Geluk op het werk

 Gelukkige medewerkers zijn een vereiste voor een 

groeiend en bloeiend bedrijf

Werkgerelateerde stress en burn-out zijn nog steeds beroepsziekten nummer 1. We moeten ons echt openstellen voor een nieuw paradigma!

Gelukkige leiders. Gelukkige teams. Veerkrachtige organisatie!

Het iOpener Institute onthulde dat werknemers die zich gelukkig voelen op de werkplek 65% energieker zijn. Ze zijn twee keer productiever en hebben meer kans om hun baan voor een lange periode vol te houden. Maak je organisatie sterker door het beste uit je mensen te halen! Daar waar geluk op werk vorm krijgt, ontstaat groei! 

  • Werkgeluk kan zich als een vuur verspreiden. Medewerkers die plezier hebben in het doen van hun werk, zijn een groot voorbeeld voor anderen die minder gemotiveerd zijn.
  • Werkgeluk vraagt om betrokken en empathische leiders die zijn mensen inspireert en enthousiasmeert, met als gewenste effect dat medewerkers bevlogen raken, energie krijgen en werkplezier ervaren.
  • Wanneer werknemers ongelukkig zijn, ervaren ze minder positieve emoties wat het vermogen tot creatief denken en redeneren aantast.
  • Werkgeluk maakt ons ook minder vatbaar voor werkgerelateerde stress waardoor werkgeluk bijdraagt aan een gezonder leven. 
  • Werkgeluk draagt bij aan het creëren van een leuke en creatieve prestatiecultuur op het werk.

Geluk, of het nu op het werk of in het leven is, gaat niet over positieve gevoelens, plezier en minder zorgen. Het is een manier van leven die we bewust kunnen kiezen door acceptatie, begrip, communicatie en vertrouwen. Door geluk een onderdeel te maken van de cultuur en het werven van geluksfunctionarissen (Gelukscoach, Werkgelukdeskundige, Chief Happiness Officer) draagt dit bij aan het behoud van personeel, creativiteit, eerlijke en positieve gevoelens, gezondheid, hoger empathisch vermogen en flow.

Geluk en persoonlijk leiderschap

Vertrouwen

Organisaties waarin mensen elkaar kunnen vertrouwen, zijn veel leuker om te werken

Betrokkenheid en geluk

Geluksbewustzijn

Organisaties die werken aan bewustzijnsontwikkeling, bevorderen het werkgeluk

Emotionele intelligentie en geluk

Emotionele intelligentie 

Leiders met een hoge emotionele intelligentie zijn veel leuker om mee samen te werken

Everyone thinks of changing the world or the organization.

No one thinks of changing himself........

Maatwerk en Incompany

Wil je aan de slag met het vergroten van werkgeluk? Wil je een Gelukscoach of Werkgelukdeskundige inhuren? Wil je een opleiding volgen? Wij bieden een ruim aanbod aan diensten aan die we op maat samen bespreken. 

Popcorn effect

Mensen helpen om de beste versie van zichzelf te zijn, kan een rijk, intens, en zelfs swingend proces zijn. Wij halen de deksel van de pan en geef woorden aan gevoelens van mensen. De stoom gaat van de ketel en daarvoor in de plaats komt er ruimte voor verandering. En dan, opeens….. springen de veranderingsprocessen je als popcorn om de oren. Het springt, het dartelt, het tintelt, het bruist weer tussen die collega’s en hun leidinggevenden! Daarom noem ik dit de 'popcorn aanpak'. Zo komt de swing terug. Wil jij jezelf versterken, je team of je organisatie, wij nemen de ontwikkeling van mensen heel serieus.

Reacties van klanten

Performance verhogend!

De training speelt in op hoe Emotionele Intelligentie in te zetten in je werk, in de omgang met collega's waardoor je beter in je vel komt te zitten en dat werkt performance verhogend op vele gebieden. Sheila weet onderbouwd door wetenschap situaties helder toe te lichten, praktijk voorbeelden te geven en mensen letterlijk in beweging te krijgen.

Pauline Doomernik-Ecoser training

Echt aan te raden!

Een bijzonder betrouwbaar, inspiratievol en mooie training. Een topper bovendien op haar vakgebied, die ik iedereen kan aanbevelen! Ik ben journalist en schrijver van verschillende boeken waaronder de 'Zielensprong', een spirituele roman, ‘De Aphrodite van Santorini’, 'Teun van Vliet' dat door het publiek als beste sportboek van het jaar is verkozen

Guido Bindel-Journalist

Geluk op de werkvloer werkt

Een inspirerende lezing over bewust leiderschap en geluk op de werkvloer. Ik heb veel positieve reacties op jouw lezing gekregen. Het was prima om leiderschap eens vanuit een andere invalshoek te bekijken. Wat een mooie eyeopeners op het gebied van geluk en fijn om te weten dat je zelf meer invloed op je geluk kunt uitoefenen dan je zult denken.

Inge Ursinus- Rabobank

Modulaire trainingen

Emotionele intelligentie

Het vermogen om met emoties om te gaan komt op vele manieren de werkprestaties ten goede.

Gelukscompetenties

Je kunt je brein trainen voor meer optimisme, veerkracht en uiteindelijk geluk

Bewust Leiderschap

Mensen helpen het beste uit zichzelf te halen is een rijk, intens en swingend proces