Wie is Sheila Neijman

Leer jezelf als mens kennen

zodat je weer herinnert dat jij de maker bent

van je eigen leven!

Wie is Sheila Neijman

Mijn achtergrond

Investeren in het geluk van mensen is waar ik in geloof. Geluk is meer dan het aanleren van vaardigheden, het is een 'way of life'. Het is mijn intrinsieke drive om mensen bewust te maken omdat ik absoluut geloof dat we onderdeel uitmaken van een transitie waarin waarden in de samenleving verschuiven van de industriële economische mens naar de bewust scheppende mens.  Ik heb mijn kennis en kunde niet alleen uit studies en boeken geleerd maar ben opgegroeid in een disfunctioneel gezin waardoor uiteindelijk het pad van zelfontwikkeling onontkomelijk was. Mijn achtergrond en onderzoeksinteresse ligt in positieve psychologie. Ik heb ooit verpleegkundige gestudeerd en ik heb mij gespecialiseerd in NEI, NLP, EFT, PPI's, PMA, Hartcoherentie, gedrag, Ho'oponopono, meditatie-, visualisatie- en ademhalingstechnieken.  

Mondkapjes en geluk

Mijn visie & Missie

Mijn missie is om zoveel als mogelijk mensen, ondernemers, leerlingen, organisaties te helpen groeien richting duurzaam geluk door het maken van een gewoonte van toepasbare- en wetenschappelijk onderbouwde technieken. 'Mens en organisatie' meer balans en flow laten ervaren en samenwerken vanuit de essentie. 

Mijn visie is dat gelukkige mensen de belangrijkste pijler zijn voor duurzaam samenwerken, samenleven en waardevol verbinden. Ik ben ervan overtuigd dat we 'scheppers of makers' zijn van ons eigen leven.  Waardevol verbinden begint met in verbinding te zijn met jezelf. Ik maak gebruik van de laatste (wetenschappelijke) inzichten in het vakgebied (Science of Happiness) maar ook van wijsheid tradities en holistische visies. Mijn bedrijf is opgericht in 2007. 

De kracht van bewustzijn

Je bent in de wieg gelegd voor een prachtig leven. Niet om elke dag stress te ervaren, alle ballen in de lucht te moeten houden en weinig vreugdevolle momenten te ervaren. Natuurlijk kent het leven ups en down, want ze helpen je groeien. Groei begint aan de rand van je comfort-zone. Je hebt moed en lef nodig om over deze rand te stappen. In mijn opleidingen, trainingen en individuele coaching wijs ik je de weg naar een geweldig leven zodat je het leven in zijn volle omvang mag ervaren. Want iedereen verdient een leven dat barstensvol vreugdevolle en goede dingen zit. 

Algemene informatie

Ik wilde een bedrijf creëren waar ik trots op kon zijn. Ik heb geen mensen in loondienst, maar werk met inspirerende mensen samen. Een geweldig netwerk dat bestaat uit bewuste trainers en coaches. Inmiddels ben ik 17 jaar ondernemer en druk ik nog steeds elke ochtend vrolijk mijn wekker uit!

In een opleiding of cursus van Heart4Happiness leer je vanuit je ware essentie te leven zodat het leven lichter en leuker wordt. Je leert vanuit je kern te zien dat je helemaal goed bent zoals je bent en dat er niets mis is met jou. Zo leer je begrijpen vanuit welk bewustzijnsniveau je fungeert. Je ziet het grotere plaatje en verkrijgt een diepere betekenis over jezelf en uiteindelijk meer vertrouwen en geluk. Leven vanuit je hart, dat is wat Heart4Happiness te bieden heeft.