Algemene voorwaarden - Heart4Happiness per 1 januari 2021

Onderwerp van onze voorwaarden 

Deze Algemene Voorwaarden zijn overeengekomen tussen jou en Heart4Happiness. In de algemene voorwaarden staan alle voorwaarden die van toepassing zijn op onze diensten, met inbegrip van jouw rechten en verantwoordelijkheden wanneer je besluit om gebruik te maken van onze diensten. Wij nodigen je dan ook uit om de Algemene Voorwaarden goed en aandachtig door te lezen. 

Doel

Doel is om de volledige procesgang en kwaliteit openlijk weer te geven. Dit document is samengesteld door Heart4Happiness (te noemen als H4H), onder auspiciën van Sheila Neijman en gecontroleerd door het CRKBO. Bij aanvang van een opleiding, training, coaching, community of spreken worden de Algemene Voorwaarden bekend gemaakt. Bij het uitbrengen van offertes, facturen en de uitvoering van opdrachten en voor de deelnemers van de opleidingen hanteert Heart4Happiness deze algemene voorwaarden.

Persoonsgegevens 

We willen je ook graag wijzen op onze privacy policy. We hebben namelijk bepaalde persoonsgegevens nodig om je te informeren over onze producten en diensten. Sommige van deze gegevens geeft je direct, bijvoorbeeld wanneer je een brochure download of het contactformulier. Andere persoonsgegevens zijn indirect bijvoorbeeld door de interactie met onze diensten. Een voorbeeld hiervan zijn cookies. We kunnen hierdoor onze producten verbeteren. Meer informatie over onze privacy policy, klik hier


Download HIER de Algemene Voorwaarden