Geluk op werk
arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Geluk op het werk

We know how to build trust and happiness in your organization

Geluk op werk tr

ainingen

 • Geluk en persoonlijk leiderschap

  Vertrouwen

  Organisaties met een hoog vertrouwen ervaren 40% minder burnout en 74% minder stress

  Betrokkenheid en geluk

  Geluksbewustzijn

  Succesvolle organisaties opereren vanuit een hoger bewustzijn wat je kunt trainen

  Emotionele intelligentie en geluk

  (zelf)Leiderschap 

  Leiders met een hoge trustfactor hebben 27 keer zoveel kans op hoge prestaties

  Start met het creëren van een emotioneel
  en sociaal veilige omgeving als basis voor geluk

  Break-In Challenge

  1 dag Challenge: Voor onderzoekers

  Samen in één dag onderzoeken wat je wilt bereiken met je team? Je team naar de next level brengen via waarderend onderzoek? 

  Geluk en persoonlijk leiderschap

  Jaartraining: Voor veranderaars

  Een waardevol programma waarbij met elkaar gewerkt wordt aan een happy culture, happy people en een happy vibe

  Gelukstrainingen

  Modulaire training: Voor zoekers

  Professionele groei op maat. Kiezen uit een aantal modules die op dit moment nodig zijn binnen je team of organisatie? 

  Bewust leiderschap

  Bewust leiderschap: Voor inspirators 

  Een interactieve 3 daagse training die leiders oproept om oog in oog te staan met de wetenschap achter het brein, emotioneel bewustzijn en gedrag. 

  Werkgelukdeskundige: Voor makers

  Leren om je persoonlijke geluksbeleving te verhogen (leading yourself) zodat je in staat bent het beste uit de ander te halen (leading relations)

  Kunnen wij jouw organisatie helpen?

  Mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen, kan een rijk, intens, en zelfs swingend proces zijn. Wij halen de deksel van de pan en geven woorden aan gevoelens van mensen. De stoom gaat van de ketel en daarvoor in de plaats komt er ruimte voor verandering. En dan, opeens….. springen de veranderingsprocessen je als popcorn om de oren. Het springt, het dartelt, het tintelt, het bruist weer tussen die collega’s en hun leidinggevenden! Daarom noemen wij dit onze 'popcorn aanpak'. Zo komt de swing terug en gaat de kwaliteitservaring en geluk van zowel medewerker als klant aanzienlijk omhoog. Wil jij jezelf versterken, je team of je organisatie, wij nemen de ontwikkeling van mensen heel serieus.

  Reacties van klanten

  Performance verhogend!

  De training speelt in op hoe Emotionele Intelligentie in te zetten in je werk, in de omgang met collega's waardoor je beter in je vel komt te zitten en dat werkt performance verhogend op vele gebieden. Sheila weet onderbouwd door wetenschap situaties helder toe te lichten, praktijk voorbeelden te geven en mensen letterlijk in beweging te krijgen.

  Pauline Doomernik-Ecoser training

  Echt aan te raden!

  Een bijzonder betrouwbaar, inspiratievol en mooie training. Een topper bovendien op haar vakgebied, die ik iedereen kan aanbevelen! Ik ben journalist en schrijver van verschillende boeken waaronder de 'Zielensprong', een spirituele roman, ‘De Aphrodite van Santorini’, 'Teun van Vliet' dat door het publiek als beste sportboek van het jaar is verkozen

  Guido Bindel-Journalist

  Geluk op de werkvloer werkt

  Een inspirerende lezing over bewust leiderschap en geluk op de werkvloer. Ik heb veel positieve reacties op jouw lezing gekregen. Het was prima om leiderschap eens vanuit een andere invalshoek te bekijken. Wat een mooie eyeopeners op het gebied van geluk en fijn om te weten dat je zelf meer invloed op je geluk kunt uitoefenen dan je zult denken.

  Inge Ursinus- Rabobank

  Maatwerk en Incompany

  Neem voor meer informatie of advies contact met ons op. In een gratis adviesgesprek onderzoeken we de eerste stappen en mogelijkheden binnen jouw organisatie.
  Wij gebruiken cookies