Geluk op het werk
Video Aspect Ratio: 4:1

Geluk op het werk

We know how to build trust in your organization

Geluk op werk tr

ainingen

 • De voordelen van onze ontwikkelprogramma's

  Geluk en persoonlijk leiderschap

  Ontwikkelt je leiderschap en emotionele intelligentie vaardigheden

  Begrijpen hoe emoties invloed hebben op prestaties,

  relaties en klimaat van de organisatie

  Betrokkenheid en geluk

  Verbetert de samenwerking en betrokkenheid

  Ontwikkelen van groepssynergie en samenhang in een team om gezamenlijke doelen te bereiken en een betere focus

  Emotionele intelligentie en geluk

  Verbetert het emotioneel veilig klimaat in de organisatie

  Een klimaat waarin uiteenlopende mensen kunnen gedijen, een belonende cultuur met vertrouwen, geluk en trots

  We willen allemaal een Best Place to Work, een werkplek met een Happy Vibe, waarin we met plezier, betekenis en betrokkenheid kunnen werken. Hoe realiseer je dat? Hoe kunnen medewerkers zich ontplooien en het beste uit zichzelf en de ander halen?

  Bekijk onze ontwikkelprogramma's

  Geluk en persoonlijk leiderschap

  Persoonlijk leiderschap 2.0

  Break-In programma

  Een waardevol Employee Experience programma waarbij betrokkenheid & beleving, geluk, trots en vertrouwen centraal staat. Één programma voor het managen van bedrijf en medewerkers.

  Break-In Challenge

  Break-In Challenge

  Laat ons weten wat je wilt bereiken met je team en wij gaan samen in één dagdeel aan de slag met de Break-In Challenge om de prestaties naar de next level te brengen

  Bewust leiderschap

  Bewust leiderschapstraining

  Het beste uit je mensen halen is een swingend proces! Deze interactieve training roept leiders op om oog in oog te staan met de wetenschap achter het brein en gedrag om te sturen naar bewust leiderschap

  Gelukstrainingen

  Modulaire trainingen

  Werken aan persoonlijk leiderschap, eigenaarschap, vertrouwen en emotionele intelligentie is investeren in wendbare, veerkrachtige en gelukkige medewerkers. Mensen ontwikkelen zich van binnen uit, zij zoeken meer verbinding met hun collega’s en hun leidinggevende.

  Werkgelukdeskundige

  De werkgelukdeskundige is de verdiepende opleiding die volgt op de opleiding voor Gelukscoach. Deze specialisatievorm biedt daarmee een uitbreidingsvorm in kennis, meetinstrumenten en vaardigheden om aan de slag te gaan als werkgelukdeskundige.

  Kunnen wij jouw organisatie helpen?

  Mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen, kan een rijk, intens, en zelfs swingend proces zijn. Wij halen de deksel van de pan en geven woorden aan gevoelens van mensen. De stoom gaat van de ketel en daarvoor in de plaats komt er ruimte voor verandering. En dan, opeens….. springen de veranderingsprocessen je als popcorn om de oren. Het springt, het dartelt, het tintelt, het bruist weer tussen die collega’s en hun leidinggevenden! Daarom noemen wij dit onze 'popcorn aanpak'. Zo komt de swing terug en gaat de kwaliteitservaring en tevredenheid van zowel medewerker als klant aanzienlijk omhoog. Wil jij jezelf versterken, je team of je organisatie, wij nemen de ontwikkeling van mensen heel serieus.

  Reacties van klanten

  Performance verhogend!

  De training speelt in op hoe Emotionele Intelligentie in te zetten in je werk, in de omgang met collega's waardoor je beter in je vel komt te zitten en dat werkt performance verhogend op vele gebieden. Sheila weet onderbouwd door wetenschap situaties helder toe te lichten, praktijk voorbeelden te geven en mensen letterlijk in beweging te krijgen.

  Pauline Doomernik-Ecoser training

  Echt aan te raden!

  Een bijzonder betrouwbaar, inspiratievol en mooie training. Een topper bovendien op haar vakgebied, die ik iedereen kan aanbevelen! Ik ben journalist en schrijver van verschillende boeken waaronder de 'Zielensprong', een spirituele roman, ‘De Aphrodite van Santorini’, 'Teun van Vliet' dat door het publiek als beste sportboek van het jaar is verkozen

  Guido Bindel-Journalist

  Geluk op de werkvloer werkt

  Een inspirerende lezing over bewust leiderschap en geluk op de werkvloer. Ik heb veel positieve reacties op jouw lezing gekregen. Het was prima om leiderschap eens vanuit een andere invalshoek te bekijken. Wat een mooie eyeopeners op het gebied van geluk en fijn om te weten dat je zelf meer invloed op je geluk kunt uitoefenen dan je zult denken.

  Inge Ursinus- Rabobank

  Maatwerk en Incompany

  Neem voor meer informatie of advies contact met ons op. In een gratis adviesgesprek onderzoeken we de eerste stappen en mogelijkheden binnen uw organisatie.