardevolle bagage ben je in staat om het geleerde direct toe te passen, of het nu gaat om je werk, je eigen coachpraktijk of je persoonlijke leven.


Na de opleiding zul je een merkbaar verschil ervaren in je leven. Je zult meer levensgeluk, betekenis, flow, bewustzijn en verbondenheid ervaren, waardoor je direct aan de slag kunt gaan. Velen van onze afgestudeerde Gelukscoaches hebben al een bloeiende praktijk opgebouwd of zijn werkzaam binnen gerenommeerde organisaties.


Als extra bonus krijg je tijdens de opleiding gratis toegang tot onze meditatietraining en coaching in de praktijk. Deze biedt waardevolle tips en meditaties om je geluksgevoel en bewustzijn verder te ondersteunen. Bovendien ontvang je na succesvolle afronding van de opleiding een certificaat dat voldoet aan de HBO-normen en geaccrediteerd is door de SNRO. Dit certificaat is een erkenning van je verworven kennis en vaardigheden als Gelukscoach.


Als kers op de taart krijg je na de opleiding een bewezen methodiek genaamd "True Colors", samen met een docentenhandleiding (doha). Met deze methodiek kun je direct aan de slag en anderen begeleiden op weg naar meer geluk en welzijn. En als je na de opleiding nog verder wilt groeien, bieden we de mogelijkheid om de mentoropleiding  te volgen. Hiermee kun je jezelf nog verder ontwikkelen en je expertise als Gelukscoach naar een hoger niveau tillen.

volgen. 

Persoonlijk advies?

Wij helpen je graag bij het maken van je keuze en bespreken of de opleiding aansluit bij je behoeften. Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan, we staan je graag te woord. Indien je werkgever zou willen investeren in een opleiding, kunnen wij jou ook een werkgeversverklaring sturen, waarin we omschrijven wat de voordelen zijn voor jou en je organisatie. 

Onze deelnemers vertellen graag wat zij hebben ervaren

Keep up the good work

Ik ben mijn valkuilen bewust geworden en heb concrete tools geleerd om aan mijn geluksgevoel te werken. Overzichtelijke werkboeken en leeromgeving. Interessante bijeenkomsten. Ik heb geleerd dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn geluksgevoel. Dat ik niet in een dip hoef te blijven zitten omdat ik mijn gedachten positief kan beïnvloeden. Ik geef de trainer het cijfer negen. Sheila Neijman  is een professional en 'keep up the good work'.

Gelukscoach

Daphne Scherbeijn

Transformerend

Ik heb de opleiding als bijzonder prettig ervaren. De opleiding legt een gegronde basis voor meer gezondheid, emotionele balans, stress reductie en geluk.

Naast de opleiding voor gelukscoach heb ik tevens de opleiding voor mentor gevolgd. Een mooie verdieping in het toepassen van het geleerde vanuit de gelukscoach. Het geeft tools om beter te kunnen coachen, voor jezelf dan wel voor organisaties waarin de menselijke maat belangrijk is.

Gea Peper

Het raakt mij in mijn hart

Het ware geluk zit in jezelf en de opleiding tot gelukscoach van Sheila Neijman, een krachtige en inspirerende trainer, wijst je de weg daar heen door je 'tools' aan te bieden die daarbij behulpzaam zijn. De inhoud van de opleiding zet aan tot inzicht, bewustwording en groei. Wat er gebeurt tijdens de opleidingsdagen raakt me tot diep in mijn hart. Iedereen die zijn/haar geluksgevoel wil vergroten raad ik deze opleiding van hart aan.

Gelukscoach

Sterre van Eeloo

Dichter bij mezelf

De praktijk oefeningen hebben mij dichter bij mezelf gebracht. Leef meer vanuit mijn hart en vind meer rust in mijzelf. Inzicht gekregen in wat ik echt wil, waar ik heen wil in mijn leven, hoe ik geluk kan verspreiden. Ik heb een 9 als cijfer gegeven. Ontdekt dat het geluk in jezelf zit en je altijd kunt kiezen voor geluk. Je leert geluk te vinden bij jezelf en ook hoe je het kunt delen middels de 'gelukstools' die je eenvouding in het dagelijks leven kunt toepassen.

Gelukscoach

Karishma Sanchit

Champions league

Van alle certificaten/diploma's die ik ooit behaald heb, is deze mij het meest dierbaar, omdat ik na 9 maanden opleiding tot gelukscoach echt een transformatie heb doorgemaakt. 
Ik noem het de Champions League voor geluksopleidingen.
Ik raad iedereen die zijn eigen geluk wil verhogen of professioneel met het thema geluk aan de slag wil deze, op HBO niveau geaccrediteerde opleiding, van harte aan.

Arshad Shamsi

Nieuwe inzichten

Ik kom steeds tot nieuwe inzichten en zo gaat het nog meer beklijven. Deze informatie wil ik voor altijd onthouden. Ik had dit graag al in mijn vroege jeugd geweten. Ik meld mij ook aan voor de mentor opleiding om alle stof nog een keer te kunnen ervaren en om mijn coachvaardigheden te kunnen verbreden. Ik leer namelijk veel van de opleiding voor Gelukscoach en ik wil graag nog meer hierin samenwerken

Nancy Bierman

Anderen coachen

Ik volg momenteel de opleiding tot gelukscoach, met als doel straks zelf anderen te gaan coachen en hun doelen/geluk na te laten jagen. de opleiding is zeer inspirerend en ook heb ik zelf weer nieuwe inzichten kunnen ontdekken, wat dat betreft ben je nooit klaar met het ontwikkelen van je eigen persoonlijkheid, als je er maar voor openstaat. Sheila is een hele fijne, warme lieve vrouw die vanuit gevoel lesgeeft. 

Evelyne Gokke

Een warm bad

Mijn ervaring met Heart4happiness is goed, ik wil het omschrijven als een warm welkom. Ik denk dat ik het hier het beste mee omschrijf. De opleiding is goed voor je eigen bewustwording en je wordt steeds bewuster van hoe jij jouw eigen geluk kan laten ontstaan. Je krijgt veel tools die je ook kan gaan gebruiken bij cliënten. De begeleiding is zeer goed tijdens de opleiding en je krijgt een eigen mentor toegewezen.

Carla Schram-Meijer