Membership Werkgeluk en persoonlijk geluk
Wij gebruiken cookies
Geluk community

Samen bouwen aan Geluk?

Aan geluk werken kun je zelfstandig doen en met elkaar. Sluit je aan bij de leukste en meest inspirerende Geluksacademy van Nederland

Samen leren in een community heeft een grote invloed op de kwaliteit van je leven en op je geluk! 

Online gelukscommunity

Online community

Sociale interactie en samen werken aan geluk verhoogt het gevoel van vertrouwen en verbondenheid en heeft een positieve impact op jouw geluk! Je ontwikkelt netwerken via een gedeeld belang.

Online gelukscommunity

Wat kun je leren?

Keuze uit diverse trainingen, voor elk wat wils. Er zit vast wat voor jou bij als je geïnteresseerd bent in Geluk en bewustzijn. Of het nu gaat om persoonlijke effectiviteit, leren mediteren, coaching of werken met kinderen.

Online gelukscommunity

De 1:66 methode

Onze leermethode is gebaseerd op de nieuwste inzichten vanuit wetenschappelijk onderzoek. Zo is herhalen een belangrijk onderdeel voor het beklijven van de stof. Elke dag kies jij je persoonlijk moment uit. 

Werk aan Geluk.....

Veel mensen denken dat geluk voortkomt uit succes,  relaties en gezondheid.  Wij draaien het om: goede relaties, gezondheid en succes is een bijproduct van gelukkig zijn. Als je gelukkig bent heb je meer mogelijkheden om keuzes te maken die hier naar toe leiden. 


Misschien is het tijd om onze blik voorbij externe factoren en omstandigheden te richten.  Geluk floreert namelijk van binnenuit


Ontdekt in deze Geluksclub hoe je dat kunt leren. Door spirituele & Oosterse principes te combineren met wetenschap zal deze geluksclub je op een holistische manier helpen om samen te werken aan (werk)geluk en emotioneel bewustzijn. 

....want geluk werkt!

  • Wil je van binnenuit groeien en floreren? 
  • Wil je weer dat ONSTOPBAAR verlangen voelen?
  • Leren om van geluk een 'way of life' te maken?

Je bent geen machteloos pion die overgeleverd is aan zijn of haar omstandigheden, of het nu op werk is of in je persoonlijk leven. Breng je kracht naar binnen, want niemand anders kan jou gelukkig maken! Jij bent degene die actie kan ondernemen.


DIT IS GEEN GEWONE CLUB....Nee, dit is een bewustzijnsclub. We hebben geweldige groeiprogramma's en trainingen ontwikkeld om nieuwe manieren te ontdekken die jou helpen om positiever en gelukkiger in het (werk)leven te staan. De plek voor jong en oud, want wij geloven in diversiteit. 

Wat kun je leren?

Werkgelukdeskundige

Deze online training helpt jou bij meer werkplezier

Persoonlijk bewustzijn

Op een toegankelijke en interactieve manier aan jezelf werken

Stress management

Deze trainingen helpen jou bij het ontwikkelen van meer veerkracht

Onderwijs en kinderen

Een bijdrage leveren aan het geluk van kinderen via de Methode Gelukt

Holistische trainingen

Trainingen die ervan uit gaan dat alles met elkaar verbonden is

Bewust leiderschap

Trainingen die de groei van je mensen op een positieve manier beïnvloedt

Ook jij weet dat als je de dingen op dezelfde manier blijft doen, je resultaten niet veranderen!  Ook ik heb aan mijzelf moeten werken en ik zal je vertellen wat ik geleerd heb....

Ontdek de kracht van Geluksbewustzijn...

Het leven is geweldig als je weet hoe je je leven het beste kunt leven. Mijn naam is Sheila en ik had altijd moeite om mijn draai in het leven te vinden. Zoals bij de meeste mensen had dit vooral te maken met mijn geloofsysteem en emoties


Ik heb veel gedaan om mijn persoonlijke dilemma's te overwinnen, ik leerde steeds meer oplossingsgerichte technieken, ik volgde spirituele, universitaire en persoonlijke groei opleidingen, maar ik werd er niet gelukkiger van, ik kon het alleen beter rationaliseren en analyseren.  Totdat ik tot de ontdekking kwam dat het allemaal te maken had met bewustzijn en mijn mind. Ik was onvoldoende bewust om mijn mind te leiden, om eigenaarschap over mijn leven op te pakken. Ik heb geleerd hoe dit voor een ongekende flow en geluksbewustzijn zorgt. 


Daarom heb ik voor jou deze Geluksclub opgericht, een inspirerende club vol synergie. Ik weet zeker dat we wat voor elkaar kunnen betekenen! Tenslotte leven we in een deeleconomie!

Wat je hier leert zou je eigenlijk al op school moeten leren. Sheila legt het allemaal zo gemakkelijk uit en misschien is het wel gemakkelijk maar toch was het voor mij een uitdaging om patronen die niet voor mijn geluk werkten te veranderen! Met ondersteuning van elkaar is er geen weg meer terug. Eenmaal het (emotioneel) bewustzijnspad bewandelen betekent positieve groei, verandering en een hoger geluksbewustzijn. Deze community draagt bij aan groei, met gelijkgestemden. Dat gun ik iedereen!

Kees Hartveld

Kom bij de leukste Geluksclub van Nederland!

Proefabonnement voor 1 maand

Met het proefabonnement krijg je direct toegang tot onze online community, trainingen en meditaties. Samen met ondernemers en geïnteresseerden kun je kennis delen, netwerken, vragenstellen, samenwerken, successen vieren en inspiratie of creativiteit opdoen. Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs een groep starten voor specifieke onderwerpen of voor leden binnen bepaalde regio's. Zo kun je je eigen netwerk opbouwen of juist samenwerken en krachten bundelen! Proefabonnement stopt na 1 maand en kun je slechts 1 maal gebruik van maken. 

Of kies voor een jaarabonnement

 Met het jaarabonnement heb je toegang tot alle trainingen, meditaties, videolessen, online community zoals vermeld in het proefabonnement. Inspireren van elkaar om tot een hoger geluksbewustzijn te komen. Is het niet fantastisch om vragen te kunnen stellen, gecoacht te worden, relaties op te bouwen en ook nog te werken aan de kwaliteit van je leven? Er komen regelmatig nieuwe trainingen en cursussen bij. Ook heb jij de mogelijkheid om met ons in contact te komen voor het ontwikkelen van een eigen training. Uiteraard dient dit te voldoen aan kwaliteit. Zo maak je jezelf zichtbaar en deel jij je kennis. 

Ga direct aan de slag met je jaarabonnement of proefabonnement voor meer bewustzijn, geluk en groei!

Ben jij klaar voor mega-groei?

Lid worden van de Geluksclub zorgt voor ongekende groei. Je kunt leren op je eigen tempo, vanuit je huis, trein of werkplek. Je krijgt antwoord op (hulp)vragen van mij persoonlijk en van andere leden. Regelmatig nieuwe inspirerende trainingen en.... het is betaalbaar, voor slechts 297 euro per jaar en...........de fiscus betaalt ook nog mee!


Op dit moment is de toegang tijdelijk gesloten en alleen toegankelijk voor huidige leden. Er wordt achter de schermen hard gewerkt en we zullen binnenkort de community weer openen voor nieuwe leden.