Gelukscoach

Gelukscoach, Werkgelukdeskundige of Chief Happiness Officer worden?

Bekijk de opleidingen

 • Wat als je zou leren de kwaliteit van je (werk)leven een boost te geven?

  In de afgelopen 15 jaar hebben we grote vooruitgang geboekt om mensen te laten ervaren dat blijvende verandering mogelijk is. Middels een vragenlijst die wij hebben uitgezet bij 700 deelnemers bleek er een sterke correlatie te zijn tussen het bewustzijnsniveau van de respondenten en hun niveau van geluk. Het ontwikkelen van het brein naar hogere staten van bewustzijn, geeft een sterker geluksgevoel, meer creativiteit en emotionele intelligentie. Hierdoor ben je uitstekend in staat anderen te begeleiden om in hun grootsheid te stappen.

  Albert Einstein zei: "Je kunt een probleem niet oplossen vanuit het bewustzijnsniveau dat het heeft gecreëerd". 
  Geluksbewustzijn

  Geluksbewustzijn

  Door het ontwikkelen van een hoger bewustzijn begrijp je dat geluk direct voort komt uit hoe je jezelf in de wereld ziet.

  Emotionele intelligentie

  Emotionele intelligentie

  Onderzoek Erasmus Universiteit lag het EI van de deelnemers aan de gelukscoach opleiding ver boven het gemiddelde.

  Groter geheel

  Voorbij jezelf

  Bewuste mensen omarmen waarden en acties die de beste resultaten voor iedereen geven en benadrukken geluk i.p.v. angst.

  Geluk floreert van binnenuit, toch zijn er krachten die het (werk)geluk uitdagen zoals omgevingsfactoren. Wat heb jij nodig om eigenaar te worden van geluk?

  Beroepsopleiding Gelukscoach/Werkgelukdeskundige

  Opleiding voor Gelukscoach

  Al meer dan 16 jaar een baanbrekende methode voor geluk, bewustzijn en flow. De opleiding mag het hoogste kwaliteitskeurmerk dragen

  Register Gelukscoach

  Bekijk het register voor een erkend Gelukscoach bij jou in de buurt. Neem vrijblijvend contact op met een gelukscoach

  Doorbreek saboterende gewoonten, creëer Geluksgewoonten en ontdek je verborgen potentieel!

  Deze boeiende opleiding wat al 16 jaar succesvol draait, is ontworpen om je Geluksbewustzijn te vergroten. Op basis van tientallen jaren van wetenschappelijk onderzoek leer je wat geluk is en hoe je dit kunt implementeren op het werk, je eigen coachbedrijf dan wel voor jezelf. Eén van de belangrijkste lessen die je zult leren, is dat groei begint aan de rand van je comfortzone. De 1e stap is om je comfort denken uit te dagen. Hier heb je moed en lef voor nodig om over deze rand te stappen. We begeleiden jou bij deze stappen om je meest waardevolle levensdoelen te bereiken. 


  Wij zijn werkelijk getuige geweest van opmerkelijke veranderingen, persoonlijke doorbraken, diepgaande transformaties in de kwaliteit van het leven bij de studenten. Het laat zien dat we wel degelijk in staat zijn om aan geluk te werken. 

  Boek van Logica naar Geluk(t)

  Monique besloot na de opleiding voor Gelukscoach een boek te schrijven over de acht pijlers van Geluk die zij ontdekte tijdens de Gelukscoach opleiding van Heart4Happiness. De informatie en inzichten in dit boek worden gepresenteerd op een wijze die je zal helpen je te openen voor een dieper deel van je wezen. Je ervaart haar energie achter de woorden, maar ook van al de mensen die zij geïnterviewd heeft

  Mijn respect

  De trainster staat duidelijk boven de materie. Kan zaken over leiderschap erg goed uitleggen en onderbouwen. Heeft ook veel bagage om 'anders denkenden' van informatie te voorzien, zonder ze per se te overtuigen. Respect voor het individu.

  Referentie

  Francis Kraan -  programmamanager Rabobank

  Een topper

  Goede balans tussen praktijk en (onderbouwde) theorie. De trainster straalt rust en vertrouwen uit en geeft ruimte voor dialoog. Goede training en goed naslag materiaal. Het is een van de betere trainingen die ik de laatste jaren gevolgd heb.

  Referentie bewust leiderschap

  Fred Boogaards - Teamleider Rabobank


   We zetten ons werk voort

  Sheila Neijman heeft een aantal keren geschreven voor de complimenten kalender over geluk. Heldere en duidelijke teksten die inspireren en aanzetten tot doen. We zetten ons werk voort om geluk en complimenten te blijven geven

  Complimenten

  Frank van Marwijk - Lichaamstaal en complimentenboek 

  Echt bijzonder

  Verdiepende opleiding en heeft mij aangezet verschillende stukken van mijzelf te onderzoeken. Ik heb oefeningen gedaan die ik zonder deze opleiding nooit had gedaan en dus dingen ontdekt die ik anders nooit had ontdekt.

  Mindfulness

  Suzan Oostvogels - Mindfulcentrum  Voor drukke doeners

  arrow_drop_up arrow_drop_down