Houd meer energie over aan het einde van de dag

>>Ook via de app te beluisteren<<

Adem in........en adem uit

Hoe houd je alle ballen in de lucht?

Herken je dat? Je moet van alles en nog wat doen op een dag, je focus gaat alle kanten op en aan het einde van de dag is je batterij leeg. Het is misschien moeilijk te geloven dat mediteren, diep ademhalen en je ogen even sluiten zo'n transformerend effect op je brein, hart en je lichaam heeft. Geen Quick Fix, maar wel bewust werken aan welzijn. Meditatie is bewezen effectief om stress te verminderen, geluk te vergroten en zelf-saboterende programma's los te laten. Natuurlijk zal je ook naar je stress-triggers moeten kijken, anders ben je alleen maar bezig met symptoombestrijding. In geleide meditaties komt dit ook aan bod!

Meditatie is meer onderzocht dan de werking van paracetamol. Toch grijpen we bij hoofdpijn nog steeds naar een pilletje terwijl meditatie veel effectiever is....

Natuurlijk vergt het oefening

Er zijn verschillende meditatievormen: lopen, zitten, staan, liggen, adem-meditaties, geleide meditatie, hartcoherentie-meditatie enzovoort. Het draagt allemaal bij aan het veranderen van je energie en het verhogen van je Geluksbewustzijn. Houd er echter rekening mee dat je een vaardigheid aan het leren bent, dat tijd en oefening vereist, elk veranderingsproces vergt tijd. Het is een keuze voor innerlijke verandering waardoor je inefficiënte denkpatronen kunt loslaten zodat je meer ontspannen in het leven staan. Het is goed om daar zelf wat voor te moeten doen, dus het vergt oefening. 

Verander je energie

Na elke meditatie kom je letterlijk weer tot bewustzijn. Je voelt je goed, echter je directe omgeving kan je weer uit deze gemoedstoestand halen. Je omgeving komt niet overeen met wat je in de meditatie hebt ervaren. Er zit dus een buffertijd tussen je 'oude ik' en je 'nieuwe ik', je onbewuste automatische programma. Leren om dit gewaar te worden, los van het oordeel, daar heb je invloed op! Besef dat als je je energie (of bewustzijn) niet verandert, je leven niet zal veranderen! Mediteren is geen hogere wiskunde en met slechts een paar minuten per dag behaal je al effect. Langer mag natuurlijk ook, stel je voor dat je het leuk gaat vinden:-) 

Nog nooit gemediteerd?

Heb je nog nooit gemediteerd? Geen probleem. Mijn stem begeleidt jou in het gehele proces en ik loods je er doorheen. Maak er een spel van waarin jij een nieuwsgierige toeschouwer bent, zonder je te identificeren met wat je waarneemt. Je neemt gewoon waar. Wanneer je vast zit in een onbewust programma en emoties ervaart als frustratie, machteloosheid of angst, is het tijd om een besluit te nemen je gedachten te veranderen. Wanneer jij in staat bent om je energie te veranderen, dan stap je in hogere bewustzijnsstaten, waardoor je realiteit gegarandeerd gaat veranderen. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel gelukkiger! 

Voordat je begint....

Meditatie gaat over doen, je ontvangt elke dag een of meerdere nieuwe meditatie voor meer rust, minder stress, meer creativiteit en energie. De meditaties zijn ervaringsgericht en door dagelijks een meditatiemoment te doen, ga je gegarandeerd verandering in je energie merken. Wanneer jij zelf invloed uitoefent op je emotionele toestand, zeker in deze tijden, zie je weer nieuwe mogelijkheden. Je stapt uit je zelf-beperkende onbewuste overlevingsprogramma, je bent uit je verleden gestapt en hebt de eerste stap gezet naar een mooie en gelukkige toekomst. 

Je kunt stress wel degelijk verminderen zonder dat het noodzakelijk is om op een berg te mediteren!

Overtuigd? 

Start vandaag nog en ontvang meer dan 50 meditaties voor het eenmalige bedrag van € 49.95