Membership Werkgeluk en persoonlijk geluk
arrow_drop_up arrow_drop_down
Gelukscoach community

Samen bouwen aan Geluk?

Sluit je aan bij de leukste Geluksclub van Nederland!

Samen leren in een community heeft een grote invloed op de kwaliteit van je leven. Word lid van de community. Je kunt je verbinden met fantastische mensen in Nederland, samen groeien en vaardigheden leren die je nodig hebt voor een meer bewust en gelukkig leven

Online gelukscommunity

Online community

Sociale interactie en samen werken aan geluk verhoogt het gevoel van vertrouwen en verbondenheid en heeft een positieve impact op jouw geluk! Je ontwikkelt netwerken via een gedeeld belang.

Online gelukscommunity

Wat kun je leren?

Keuze uit diverse trainingen, voor elk wat wils. Er zit vast wat voor jou bij als je geïnteresseerd bent in Geluk en bewustzijn. Of het nu gaat om persoonlijke effectiviteit, leren mediteren, coaching of werken met kinderen.

Online gelukscommunity

De 1:66 methode

Onze leermethode is gebaseerd op de nieuwste inzichten vanuit wetenschappelijk onderzoek. Zo is herhalen een belangrijk onderdeel voor het beklijven van de stof. Elke dag kies jij je persoonlijk moment uit. 

Werk aan Geluk.....

  • Veel mensen denken dat geluk voortkomt uit succes
  • Wij draaien het om: succes is een bijproduct van gelukkig zijn. 
Als je gelukkig bent heb je meer mogelijkheden om keuzes te maken die hier naar toe leiden. 


Ontdekt in deze Geluksclub hoe je dat kunt leren. Door spirituele & Oosterse principes te combineren met wetenschap zal deze geluksclub je op een holistische manier helpen om samen te werken aan (werk)geluk. 

....want geluk werkt!

  • Wil je van binnenuit groeien en floreren? 
  • Wil je weer dat ONSTOPBAAR verlangen voelen?
  • Leren om van geluk een 'way of life' te maken?

Breng je kracht naar binnen, want niemand anders kan jou gelukkig maken! Jij bent degene die actie kan ondernemen.


DIT IS GEEN GEWONE CLUB....Nee, dit is een bewustzijnsclub. Geluk is namelijk inherent aan bewustzijn. 

De community is een plek voor jong en oud, want wij geloven in diversiteit. 

Wat zou jij willen leren?

Gelukscoach opleiding

Gelukscoach opleiding

Geluk in het onderwijs

Geluksdocent opleiding

Leer online mediteren

Persoonlijk bewustzijn

Werkgelukdeskundige

Werkgelukdeskundige

Ook jij weet dat als je de dingen op dezelfde manier blijft doen, je resultaten niet veranderen!  Ook ik heb aan mijzelf moeten werken en ik zal je vertellen wat ik geleerd heb....

Ontdek de kracht van Geluksbewustzijn...

Mijn naam is Sheila en ik had altijd moeite om mijn draai in het leven te vinden. in mijn leven had ik geleerd om mij te verweren tegen pijnlijke ervaringen waardoor ik mijzelf ging beschermen tegenover toekomstige bedreigingen. Hierdoor raakte ik afgescheiden van mijzelf, de ander en het leven. Ik heb veel gedaan om mijn persoonlijke dilemma's te overwinnen, ik leerde steeds meer oplossingsgerichte technieken, ik volgde spirituele, universitaire en persoonlijke groei opleidingen, maar ik werd er niet gelukkiger van, ik kon het alleen beter rationaliseren en analyseren. Totdat ik tot de ontdekking kwam dat het allemaal te maken had met bewustzijn. Daarom heb ik deze Geluksclub opgericht, een inspirerende club vol synergie. Ik weet zeker dat we wat voor elkaar kunnen betekenen! 

Wat je hier leert zou je eigenlijk al op school moeten leren. Sheila legt het allemaal zo gemakkelijk uit en misschien is het wel gemakkelijk maar toch was het voor mij een uitdaging om patronen die niet voor mijn geluk werkten te veranderen! Met ondersteuning van elkaar is er geen weg meer terug. Eenmaal het (emotioneel) bewustzijnspad bewandelen betekent positieve groei, verandering en een hoger geluksbewustzijn. Deze community draagt bij aan groei, met gelijkgestemden. Dat gun ik iedereen!

Kees Hartveld

Kom bij de leukste Geluksclub van Nederland!

Inlog voor Gelukscoach deelnemers

Als gelukscoach/werkgelukdeskundige krijg je direct toegang tot onze online community en opleiding voor Gelukscoach. Samen met ondernemers en geïnteresseerden kun je kennis delen, netwerken, vragenstellen, samenwerken, successen vieren en inspiratie of creativiteit opdoen. Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs een groep starten voor specifieke onderwerpen of voor leden binnen bepaalde regio's. Zo kun je je eigen netwerk opbouwen of juist samenwerken en krachten bundelen! 

Ga direct aan de slag voor meer bewustzijn, geluk en groei!

Ben jij klaar voor mega-groei?

Lid worden van de Geluksclub zorgt voor ongekende groei. Je kunt leren op je eigen tempo, vanuit je huis, trein of werkplek. Je krijgt antwoord op (hulp)vragen van mij persoonlijk en van andere leden. Regelmatig nieuwe inspirerende trainingen en.... het is betaalbaar, voor slechts 29,- euro per maand. 


Op dit moment is de toegang tijdelijk gesloten en alleen toegankelijk voor huidige leden. Er wordt achter de schermen hard gewerkt en we zullen binnenkort de community weer openen voor nieuwe leden. 

Wij gebruiken cookies