Houd meer energie over aan het einde van de dag

>>Ook via de app te beluisteren<<

Adem in........en adem uit

Hoe houd je alle ballen in de lucht?

Herken je dat? Je moet van alles en nog wat doen op een dag, je focus gaat alle kanten op en aan het einde van de dag is je batterij leeg. Het is misschien moeilijk te geloven dat mediteren, diep ademhalen en je ogen even sluiten zo'n transformerend effect op je brein en je lichaam heeft. En toch is meditatie een bewezen oefening om stress te verminderen en geluk te vergroten.   

Meditatie is meer onderzocht dan de werking van paracetamol. Toch grijpen we bij hoofdpijn nog steeds naar een pilletje terwijl meditatie veel effectiever is

Verschillende meditatievormen

De manier waarop we betekenis geven aan wat wij meemaken in de buitenwereld, laat ons lijden en geeft problemen. Gedachten sturen deze gevoelens en reacties. Leren om uit aangeleerde veronderstellingen te stappen en in helpende gedachten te stappen, verhoogt je bewustzijn. Elke dag ontvang je 1 of 2 meditaties. Of dit nu gaat over mindfulness, body scan meditatie, mind-reizen, hartcoherentie, meditatie voor drukke mensen, meditatie om goed te kunnen slapen, visualisatie meditaties, dankbaarheid meditaties, leren loslaten, innerlijk kind meditatie enzovoort. Ze komen allemaal voorbij, elke dag. 

Juist voor drukke mensen

Je hoeft mij niet te vertellen dat je het druk hebt, dat heeft iedereen toch. Daar heb ik natuurlijk rekening mee gehouden. Wist je dat iedereen die topprestaties moet leveren in de sportwereld mediteert en visualiseert? Mediteren is geen hogere wiskunde en met slechts een paar minuten per dag behaal je al effect. Langer mag natuurlijk ook, stel je voor dat je het leuk gaat vinden:-) 

Natuurlijk vergt het oefening

Heb je nog nooit gemediteerd? Natuurlijk vergt het dan oefening, maar het is één van de beste geluks-uitvindingen aller tijden. Mijn stem begeleidt jou in het gehele proces en ik loods je er doorheen. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel gelukkiger! Heb je vragen? Je krijgt persoonlijk antwoord via de community.

Voordat je begint....

Meditatie gaat over doen, je ontvangt elke dag een nieuwe meditatie voor meer rust, minder stress, meer creativiteit en energie. De meditaties zijn ervaringsgericht en door dagelijks een meditatiemoment te doen, ga je gegarandeerd verandering in je energie merken.  Er een Geluksgewoonte van maken. Het is niets anders dan elke andere vaardigheid die je ooit geleerd hebt. Vraag jezelf vooraf af wat je hoopt dat deze meditaties jou geven.  

Je kunt stress wel degelijk verminderen zonder dat het noodzakelijk is om op een berg te mediteren!

Overtuigd? 

Start vandaag nog en ontvang meer dan 50 meditaties voor het eenmalige bedrag van € 29.95

arrow_drop_up arrow_drop_down