Membership Werkgeluk en persoonlijk geluk

Samen bouwen aan Geluk?

Aan geluk werken kun je zelfstandig doen en met elkaar. Sluit je aan bij de leukste en meest inspirerende Geluksclub van Nederland. 

Verbondenheid in een community heeft een grote invloed op de kwaliteit van je leven en op je geluk! 

Sociale interactie

Sociale interactie verhoogt het gevoel van vertrouwen en verbondenheid en heeft een positieve impact op jouw geluk!

Positieve cyclus

Samen werken aan geluk zorgt voor een positieve cyclus. Je ontwikkelt netwerken via een gedeeld belang. 

Empowerment

Een sterk netwerk helpt empowerment te vergroten en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen. 

Werk aan Geluk.....

Veel mensen denken dat geluk voortkomt uit succes,  relaties en gezondheid.  Wij draaien het om: goede relaties, gezondheid en succes is een bijproduct van gelukkig zijn. Als je gelukkig bent heb je meer mogelijkheden om keuzes te maken die hier naar toe leiden. 


Misschien is het tijd om onze blik voorbij externe factoren en omstandigheden te richten.  Geluk floreert namelijk van binnenuit


Ontdekt in deze Geluksclub hoe je dat kunt leren. Door spirituele & Oosterse principes te combineren met wetenschap zal deze geluksclub je op een holistische manier helpen om samen te werken aan (werk)geluk en emotioneel bewustzijn. 

....want geluk werkt!

  • Wil je van binnenuit groeien en floreren? 
  • Wil je weer dat ONSTOPBAAR verlangen voelen?
  • Leren om van geluk een 'way of life' te maken?

Je bent geen machteloos pion die overgeleverd is aan zijn of haar omstandigheden, of het nu op werk is of in je persoonlijk leven. Breng je kracht naar binnen, want niemand anders kan jou gelukkig maken! Jij bent degene die actie kan ondernemen.


DIT IS GEEN GEWONE CLUB....Nee, dit is een bewustzijnsclub. We hebben geweldige groeiprogramma's en trainingen ontwikkeld om nieuwe manieren te ontdekken die jou helpen om positiever en gelukkiger in het (werk)leven te staan. De plek voor jong en oud, want wij geloven in diversiteit. 

Droom jij regelmatig over meer energie en minder stress? Anders omgaan met emoties? Hoe doen anderen dat toch?

Online Community

Een online community van mensen die samenkomen om te werken aan het verhogen van hun Geluksbewustzijn

Leren van experts

Laat je inspireren en motiveren door experts en werk samen aan het verhogen van je geluk. Want samen is onze slogan.

Online Coaching

Stel vragen, ontvang hulp, vraag advies, bundel krachten, leg verbindingen, netwerk. Antwoord op al je vragen. 

Eigen tempo

Groei naar de next level in je eigen tempo richting emotioneel bewustzijn en geluk

Leuke Challenges

Elk kwartaal bedenken wij leuke Challenges om jou te ondersteunen in je groeiproces

Online programma's

Diverse trainingen over geluk en emotioneel bewustzijn bolvol concrete tips & tricks

Ook jij weet dat als je de dingen op dezelfde manier blijft doen, je resultaten niet veranderen!  Ook ik heb aan mijzelf moeten werken en ik zal je vertellen wat ik geleerd heb....

Ontdek de kracht van Geluksbewustzijn...

Het leven is geweldig als je weet hoe je je leven het beste kunt leven. Mijn naam is Sheila en ik had altijd moeite om mijn draai in het leven te vinden. Zoals bij de meeste mensen had dit vooral te maken met mijn geloofsysteem en emoties


Ik heb veel gedaan om mijn persoonlijke dilemma's te overwinnen, ik leerde steeds meer oplossingsgerichte technieken, ik volgde spirituele, universitaire en persoonlijke groei opleidingen, maar ik werd er niet gelukkiger van, ik kon het alleen beter rationaliseren en analyseren.  Totdat ik tot de ontdekking kwam dat het allemaal te maken had met bewustzijn en mijn mind. Ik was onvoldoende bewust om mijn mind te leiden, om eigenaarschap over mijn leven op te pakken. Ik heb geleerd hoe dit voor een ongekende flow en geluksbewustzijn zorgt. 


Daarom heb ik voor jou deze Geluksclub opgericht, een inspirerende club vol synergie. Ik weet zeker dat we wat voor elkaar kunnen betekenen! Tenslotte leven we in een deeleconomie!

Wat je hier leert zou je eigenlijk al op school moeten leren. Sheila legt het allemaal zo gemakkelijk uit en misschien is het wel gemakkelijk maar toch was het voor mij een uitdaging om patronen die niet voor mijn geluk werkten te veranderen! Met ondersteuning van elkaar is er geen weg meer terug. Eenmaal het (emotioneel) bewustzijnspad bewandelen betekent positieve groei, verandering en een hoger geluksbewustzijn. Deze community draagt bij aan groei, met gelijkgestemden. Dat gun ik iedereen!

Kees Hartveld

Kom bij de leukste Geluksclub van Nederland!

Proefabonnement voor 1 maand

Met het proefabonnement krijg je direct toegang tot onze online community, trainingen en meditaties met ondernemers en ge├»nteresseerden waarbij je kennis kunt delen, kunt netwerken, vragen kunt stellen, samenwerken, successen vieren en inspiratie of creativiteit opdoen. Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, kun je priv├ę berichten sturen en zelfs een groep starten voor specifieke onderwerpen of voor leden binnen bepaalde regio's. Zo kun je je eigen netwerk opbouwen of juist samenwerken en krachten bundelen! Proefabonnement stopt na 1 maand en kun je slechts 1 maal gebruik van maken. 

Of kies voor een jaarabonnement

 Met het jaarabonnement heb je toegang tot alle trainingen, meditaties, videolessen, online community zoals vermeld in het proefabonnement en inspireren we elkaar om tot een hoger geluksbewustzijn te komen. Is het niet fantastisch om vragen te kunnen stellen, gecoacht te worden, relaties op te bouwen en ook nog te werken aan de kwaliteit van je leven? Er komen regelmatig nieuwe trainingen en cursussen bij. Ook heb jij de mogelijkheid om met ons in contact te komen voor het ontwikkelen van een eigen training. Uiteraard dient dit te voldoen aan onze thema's. Zo maak je jezelf zichtbaar en deel jij je kennis. 

Ga direct aan de slag met je jaarabonnement of proefabonnement voor meer focus, bewustzijn en ontspanning!

Leer mediteren

Mediteren werd nog niet zo lang geleden bestempeld als 'zweverig'. Meditatie is wetenschappelijk bestudeerd en heeft een grote impact op de kwaliteit van ons leven en geluk. Het is gemakkelijk te leren maar vergt wel doorzettingsvermogen en oefening. Als je het eenmaal beheerst, bezit je een techniek die je absoluut gelukkiger maakt. Je kunt meedoen met challenges om uitstelgedrag te voorkomen.  

Kracht van Intenties

Wat zijn intenties? En waarom gebruikt men dit volop in de topsport om positieve resultaten te bereiken? Intenties zijn goede voorspellers van ons gedrag. Onbewuste intenties in overeenstemming brengen met bewuste intenties is belangrijk voor je geluk en kwaliteit van je leven.  Het beste wat je voor jezelf kunt doen is met bewuste intenties werken. Je kunt zelfs meedoen aan groepsintenties en jezelf nomineren. 

Methode Gelukt!

Heb je kinderen of werk je met kinderen? Of misschien ben je wel Opa of Oma. Methode Gelukt is een leerstrategie voor kinderen, waarbij zij leren om acht geluksgewoonten te ontwikkelen. Je kunt de methode gebruiken voor je eigen kinderen, maar ook als je docent bent of met kinderen werkt. Op deze manier kun jij kinderen begeleiden in meer geluk.   

Werkgelukdeskundige

Werkgelukdeskundige is volgens de Nationale beroepengids het beroep van de toekomst. Er is zelfs een wethouder van geluk aangesteld en gemeenten sturen op geluk. Werkgeluk is hot. Wat is werkgeluk nu eigenlijk? En hoe kan je bijdragen aan meer werkgeluk.

Hoe zou het voor jou zijn als je je geluksbewustzijn naar een hoger niveau brengt?

Ben jij klaar voor mega-groei?

Lid worden van de Geluksclub zorgt voor ongekende groei. Je kunt leren op je eigen tempo, vanuit je huis, trein of werkplek. Je krijgt antwoord op (hulp)vragen van mij persoonlijk en van andere leden. Regelmatig nieuwe inspirerende trainingen en.... het is betaalbaar, voor slechts 297 euro per jaar en...........de fiscus betaalt ook nog mee!