Online cursussen

Ontdekt jouw potentieel

'Verdwaal' in een Wereld vol Geluk, Bewustwording en Persoonlijke Ontwikkeling!

Welkom in de online wereld van e-learning, waar geluk, bewustzijn en persoonlijke groei centraal staan. Stap in een reis die je ziel voedt en je leven transformeert. Hier vind je een scala aan cursussen die je helpen je volledige potentieel te bereiken en een leven vol vreugde te leiden.

Geluk in het onderwijs

Geluksles basisschool


lees meer>>

Meditatie cursus

Meditatie cursus


lees meer>>

Gelukscoach opleiding


lees meer>>

Cursus

Ho'oponopono cursus


lees meer>>

Hartcoherentie cursus


lees meer>>
Nervus vagus cursus

Nervus Vagus Stimulatie


nog niet online>>

Mentor opleiding
Mentor opleiding


lees meer>>

Na het volgen van gelukslessen voor docenten, realiseerde ik me dat mijn eigen geluk volledig in mijn eigen handen ligt. Ik ontdekte dat ik de kracht heb om actie te ondernemen en mijn leven te transformeren. Deze cursus heeft me geleerd hoe ik van binnenuit kan groeien en floreren, en heeft een onstuitbaar verlangen in mij aangewakkerd dat ik lange tijd niet heb ervaren. Nu begrijp ik het cruciale belang van bewustzijnsontwikkeling, iets wat ik voorheen niet volledig begreep. Het was alsof ik niet zag wat ik werkelijk deed. Als leerkracht sta ik nu op een totaal andere manier voor de groep dan een paar jaar geleden. Ik straal met hernieuwd zelfvertrouwen en een diepere verbondenheid met mijn leerlingen. Mijn impact is krachtiger en ik breng een nieuwe vorm van vreugde in mijn onderwijs.

Fred de Groot - Leonardo onderwijs

Voel je je gestrest, prikkelbaar, worstel je met slapeloosheid of heb je een lage energie en zwak immuunsysteem? Of zit je simpelweg niet lekker in je vel? Ik heb opwindend nieuws voor je: door je bewustzijn te verhogen, kun je weer optimaal genieten van gezondheid en geluk!

Stel je voor dat je stress en spanning kunt verminderen, je concentratie kunt verbeteren, mentale helderheid kunt bevorderen en zelfs hersenmist kunt verdrijven. En dat is nog niet alles! Terwijl je aan deze doelen werkt, kun je tegelijkertijd werken aan een betere nachtrust, een gezonde bloeddruk en een stabiele hartslag. Hoe bereik je dit? Door jezelf af te stemmen op je authentieke zelf en zelfsabotage te overwinnen. Ik zal je laten zien hoe je dit kunt realiseren. Of je nu kiest voor een hartcoherentiecursus, ho'oponopono of de Gelukscoach-opleiding, ik bied jou de sleutels tot transformatie.


Misschien lijkt het te mooi om waar te zijn, maar ik verzeker je dat het binnen handbereik ligt. Stap aan boord van dit sprankelende avontuur en ontdek de verbazingwekkende kracht van verhoogd bewustzijn. Laat mij je begeleiden op deze reis naar een leven vol vitaliteit, balans en vervulling. Wacht niet langer op een betere gezondheid en geluk. Neem nu de eerste stap en schrijf je in voor deze transformerende cursussen. Samen zullen we jouw potentieel ontketenen en je laten stralen in verschillende deelgebieden van je leven!

Online leren

Duidelijke uitleg

Het moet voor iedereen duidelijk zijn hoe een cursus werkt, wat het doet en waar het goed voor is.

Online leren

Toegankelijk

Iedereen moet op een toegankelijke manier kennis kunnen maken en de voordelen van een cursus ervaren.

Online leren

Geschikt voor iedereen

De cursussen moeten geschikt zijn voor iedereen daarom maken we gebruik van een community waar je vragen kunt stellen.

De Magie van Bewustzijn: Ontdek de Betoverende Kracht voor een Leven vol Vreugde!

Net als velen heb ik het leven ervaren als een mengeling van gelukkige en uitdagende momenten. In mijn persoonlijke reis besefte ik al snel dat externe omstandigheden en anderen niet de sleutel waren tot mijn geluk. Het was het verhogen van mijn bewustzijn en het transformeren van mijn diepgewortelde overtuigingen en denkpatronen dat me in staat stelde om een gelukkiger en meer bevredigend leven te leiden.


Bewustzijnsgroei is een continu proces, maar met toegewijde inspanning op verschillende aspecten van ons bestaan kunnen we stap voor stap vooruitgang boeken. Het loslaten van belemmerende mechanismen en het cultiveren van geluksgewoonten brengt ons naar hogere niveaus van bewustzijn, waarbij we minder gehecht raken aan drama en slachtofferschap. Laten we gezamenlijk op een prachtige reis gaan om een hoger niveau van bewustzijn te bereiken. Een reis die gevuld is met licht, vrede en liefde. Ik wens ons allen een leven waarin we ons bewust worden van onze innerlijke kracht en ons potentieel om geluk te ervaren.

Sheila Neijman - Heart4Happiness

Wat je hier leert zou je eigenlijk al op school moeten leren. Sheila legt het allemaal zo gemakkelijk uit en misschien is het wel gemakkelijk maar toch was het voor mij een uitdaging om patronen die geluk saboteren te veranderen!  Deze community draagt bij aan groei, met gelijkgestemden. Dat gun ik iedereen!

Kees Hartveld, Gelukscoach!

Laat de eLearning je sleutel zijn tot het verbeteren van jouw fysieke, mentale, spirituele en emotionele gezondheid, zodat je snel weer krachtig en gezond voelt. Met vernieuwde energie kun je vol passie genieten van de dingen die je echt leuk vindt.

Welkom in onze bruisende community, waar je je eigen profiel kunt aanmaken, privéberichten kunt sturen en zelfs groepen kunt starten. Hier kun je je netwerk opbouwen, samenwerken en groeien in bewustzijn. Maar weet je wat het beste is? Je kunt ook zelfstandig onze cursussen volgen zonder actief deel te nemen.

Nervus Vagus Stimulatie

De Nervus Vagus reist van je hersenen naar je buik, logisch dat er onderweg fysieke kwalen kunnen ontstaan uit een onder- of overactieve nervus vagus. Leer oefeningen om je zenuwstelsel in balans te brengen!

Ho'oponopono cursus

Gebruik de Hawaiiaanse Ho'oponopono cursus alleen als je écht wilt veranderen! De cursus is zo opgezet dat je het voor jezelf kunt gebruiken maar ook om andere mensen te coachen/begeleiden.

Meditatie cursus

Als je wilt vliegen, geef dan alles op wat je zwaar maakt! Je leeft het grootste deel van je leven in je hoofd. Zorg ervoor dat het een fijne plek is om te zijn. Ga aan de slag met diverse vormen van begeleide meditaties. 

Hartcoherentie cursus

Hartcoherentie cursus

Kun jij wel een mentale-, fysieke-, emotionele- en spirituele boost gebruiken? Dan is dit een complete cursus wat een direct instant effect geeft. Hartcoherentie technieken zijn gebaseerd op 29 jaar onderzoek.

Geluksles op school

Geluksles basisonderwijs

Gebruik de Hawaiiaanse Ho'oponopono cursus alleen als je écht wilt veranderen! De cursus is zo opgezet dat je het voor jezelf kunt gebruiken maar ook om andere mensen te coachen/begeleiden.

Gelukskunde op school

Gelukscoach opleiding

Een UNIEKE HBO-Beroepsopleiding, gericht op de mens als geheel, evidence-based benadering! De opleiding is getest door onafhankelijke wetenschappers en draait al 16 jaar. Is geaccrediteerd en gecertificeerd. 

Inlog voor Gelukscoach deelnemers

Als Gelukscoach/Werkgelukdeskundige krijg je direct toegang tot de online ledensite (inbegrepen bij opleiding voor Gelukscoach).