Werkgelukdeskundige

Leer je Geluksbewustzijn verhogen

Van een reactief leven naar een proactief en creatief leven

Het niveau van bewustzijn bepaalt de kwaliteit van je leven

Met de volgende trainingen leer jij je bewustzijn verruimen

Gelukscoach opleiding

Geluksdocent opleiding

Meditatie cursus

Niemand anders kan jou gelukkig maken, behalve jijzelf. Jij bent degene die actie kan ondernemen. Ik heb geleerd om weer van binnenuit te kunnen groeien en floreren. Een ONSTOPBAAR verlangen wat ik lang niet heb ervaren. Ik begrijp nu hoe belangrijk het is om te groeien in bewustzijn om echt gelukkig te zijn. Ik begreep het echt niet. Ik zag niet wat ik deed. Als leerkracht sta ik echt anders voor de groep dan een aantal jaren geleden.

Fred de Groot

Ook jij weet dat als je de dingen op dezelfde manier blijft doen, je resultaten niet veranderen!  Ook ik heb aan mijzelf moeten werken om mijn innerlijk kompas te volgen.......

Wie is Sheila Neijman

Ontdek de kracht van Geluksbewustzijn...

Mijn naam is Sheila Neijman, mijn achtergrond is Verpleegkundige & Positief Psycholoog. Net als wellicht de meeste mensen, ervoer ik het leven als een willekeurige opeenvolging van gelukkige en ongelukkige momenten. Mijn levenspad was gevormd door opvoeding en ervaringen vanuit mijn omgeving. Dit kleurde mijn overtuigingen en ingesleten gedachtenpatronen. 


Ik had al snel door dat al deze mechanismen mijn geluk niet bevorderden en dat de sleutel tot geluk alleen maar in jezelf te vinden is, waardoor je het weer kunt delen. Geluk kun je ervaren wanneer je Gelukssaboterende mechanismen kunt accepteren en Geluksgewoonten leert opbouwen. We leren voornamelijk onze blik naar buiten te richten, niet naar binnen, waardoor er al snel innerlijke chaos ontstaat.


Ik begeleid mensen in het verhogen van hun Geluksbewustzijn. Ik geloof dat we midden in een bewustzijnsgroei of bewustzijnsevolutie zitten, noem het een T-splitsing, een kanteling.  Het is essentieel om de menselijke maat en Geluksbeleving hierbij hoog te houden. Het is daarom mijn streven om bij te dragen aan het verhogen van het Geluksbewustzijn en mensen binnen hun werk- een leefstijl te ondersteunen. 

Wat je hier leert zou je eigenlijk al op school moeten leren. Sheila legt het allemaal zo gemakkelijk uit en misschien is het wel gemakkelijk maar toch was het voor mij een uitdaging om patronen die geluk saboteren te veranderen!  Deze community draagt bij aan groei, met gelijkgestemden. Dat gun ik iedereen!

Kees Hartveld

Carrière & Invloed

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Werk &

Invloed

Creëer impact met werk

We doen waar we voor betaald worden, maar worden we er ook gelukkig van? 

Relaties & Liefde

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Relaties & Liefde

Bouw aan verbindingen

Zijn we zelf een goede vriend, partner of collega? Goede relaties zijn belangrijk voor geluk

Gezondheid 

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Gezondheid & Vitaliteit

Werk aan je gezondheid

Open het volledig potentieel van mentale, fysieke, emotionele en spirituele energie

Lifestyle

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Lifestyle & Impact

Geniet van je leven

Verrijk je leven en ontdekt wat aandacht nodig heeft voor een gelukzalig bestaan 

Zingeving

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Zingeving & Spirit

Ontdek je purpose

Stem je kompas af op je kernwaarden en breid je bewustzijn uit naar je hoogste visie

Kom bij 't leukste Geluksplatform van Nederland!

Inlog voor Gelukscoach deelnemers

Als Gelukscoach/Werkgelukdeskundige krijg je direct toegang tot onze online community en is deze community inbegrepen in de prijs van de opleiding voor Gelukscoach. Samen met ondernemers en geïnteresseerden kun je kennis delen, netwerken, vragenstellen, samenwerken, successen vieren en inspiratie of creativiteit opdoen. Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs een groep starten voor specifieke onderwerpen of voor leden binnen bepaalde regio's. Zo kun je je eigen netwerk opbouwen of juist samenwerken en krachten bundelen! 


Wil je graag een online training volgen en groeien in bewustzijn, scroll naar beneden en ontdek de mogelijkheden.

Ga direct aan de slag voor meer bewustzijn, geluk en groei! Leer in je eigen tempo, vanuit huis, trein of werkplek

Op welk gebied wil jij jezelf ontwikkelen?

Methode Gelukt

Leer kinderen met deze bewezen methode Geluklessen

Meditatie Cursus

Leer hoe je gemakkelijker alle ballen in de lucht houdt

Gelukscoach

Volg de geaccrediteerde opleiding tot Gelukscoach

Ho'oponopono

Ontdek de genezende kracht van deze Hawaiiaanse wijsheid

Hartcoherentie

Leer je stress te reduceren en je veerkracht te verhogen 

Mentor opleiding

Mentor opleiding is het vervolg op de Opleiding voor Gelukscoach

Coaching in de praktijk

Coaching in de praktijk is alleen voor afgestudeerden Gelukscoaches

arrow_drop_up arrow_drop_down