Werkgelukdeskundige

Gelukscoach of 

Werkgelukdeskundige worden?

Eindelijk een vak dat niet alleen leuk & belangrijk is, maar ook resultaten oplevert voor geluk

Download de brochure


Eigenlijk is het heel simpel: met een verhoogd bewustzijn wordt het ervaren van geluk veel gemakkelijker!

 • Ben je geïnteresseerd in het vergroten van je gelukbewustzijn op het gebied van jezelf, anderen, je team en de wereld om je heen? 
 • Wil je je zelfvertrouwen vergroten, je kwaliteiten ontwikkelen en innerlijke balans vinden? 
 • Ben je geïnteresseerd in het vergroten van je veerkracht en het verkennen van de polariteiten en schaduwaspecten in jezelf?
 • Zoek je naar manieren om saboterende gewoonten te doorbreken en geluksgewoonten op te bouwen, zodat je een veerkrachtigere kijk op het leven krijgt?
 • Wil je een dieper begrip van jezelf en de mogelijkheid om met moeilijke emoties en tegenslagen om te gaan?
 • Verlang je naar praktische tools, methoden en technieken om anderen te begeleiden naar meer geluk?   
 • Wil je meer geluk in de wereld brengen en je eigen inspanningen op het gebied van geluk versterken?
 • Wil je zowel persoonlijk als professioneel succes behalen en een positieve impact hebben op de wereld?

Als dat zo is, dan is deze SNRO en CRKBO geaccrediteerde HBO-beroepsopleiding precies wat je zoekt. Deze opleiding biedt een holistische benadering van geluk, waarbij de nieuwste onderzoeken op het gebied van positieve psychologie, welzijnstheorie en neurowetenschap zijn geïntegreerd. Onafhankelijke wetenschappers hebben deze opleiding grondig getest en studenten bevestigen dat het bijdraagt aan het verhogen van het gelukbewustzijn.


Houd er rekening mee dat deze opleiding geen standaard opleiding is en toewijding vereist. Je krijgt alle werkvormen, methoden en technieken die we de afgelopen 16 jaar hebben ontwikkeld en waarvan de waarde is bewezen, zodat je er volledig zelf mee aan de slag kunt gaan! Na succesvolle afronding van de opleiding, mag jij jezelf erkend Gelukscoach of Werkgelukdeskundige noemen!  

Volgens de Nationale Beroepengids is de Gelukscoach het beroep van de toekomst!

Vereniging integrale vitaliteitskunde

VIV beroepsvereniging

BEROEPSVERENIGING VOOR VITALITEITSPROFESSIONALS

crkbo

CRKBO geregistreerd

KORT BEROEPSONDERWIJS IS VRIJGESTELD BTW

Geluk meten

Soffos onderzoeksbureau

METEN VAN EFFECTEN INTERVENTIE

snro accreditatie

SNRO

accreditatie 

VOOR KWALITEITSBORGING BEROEPSOPLEIDINGEN

Wil jij de opleiding voor jezelf volgen of als werkgelukdeskundige op het werk?

Als je op zoek bent naar persoonlijke groei en geluk, zal deze opleiding je voorzien van krachtige strategieën en praktische tools om je eigen geluk te vergroten. Stap in de wereld van positieve verandering en betekenisvolle transformatie. Leer wetenschappelijk onderbouwde methoden en bruisende technieken om jouw eigen geluk te vergroten en indirect anderen te inspireren op weg naar een leven vol vreugde en vervulling. Als werkgelukdeskundige ben jij 'de held' die het welzijn van je collega's en organisatie naar nieuwe hoogten tilt. In een tijd waarin burn-outs toenemen en uitdagingen op de werkvloer zich opstapelen, is je rol meer dan noodzakelijk. Met de kennis en vaardigheden die je tijdens deze opleiding opdoet, creëer je een plek waar werkgeluk en Positief Gezond Werkgeverschap centraal staan.

Ben je ondernemer of wil je zzp-'er worden en je eigen gelukscoachpraktijk starten?

Als zzp'er kun je met de opleiding voor gelukscoach je eigen praktijk opzetten. Je krijgt inzicht in effectieve begeleidingsmethoden en leert anderen te inspireren en begeleiden naar een leven vol geluk en vervulling. Deze opleiding biedt jou krachtige strategieën en praktische tools waarmee je jouw klanten kunt begeleiden naar duurzame gewenste verandering en een leven vol betekenis. Of je nu een startende coach bent of al een bestaande coachpraktijk hebt, deze opleiding zal jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Maar dat is niet alles. Je kunt ook ingehuurd worden als Gelukscoach binnen organisaties. Hier kun je een waardevolle bijdrage leveren aan het creëren van een veilige werkomgeving en veerkrachtige medewerkers waarin werkgeluk centraal staat. 

Terwijl de burnout-cijfers blijven stijgen, is het hoog tijd om aandacht te besteden aan welzijn en veerkracht!

Wat leer je in de opleiding?

Voortraject: Voordat je aan de opleiding begint, vul je een gevalideerde vragenlijst in die in samenwerking met Soffos onderzoeksbureau is samengesteld. Deze persoonlijke bewustzijnsscan geeft je inzicht in je ontwikkelpunten en dient als een ijkpunt en startpunt voor jouw groei. De vragenlijst is gebaseerd op de bewustzijnsschaal van Psychiater David R. Hawkins, waardoor je een diepgaand begrip krijgt van jouw bewustzijnsniveau.

 • De bewustzijnsschaal van Psychiater David R. Hawkins vormt een rode draad door de opleiding heen, waarbij je constant bewust wordt gemaakt van je eigen bewustzijnsniveau en de groeimogelijkheden die er zijn. Dit biedt een diepgaande en transformerende ervaring tijdens je leerproces.
 • Gedurende de opleiding krijg je de mogelijkheid om uitgebreide kennis op te doen over de neurologie van geluk en hoe je dit fundament kunt cultiveren. We brengen de determinanten van geluk in beeld, zodat je een helder begrip krijgt van de ware betekenis van geluk en hoe het wordt beïnvloed.
 • Je ontwikkelt een holistisch begrip van de psychologische, biologische en sociale aspecten van geluk, waarbij we inzichten uit de neurowetenschap over emotie en welzijn integreren.
 • Tijdens de opleiding krijg je inzicht in je persoonlijkheid en de 'software' die jouw gedrag en overtuigingen beïnvloedt. Je leert patronen en beperkende overtuigingen te herkennen en te doorbreken, zodat je kunt werken aan het wegnemen van obstakels die je geluk in de weg staan.
 • Tijdens de opleiding krijg je inzicht in je persoonlijkheid en de 'software' die jouw gedrag en overtuigingen beïnvloedt. Je leert patronen en saboterende overtuigingen te herkennen en te doorbreken, zodat je kunt werken aan het wegnemen van obstakels die je geluk in de weg staan.
 • Daarnaast leer je hoe je polariteiten in balans kunt brengen en geluksgewoonten kunt opbouwen met behulp van Positieve Psychologie Interventies (PPI's). Deze waardevolle tools kun je zowel inzetten om werkgeluk te vergroten als om persoonlijk geluk te bevorderen. De opleiding biedt ook unieke methoden en instrumenten, waaronder een emotieformule en andere Happy-Tools, die evidence-based en complementair zijn aan de wetenschap van geluk.
 • Je leert over de wetenschap achter geluk en ontdekt je ware authentieke kern. Daarnaast verwerf je een breed scala aan hogere harttalenten, zoals wijsheid, compassie en mededogen, en leer je ook wat geluk saboteert.
 • Een belangrijk aspect van de opleiding is het begrijpen en toepassen van hartintelligentie, een bewezen methode die de invloed van het hart op de hersenen en het lichaam in kaart brengt.
 • Je leert hoe je de principes van positieve gezondheid kunt toepassen in je coachingspraktijk of professionele setting, zodat je mensen kunt begeleiden bij het verbeteren van hun algehele welzijn. Daarnaast krijg je inzicht in motiverende gespreksvoering, een effectieve techniek om mensen te helpen hun motivatie voor gedragsverandering te vergroten. Deze benadering stimuleert zelfreflectie, versterkt motivatie en bevordert duurzame positieve verandering.
 • Daarnaast leer je het 3P-model kennen, een holistisch kader met de belangrijkste pijlers voor geluk en een effectieve interventiemethode. Je krijgt ook inzicht in verschillende modellen, zoals epigenetica, de polyvagaaltheorie, neuroplasticiteit en neurotransmitters, en hoe deze verband houden met geluk.
 • Verder ontwikkel je vaardigheden om een gelukkige werkomgeving te creëren, strategieën om geluk te meten en evalueren, en het vermogen om werkplannen en teamtrainingen op te stellen. Daarnaast leer je hoe je medewerkers of klanten kunt coachen op het gebied van geluk.

 • Dit is slechts een greep uit de vele waardevolle onderwerpen en inzichten die je zult opdoen tijdens de opleiding. Er valt nog veel meer te ontdekken en te leren.

Doel van de opleiding

Leading yourself:  Tijdens de opleiding staat het ontwikkelen van je persoonlijke geluksbeleving centraal. Je leert om van binnenuit naar buiten toe te groeien. Geluk kan namelijk alleen worden gerealiseerd door het van binnenuit te cultiveren en te laten rijpen. Bewustzijn speelt hierbij een essentiële rol, aangezien het een natuurlijk en integraal onderdeel is van ons mens-zijn. Het vormt de kern van onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele functies. Door bewustzijn op een dieper niveau te verkennen, kun je een significante impact creëren in je leven en in de wereld om je heen. Het proces is gericht op duurzame groei en transformatie, waarbij je leert om vanuit een dieper niveau te leven en te leiden.

Leading others: Door het verkennen en ervaren van verschillende bewustzijnsstadia, krijg je een dieper begrip van jezelf. Dit begrip stelt je in staat om anderen te coachen en begeleiden op een transformerend pad. Door mensen bewust te maken van hun eigen patronen, overtuigingen en mogelijkheden, kun je hen helpen groeien en hun potentieel te realiseren. Met een dieper begrip van jezelf en anderen kun je een waardevolle bijdrage leveren aan individuen en organisaties, waardoor positieve verandering en transformatie mogelijk worden.

Mastering Social Awareness: Geluk vindt zijn oorsprong van binnenuit, maar we worden ook geconfronteerd met uitdagingen die ons werkgeluk kunnen beïnvloeden, zoals omgevingsfactoren en economische belangen. In de opleiding leer je hoe je eigenaar kunt worden van je eigen geluk en hoe je een betekenisvolle omgeving kunt creëren die dit ondersteunt. Je ontdekt hoe je positieve veranderingen kunt aanbrengen in je directe omgeving, zodat deze bijdraagt aan jouw welzijn en het welzijn van anderen. Door bewust aandacht te schenken aan de interactie tussen jouw innerlijke wereld en de externe omgeving, kun je stappen zetten om een omgeving te creëren die harmonie, betekenis en vreugde ondersteunt.

bewustzijnsschaal

Is het mogelijk je brein te bedraden voor Geluk?

Volgens de wetenschap wel! Onderzoek heeft aangetoond dat ons brein plastisch is en voortdurend verandert in reactie op ervaringen en oefening. Dit betekent dat we onze breinverbindingen kunnen versterken en nieuwe paden kunnen creëren die bijdragen aan geluk en welzijn. Gerichte oefeningen, zoals Positieve Psychology Interventions (PPI's), kunnen ons helpen om veerkracht te vergroten en nieuwe patronen van denken, voelen en reageren te ontwikkelen. Dit stelt ons in staat om ons gelukbewustzijn te verhogen en ons welbevinden te verbeteren. Het is belangrijk op te merken dat het bedraden van het brein voor geluk een proces is dat tijd en consistentie vereist. Het vraagt om bewuste inspanning en herhaling om nieuwe neurale paden te versterken en te consolideren. Maak je geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor jou! Met onze geavanceerde online leeromgeving bieden wij jou talloze voordelen en verschillende mogelijkheden om jouw volledige potentieel te benutten en een positieve impact te creëren. Hier kun je oefenen, vind je waardevolle leermaterialen, samenwerkingsmogelijkheden en de benodigde tools om jouw weg naar geluk te bewandelen.


Onze missie is ook om gelukscoaches een prominente rol te laten spelen binnen organisaties, gemeenten, overheden, scholen en in jouw eigen praktijk. We geloven in de kracht van samenwerking en het bundelen van krachten. Samen kunnen we een positief verschil maken en het werkgeluk naar ongekende hoogten brengen. En als je niet kunt wachten om je kennis in de praktijk te brengen, bieden we je zelfs de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan met een bewezen methode die je tijdens de opleiding van ons krijgt. Dus waar wacht je nog op? Maak van jouw droom een werkelijkheid en neem vandaag nog de eerste stap naar een betekenisvolle carrière als gelukscoach. Ontdek de mogelijkheden en laat ons je begeleiden op jouw pad naar persoonlijke en professionele groei.

Als je om welke reden dan ook het opleidingsbedrag niet kunt betalen, aarzel dan niet om contact op te nemen via contact formulier!

29

okt
10:00

Opeiding voor Gelukscoach

HBO-Beroepsopleiding

29 oktober 2023 | 26 november  2023 | 17 december 2023 14 januari 2024 | 11 of 18 februari 2024 | 17 maart 2024 | 14 april 2024 | 12 mei 2024 | 9 juni 2024

29

okt
09:00

Mentor opleiding

Vervolg opleiding Gelukscoach

29 oktober 2023 | 26 november  2023 | 17 december 2023 14 januari 2024 | 11 of 18 februari 2024 | 17 maart 2024 | 14 april 2024 | 12 mei 2024 | 9 juni 2024

H4H heeft voor het jaar 2024 erkenning gekregen voor het stapbudget. We willen echter benadrukken dat het stapbudget dit jaar voor de laatste keer beschikbaar zal zijn.  

Meest gestelde vragen

Hoe ontvang ik meer informatie over de opleidingen?

- Je kunt de brochure downloaden
- Een gratis adviesgesprek aanvragen
- Advies vragen aan afgestudeerde gelukscoaches

Er zijn meerdere gelukscoach of werkgelukdeskundige opleidingen. Welke moet ik kiezen?

We krijgen vaak telefoontjes over de opleiding voor gelukscoach en hoe deze zich onderscheidt van andere opleidingen. Dat is een begrijpelijke vraag, omdat er inderdaad verschillende opleidingen op het gebied van geluk bestaan. Ons advies is om eerst bij jezelf te rade te gaan. Wat wil je graag leren en waarom? In een persoonlijk adviesgesprek kunnen we kijken of jouw behoeften aansluiten bij wat wij te bieden hebben.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om in contact te komen met een geaccrediteerde Gelukscoach. Zij kunnen uit eerste hand vertellen wat de opleiding voor hen heeft betekend en hoe zij daarna aan de slag zijn gegaan als werkgelukdeskundige of in hun eigen praktijk. Op deze manier kun je informatie verzamelen op verschillende manieren en zo de beste keuze voor jezelf maken.

Is het een erkende opleiding?

- De opleiding is SNRO geaccrediteerd en de Accreditatie Commissie heeft de aangeleverde materialen als uitstekend aanvullend materiaal benoemd en kon op basis daarvan de opleiding beoordelen als een opleiding op HBO niveau.
- We zijn tevens CRKBO geregistreerd, daardoor kunnen we de opleiding BTW vrij aanbieden.

Wat zijn de toelatingseisen voor de opleiding voor Gelukscoach?

- Vooropleiding is HBO denkniveau of HBO opleiding
- We vinden je opleidingsniveau minder belangrijk dan je motivatie
- Twijfel je of je HBO-denkniveau hebt, neem dan contact met ons op via het contactformulier

Wat zijn studiebelastingsuren (SBU)?

- De SBU zijn Studie belastingsuren
(1) Het omvat 9 contactdagen: 7 uur per dag, (hybride vorm, zaal of zoom) van 7 uur per dag = totaal 63 uur (2) Voorbereiding op colleges 9 x 6 uur - 54 uur (3) vier contactmomenten met mentor = 6 uur. (4) Overige activiteiten zoals een goede daad doen tijdens de opleiding = 8 uur (5) Deelname aan werkgroepen - 20 uur (6) Het geleerde oefenen met buddy = 20 uur (7) Huiswerk na elke module = 10 uur (8) Stage activiteiten = 10 uur (9) Terugkombijeenkomsten = 8 uur. (10) Tussentijdse toetsing = 8 uur (11) Lezen boeken = 226 uur (12) Examen = 20 uur (13) - Zelfstudie, inbreng community, lesmap, literatuur, reflectieoefeningen, huiswerk, HAP, opdrachten, Assessment, examenvoorbereiding is afhankelijk van je leertempo en je leervermogen = 92 uur (14) invullen assessment = 1 uur

Contacturen met je buddy kunnen ook meer zijn, hierin ben je vrij. Hoe meer je met elkaar oefent, hoe beter de lesstof en de coachvaardigheden beklijven.

Wat is de presentieplicht?

- Presentieplicht is aanwezigheidsplicht.
- Er geldt een 100% aanwezigheidsplicht.
- Mocht je toch verhinderd zijn, kun je 1 les missen en inhalen met je buddy of mentor.

De opleiding is vrijgesteld van BTW, waarom is dat?

- Wettelijk erkende beroepsopleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

Waarom heeft de opleiding zo'n hoge score?

De score vullen deelnemers zelf in en kunnen wij niet beïnvloeden dan wel een score verwijderen. We zijn erg dankbaar voor deze feedback en hopen nog lang voldoende waarde te leveren voor zowel de deelnemers als de samenleving.

Hoe groot is de groep?

De groep bestaat uit maximaal 14 personen.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens

- Persoonlijke gegevens gaan wij zorgvuldig mee om.
- We houden ons strikt aan de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die in 2018 van kracht is gegaan. Lees hiervoor onze privacy regeling.

Kan ik de opleiding aftrekken van de belasting?

Nee, studiekosten en andere scholingsuitgaven zijn sinds 1 januari 2022 niet meer aftrekbaar. Het stap-budget is hiervoor in de plaats gekomen, echter stopt dit per 2024.

Studiekosten voor ondernemers: Studiekosten voor ondernemers
Als uw studiekosten zakelijk zijn, zijn ze aftrekbaar. Dat is dus het geval als u de kosten maakt in het belang van uw onderneming. Maar de kosten zijn alleen aftrekbaar als u ze maakt om bestaande vakkennis op peil te houden. Als u de kosten maakt om nieuwe kennis te verwerven, zijn de kosten niet aftrekbaar als zakelijke kosten.

Is een STAP-Budget mogelijk voor de opleidingen?

Werkenden en werkzoekenden kunnen een STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Als de kosten van de opleiding hoger zijn, betaal je deze zelf. Deze regeling is ingegaan voor opleidingen die starten vanaf maart 2022.

De SNRO geaccrediteerde opleidingen komen in aanmerking voor het STAP-scholingsregister. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft haar goedkeuring uitgesproken om de SNRO op te nemen in de lijst van erkende instanties.

De officiële erkenning is een feit, maar de administratieve afhandeling laat nog even op zich wachten. Zodra we administratieve afhandeling afgerond is, betekent het geen garantie dat je het ook krijgt. Er is namelijk een beperkt budget en op = op.

Het stapbudget stopt echter in 2024.

Ben ik verplicht lid te worden van een beroepsvereniging?

- Lid worden van een beroepsvereniging is bij ons niet verplicht.
- Let wel op de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) indien je als professional aan de slag wilt gaan en dat je je zaken goed op orde hebt.
- https://www.vivnederland.nl/ kun je je aanmelden als je gediplomeerd bent. Echter heb je wel meer contacturen nodig dan alleen de opleiding voor Gelukscoach en heb je medische basiskennis nodig. Eerdere opleidingen die je hebt gevolgd, kun je eventueel hierbij optellen voor de contacturen. Dit geldt ook voor medische basiskennis.

Waar komt de naam Gelukscoach vandaan?

In 2007 hebben wij de naam Gelukscoach bedacht, een term die destijds nog niet bestond. Sindsdien hebben we niet stilgezeten. Later is de term Werkgelukdeskundige en Chief Happiness Officer verschenen. Deze benamingen sluiten aan bij de evolutie van ons vakgebied.

Het is geweldig om te zien dat de nationale beroepengids aangeeft dat dit het beroep van de toekomst is. Het bevestigt wat wij al lange tijd geloven: geluk en werkgeluk spelen een steeds prominentere rol in onze maatschappij. Het is een beroep met een veelbelovende toekomst.

 

Locatie, startdata, lestijden, diploma en kosten

Bij ons draait alles om het vergroten van geluk en het creëren van positieve verandering. En we hebben goed nieuws voor je: onze opleiding wordt zowel online als in de zaal aangeboden en heeft al 16 jaar ervaring in het transformeren van levens! Dus, pak je agenda en markeer de data, want de nieuwe opleiding begint in oktober 2023 en eindigt in juni 2024. 


 • Heart4Happiness is officieel CRKBO-geregistreerd waardoor we de opleiding BTW vrij kunnen aanbieden. 

 • De totaalprijs voor de opleiding is €2.997,- vrijgesteld van btw. We hebben een betalingsplan als je in (drie) termijnen wilt betalen, zonder extra kosten. Maar wacht, er is meer! Als je je vóór 1 juli 2023 aanmeldt, krijg je een fantastische korting van 15%. Dat is pas een gelukkig begin!

 • Bij definitieve deelname en na de 14 dagen bedenktijd vragen wij een aanbetaling van € 1000,-. Het restant wordt betaald voor aanvang van de opleiding. 

 • Vanwege de accreditatie verkrijg je studiepunten uitgedrukt in het European Credit Transfer System (ECTS of EC). Voor de opleiding voor Gelukscoach ontvang je maar liefst 19,42 EC punten.

 • Je kunt jezelf onderdompelen in inspirerende lessen op zondagen, van 10:00 tot 17:00 uur. Wees er snel bij, want er is plaats voor een beperkt aantal gelukszoekers - slechts 14 deelnemers per opleiding!

 • Modules zijn op locatie, omgeving Leiden dan wel via zoom (hybride).

 • En wees gerust, we geloven niet in saaie examens. Ons onderwijs is 'op bewustzijn gebaseerd', wat betekent dat je geen traditionele toetsen of rollenspellen hoeft te doorstaan. Stressvrij leren, dat klinkt toch als muziek in de oren?

 • Maar er is meer, want we geloven in samenwerking en ondersteuning. Tijdens de opleiding krijg je toegang tot een online leeromgeving waar je kunt samenwerken met een buddy. Samen zorgen jullie ervoor dat het geleerde beter beklijft.

 • Daarnaast staan onze mentoren altijd klaar om je te begeleiden tijdens je groeiproces. We laten niemand achter in deze geluksreis! Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans en schrijf je in voor de opleiding voor Gelukscoach. Samen gaan we op zoek naar de sleutel tot geluk en maken we de wereld een stukje mooier!

Aan het einde van de opleiding heb je....

Aan het einde van de opleiding zul je beschikken over een schat aan kennis en vaardigheden. Je hebt geleerd om evidence-based en practice-based Positieve Psychologische Interventies (PPI's) toe te passen, waardoor je emotionele veerkracht opbouwt en een dieper bewustzijn van geluk creëert, zowel in je werk als in je persoonlijke leven. Met deze waardevolle bagage ben je in staat om het geleerde direct in de praktijk te brengen, of het nu gaat om je werk, het starten van je eigen coachpraktijk of het verbeteren van je persoonlijke leven.


Na het afronden van de opleiding zul je een merkbaar verschil ervaren in je leven. Je zult meer levensgeluk, betekenis, flow, bewustzijn en verbondenheid ervaren, waardoor je direct aan de slag kunt gaan. Als extra bonus krijg je tijdens de opleiding gratis toegang tot onze meditatietraining en coaching in de praktijk. Deze bieden waardevolle tips en meditaties om je geluksgevoel en bewustzijn verder te ondersteunen. Bovendien ontvang je na succesvolle afronding van de opleiding een certificaat dat voldoet aan de normen van HBO en geaccrediteerd is door SNRO. Dit certificaat erkent je verworven kennis en vaardigheden als Gelukscoach.


En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je na de opleiding ook onze bewezen methodiek genaamd "True Colors", samen met een docentenhandleiding. Met deze methodiek kun je direct aan de slag en anderen begeleiden op hun weg naar meer geluk en welzijn. Als je na de opleiding nog verder wilt groeien, bieden we zelfs de mogelijkheid om de mentoropleiding te volgen. Hiermee kun je jezelf verder ontwikkelen en je expertise als Gelukscoach naar een nog hoger niveau tillen.

Persoonlijk advies?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en bespreken of onze opleiding aansluit bij jouw behoeften. Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan en wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. We begrijpen ook dat jouw werkgever mogelijk geïnteresseerd is in het investeren in jouw opleiding. Daarom kunnen wij je een werkgeversverklaring sturen waarin we de voordelen voor zowel jou als je organisatie uiteenzetten. Zo kun je samen met je werkgever de mogelijkheden verkennen en een weloverwogen beslissing nemen.

Onze deelnemers delen graag hun ervaringen!

Keep up the good work

Ik ben mijn valkuilen bewust geworden en heb concrete tools geleerd om aan mijn geluksgevoel te werken. Overzichtelijke werkboeken en leeromgeving. Interessante bijeenkomsten. Ik heb geleerd dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn geluksgevoel. Dat ik niet in een dip hoef te blijven zitten omdat ik mijn gedachten positief kan beïnvloeden. Ik geef de trainer het cijfer negen. Sheila Neijman  is een professional en 'keep up the good work'.

Gelukscoach

Daphne Scherbeijn

Transformerend

Ik heb de opleiding als bijzonder prettig ervaren. De opleiding legt een gegronde basis voor meer gezondheid, emotionele balans, stress reductie en geluk.

Naast de opleiding voor gelukscoach heb ik tevens de opleiding voor mentor gevolgd. Een mooie verdieping in het toepassen van het geleerde vanuit de gelukscoach. Het geeft tools om beter te kunnen coachen, voor jezelf dan wel voor organisaties waarin de menselijke maat belangrijk is.

Gea Peper

Het raakt mij in mijn hart

Het ware geluk zit in jezelf en de opleiding tot gelukscoach van Sheila Neijman, een krachtige en inspirerende trainer, wijst je de weg daar heen door je 'tools' aan te bieden die daarbij behulpzaam zijn. De inhoud van de opleiding zet aan tot inzicht, bewustwording en groei. Wat er gebeurt tijdens de opleidingsdagen raakt me tot diep in mijn hart. Iedereen die zijn/haar geluksgevoel wil vergroten raad ik deze opleiding van hart aan.

Gelukscoach

Sterre van Eeloo

Dichter bij mezelf

De praktijk oefeningen hebben mij dichter bij mezelf gebracht. Leef meer vanuit mijn hart en vind meer rust in mijzelf. Inzicht gekregen in wat ik echt wil, waar ik heen wil in mijn leven, hoe ik geluk kan verspreiden. Ik heb een 9 als cijfer gegeven. Ontdekt dat het geluk in jezelf zit en je altijd kunt kiezen voor geluk. Je leert geluk te vinden bij jezelf en ook hoe je het kunt delen middels de 'gelukstools' die je eenvouding in het dagelijks leven kunt toepassen.

Gelukscoach

Karishma Sanchit

Champions league

Van alle certificaten/diploma's die ik ooit behaald heb, is deze mij het meest dierbaar, omdat ik na 9 maanden opleiding tot gelukscoach echt een transformatie heb doorgemaakt. 
Ik noem het de Champions League voor geluksopleidingen.
Ik raad iedereen die zijn eigen geluk wil verhogen of professioneel met het thema geluk aan de slag wil deze, op HBO niveau geaccrediteerde opleiding, van harte aan.

Arshad Shamsi

Nieuwe inzichten

Ik kom steeds tot nieuwe inzichten en zo gaat het nog meer beklijven. Deze informatie wil ik voor altijd onthouden. Ik had dit graag al in mijn vroege jeugd geweten. Ik meld mij ook aan voor de mentor opleiding om alle stof nog een keer te kunnen ervaren en om mijn coachvaardigheden te kunnen verbreden. Ik leer namelijk veel van de opleiding voor Gelukscoach en ik wil graag nog meer hierin samenwerken

Nancy Bierman

Anderen coachen

Ik volg momenteel de opleiding tot gelukscoach, met als doel straks zelf anderen te gaan coachen en hun doelen/geluk na te laten jagen. de opleiding is zeer inspirerend en ook heb ik zelf weer nieuwe inzichten kunnen ontdekken, wat dat betreft ben je nooit klaar met het ontwikkelen van je eigen persoonlijkheid, als je er maar voor openstaat. Sheila is een hele fijne, warme lieve vrouw die vanuit gevoel lesgeeft. 

Evelyne Gokke

Een warm bad

Mijn ervaring met Heart4happiness is goed, ik wil het omschrijven als een warm welkom. Ik denk dat ik het hier het beste mee omschrijf. De opleiding is goed voor je eigen bewustwording en je wordt steeds bewuster van hoe jij jouw eigen geluk kan laten ontstaan. Je krijgt veel tools die je ook kan gaan gebruiken bij cliënten. De begeleiding is zeer goed tijdens de opleiding en je krijgt een eigen mentor toegewezen.

Carla Schram-Meijer