Persoonlijk bewustzijn
arrow_drop_up arrow_drop_down

Persoonlijk bewustzijn

Leer vaardigheden die je begeleiden in persoonlijk bewustzijn

Ons aanbod

Leer verschillende meditatievormen

Meditatie is een wetenschappelijk onderbouwde methode. Elke week krijg je een geleide meditatie waardoor je meer rust in je hoofd krijgt, meer focus, meer plezier en jij je meer ontspannen voelt.

Sta sterk en 

gelukkig

In je kracht staan is belangrijk voor werkgeluk en succes. Deze 20-daagse geluksroute is gericht op persoonlijk bewustzijn en helpt je beter in je vel te zitten. Elke dag ontvang je voor 20 dagen achtereenvolgend theorie en oefeningen.

Emotionele 

intelligentie

Emotionele intelligentie bepaalt een belangrijk deel van je geluk en succes in je persoonlijk leven en werkleven. Een compacte en duidelijke training die je helpt om meer emotionele intelligentie op te bouwen. Je haalt het beste uit jezelf en de ander.

Feedback en 

feedforward

In deze training leer je hoe je emotioneel intelligente feedforward kunt geven en ontvangen. Je leert het verschil tussen constructieve feedback en kritiek. Je leert het effect van een belonende cultuur en hoe je kunt begrenzen. 

De meeste trainingen bestaan uit meditatie interventies. Waarom? Omdat het bewezen effectief is. 

Verschillende meditatievormen

Elke week ontvang je 1 of 2 meditaties. Of dit nu gaat over mindfulness, body scan meditatie, mind travelen, hartcoherentie, meditatie voor drukke mensen, meditatie om goed te kunnen slapen, visualisatie meditaties, dankbaarheid meditaties, leren loslaten enzovoort. Ze komen allemaal voorbij, elke week. 

Juist voor drukke mensen

Je hoeft mij niet te vertellen dat je het druk hebt, dat heeft iedereen toch. Daar heb ik natuurlijk rekening mee gehouden. Wist je dat iedereen die topprestaties moet leveren in de sportwereld mediteert en visualiseert? Mediteren is geen hogere wiskunde en met slechts een paar minuten per dag behaal je al effect. Langer mag natuurlijk ook, stel je voor dat je het leuk gaat vinden:-) 

Natuurlijk vergt het oefening

Heb je nog nooit gemediteerd? Natuurlijk vergt het dan oefening, maar het is één van de beste geluksuitvindingen aller tijden. Mijn stem begeleidt jou in het gehele proces en ik loods jou er doorheen. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel gelukkiger! Heb je vragen? Je krijgt persoonlijk antwoord via de community.

Voordat je begint....

Meditatie gaat over doen, je ontvangt elke week een nieuwe meditatie voor meer rust, minder stress, meer creativiteit en energie. De meditaties zijn ervaringsgericht en door dagelijks een meditatiemoment te doen, ga je gegarandeerd verandering in je energie merken.  Er een geluksgewoonte van maken. Het is niets anders dan elke andere vaardigheid die je ooit geleerd hebt. Vraag jezelf vooraf af wat je hoopt dat deze meditaties jou geven.  

Je kunt stress wel degelijk verminderen zonder dat het noodzakelijk is om op een berg te mediteren!

Overtuigd? 

Start vandaag nog met je jaarabonnement of proefabonnement voor 1 maand.

Wij gebruiken cookies