Als je wilt vliegen, geef dan alles op wat je zwaar maakt!

>>Ook via de app te beluisteren<<

Je leeft het grootste deel van je leven in je hoofd.

Zorg ervoor dat het een fijne plek is om te zijn.

Hoe houd je alle ballen in de lucht?

Herken je dat? Je moet van alles en nog wat doen op een dag, je focus gaat alle kanten op en aan het einde van de dag is je batterij leeg. Het is misschien moeilijk te geloven dat mediteren, diep ademhalen en je ogen even sluiten zo'n transformerend effect heeft op je mentale en fysieke gezondheid. Meditatie is bewezen effectief om stress te reduceren, geluksbeleving te vergroten en zelf-saboterende programma's los te laten. Geen Quick Fix, maar wel bewust werken aan gezondheid en welzijn. 

Meditatie is meer onderzocht dan de werking van paracetamol. Toch grijpen we bij hoofdpijn nog steeds naar een pilletje terwijl meditatie veel effectiever is....

Natuurlijk vergt het oefening

Er zijn verschillende meditatievormen die je in deze cursus leert: mindfulness, geleide meditaties, adem-meditaties, hartcoherentie-meditatie enzovoort. Het draagt allemaal bij aan het veranderen van je energie en het verhogen van je Geluksgevoel. Houd er echter rekening mee dat je een vaardigheid aan het leren bent, dat tijd en oefening vereist, elk veranderingsproces vergt tijd. Het is een keuze voor innerlijke verandering waardoor je inefficiënte denkpatronen kunt loslaten zodat je meer ontspannen in het leven staan. Het is goed om daar zelf wat voor te moeten doen, dus het vergt oefening. 

meditatiecursus

Verander je energie

Of je nu een complete beginner bent of dat je al het één en ander weet over mindfulness en meditaties, deze cursus is een geweldige stap die je zal helpen om mediteren in je dagelijks leven te integreren. Deze cursus is op een enigszins lineaire manier in eigen tempo opgebouwd. Je kunt het op jouw tempo doorlopen. Je kunt zo vaak teruggaan als je wilt om de meditaties opnieuw te beluisteren. Mediteren is geen hogere wiskunde en met slechts een paar minuten per dag behaal je al effect. Langer mag natuurlijk ook, stel je voor dat je het leuk gaat vinden:-). En het mooie is dat je ook leert om minder fijn voelende emoties toe te laten en van heerlijke emoties optimaal te genieten. 

Nog nooit gemediteerd?

Heb je nog nooit gemediteerd? Geen probleem. Mijn stem begeleidt jou in het gehele proces en ik loods je er doorheen. Maak er een spel van waarin jij een nieuwsgierige toeschouwer bent, zonder je te identificeren met wat je waarneemt. Je neemt gewoon waar. Wanneer je vast zit in een onbewust programma en emoties ervaart als frustratie, machteloosheid of angst, is het tijd om een besluit te nemen je gedachten te veranderen. Wanneer jij in staat bent om je energie te veranderen, dan stap je in hogere bewustzijnsstaten, waardoor je realiteit gegarandeerd gaat veranderen. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel gelukkiger! 

meditatiecursus

Voordat je begint....

Meditatie gaat over doen, je ontvangt elke dag één of meerdere nieuwe meditatie voor meer rust, minder stress. Je batterij wordt weer opgeladen. Maar we gaan verder dan alleen je batterij opladen. De meditaties zijn ervaringsgericht en door dagelijks een meditatiemoment te doen, ga je gegarandeerd verandering in je energie merken. Wanneer jij zelf invloed uitoefent op je emotionele toestand, zeker in deze tijd, zie je weer nieuwe mogelijkheden. Je stapt uit je zelf-beperkende onbewuste overlevingsprogramma, je bent uit je verleden gestapt en hebt de eerste stap gezet naar een mooie en gelukkige toekomst en dankbaar hier en nu. 

Je kunt stress wel degelijk verminderen zonder dat het noodzakelijk is om op een berg te mediteren!

Overtuigd? 

Start vandaag nog en ontvang meer dan 50 meditaties voor het eenmalige bedrag van € 49.95