arrow_drop_up arrow_drop_down

Gelukscoach

Gelukscoach, Werkgelukdeskundige of Chief Happiness Officer worden?

Bekijk de opleidingen

 • Middels een vragenlijst die wij hebben uitgezet bij 300 mensen bleek er een sterke correlatie te zijn tussen het bewustzijnsniveau van de respondenten en hun niveau van geluk. Het ontwikkelen van het brein naar hogere staten van bewustzijn, geeft een sterker geluksgevoel, meer creativiteit en emotionele intelligentie.

  Albert Einstein zei: "Je kunt een probleem niet oplossen vanuit het bewustzijnsniveau dat het heeft gecreëerd". 

  Geluksbewustzijn

  Geluksbewustzijn

  Door het ontwikkelen van een hoger bewustzijn begrijp je dat geluk direct voort komt uit hoe je jezelf in de wereld ziet.

  Emotionele intelligentie

  Emotionele intelligentie

  Onderzoek Erasmus Universiteit lag het EI van de deelnemers aan de gelukscoach opleiding ver boven het gemiddelde.

  Groter geheel

  Voorbij jezelf

  Bewuste mensen omarmen waarden en acties die de beste resultaten voor iedereen geven en benadrukken geluk i.p.v. angst.

  Geluk floreert van binnenuit, toch zijn er krachten die het (werk)geluk uitdagen zoals omgevingsfactoren. Wat heb jij nodig om eigenaar te worden van geluk?

  Beroepsopleiding Gelukscoach/Werkgelukdeskundige

  Gelukscoach/werkgelukdeskundige opleiding

  Opleiding voor Gelukscoach

  Al meer dan 13 jaar een baanbrekende methode voor geluk, bewustzijn en flow. De opleiding mag het hoogste kwaliteitskeurmerk dragen

  Register Gelukscoach

  Bekijk het register voor een erkend Gelukscoach bij jou in de buurt. Neem vrijblijvend contact op met een gelukscoach

  De transitie waar zoveel wetenschappers over spreken.....

  Geluk is het einde van het 'ik-tijdperk' tenminste als je (werk) geluk niet identificeert met 'What's in it for me' maar de stap maakt naar 'What's in it for us' en 'What can I do for you'. We hebben allemaal een vrije wil om gedachten, overtuigingen en acties te kiezen, maar ook onze werkplek, carrière en de omgeving. Groei begint aan de rand van je comfort-zone. Je hebt moed en lef nodig om over deze rand te stappen. Als je niet over de rand stapt, kun je nauwelijks groeien naar een hoger geluksbewustzijn. 


  Wij zijn werkelijk getuige geweest van een aantal opmerkelijke veranderingen in de kwaliteit van het leven bij de studenten. Het laat zien dat we wel degelijk in staat zijn om aan geluk te werken.

  13 jaar

  Ervaring

  2.790

  Deelnemers aan trainingen

  10.900

  Nieuwsbrieflezers

  Reacties van deelnemers

  Emotionele balans

  Ik heb de opleiding als bijzonder prettig ervaren. De opleiding legt een gegronde basis voor meer gezondheid, emotionele balans, stress reductie en geluk.

  Referentie gelukscoach

  Gea Peper - Happy people better business

   Enorme stappen

  Enorm goede opleiding om jezelf te ontwikkelen.Duidelijk verschillende invalshoeken, professioneel.Ik geef het cijfer 10. Ik ben daadkrachtiger geworden.
  Referentie gelukscoach

  CK Chui -  Nuki World

  Nuki boekjes

  Mezelf leren kennen

  Ik worstelde ik met ‘oud zeer’, soms uitend in verdriet, soms in frustratie of boosheid. Door de gelukscoach opleiding te volgen heb ik mezelf echt leren kennen

  Referentie

  Ineke Struijk -  Krachtbronnen

  Een absolute aanrader

  Voor deskundigheid, persoonlijke aandacht, didactische vaardigheden geef ik een absolute 9. Ik beveel deze opleiding aan. 

  Referentie

  Andulqadir Jarmohamed

  Mijn respect

  De trainster staat duidelijk boven de materie. Kan zaken over leiderschap erg goed uitleggen en onderbouwen. Heeft ook veel bagage om 'anders denkenden' van informatie te voorzien, zonder ze per se te overtuigen. Respect voor het individu.

  Referentie

  Francis Kraan -  programmamanager Rabobank

  Een topper

  Goede balans tussen praktijk en (onderbouwde) theorie. De trainster straalt rust en vertrouwen uit en geeft ruimte voor dialoog. Goede training en goed naslag materiaal. Het is een van de betere trainingen die ik de laatste jaren gevolgd heb.

  Referentie bewust leiderschap

  Fred Boogaards - Teamleider Rabobank


   We zetten ons werk voort

  Sheila Neijman heeft een aantal keren geschreven voor de complimenten kalender over geluk. Heldere en duidelijke teksten die inspireren en aanzetten tot doen. We zetten ons werk voort om geluk en complimenten te blijven geven

  Complimenten

  Frank van Marwijk - Lichaamstaal en complimentenboek 

  Echt bijzonder

  Verdiepende opleiding en heeft mij aangezet verschillende stukken van mijzelf te onderzoeken. Ik heb oefeningen gedaan die ik zonder deze opleiding nooit had gedaan en dus dingen ontdekt die ik anders nooit had ontdekt.

  Mindfulness

  Suzan Oostvogels - Mindfulcentrum  Voor drukke doeners

  Wij gebruiken cookies