Bewustzijnsontwikkeling

is de basis om weer grip op je leven te krijgen!

"Er is niets mis met jou".... dat is mijn motto! 

Periodes van stress of spanning?

Ben je wat meer prikkelbaar of ervaar je te veel stress? Het is niet even vanzelfsprekend op emotioneel in balans te blijven. Toch zijn er bewezen technieken die de oorzaak van stressgevoelens kunnen wegnemen. Technieken die je laten zien dat je vele malen sterker bent dan je ooit hebt gedacht, sterker dan je omstandigheden, je programma of situatie waar je in verkeerd.


Innerlijke onrust en stresssituaties kunnen invloed hebben op je geluksgevoel en je gezondheid. Een beetje spanning is niet erg, maar voor sommige mensen is de onrust te veel en spreken we over langdurige of toxische stress. Duurt de stress te lang en krijg je fysieke of mentale klachten, dan is een interventie vereist. Nu voelen we niet altijd dat we gestrest zijn. Echter als je niet gestaag beweegt in de richting van wat je zegt dat je wilt, kun je er zeker van zijn dat je jezelf ergens saboteert. Als we de onbewuste mechanismen en patronen begrijpen die ten grondslag liggen aan deze Gelukssaboteurs, krijg je weer grip op je leven


  • Leer het proces doorbreken van ontkenning, zelfsabotage en andere moeilijke emoties, ga ze herkennen.
  • Leer een einde te maken aan je interne saboteur, zodat je volledig in je grootsheid kunt stappen.
  • Leer je weerbaarheid vergroten en je gezondheid een boost te geven.
  • Leer je tijdig te ontspannen en te luisteren naar je lichaam.

Je krijgt meer grip op je emotionele reacties en bouw meer veerkracht op en je boekt radicale vooruitgang in de richting van dat wat jij wilt!

Coaching

Persoonlijk Coaching

Je (onbewuste) mindset beïnvloedt alles wat je doet. Het vertelt jou wat te doen, hoe te reageren en hoe je te gedragen. Uit onderzoek blijkt dat dit programma (of levensscript) het geluksgevoel bij veel mensen ondermijnt. Als Gelukscoach help ik jou om je saboterende mechanismen bewust te maken en om Geluksgewoonten te ontwikkelen. Je gaat niet graven in het verleden, maar ontdekken wat jou in het heden saboteert. Zo leer je informatie te veranderen naar transformatie. Dit leidt tot bewustzijnsontwikkeling zodat je meer inzicht krijgt in jezelf, jezelf beter begrijpt en uiteindelijk sterker en veerkrachtiger in het leven staat.

Supervisie en mentoring

Professionele coaching

Professionele coaching is een begeleidingsvorm voor werknemers, managers en zzp'-ers waarbij je leert kijken naar jezelf in relatie tot je werk en collegae. We weten dat bedrijven aan veel veranderingen onderhevig zijn. Of dit nu binnen de zorgsector is of het onderwijs. Ik laat je experimenteren met nieuw gedrag door cognitieve, energetische en emotionele interventies toe te passen. Dit leidt tot bewustzijns-ontwikkeling zodat je meer inzicht krijgt in jezelf, jezelf beter begrijpt en uiteindelijk veerkrachtiger op je werk bent. 

Coach Leiden

Specialiteit/Expertise

Voor volwassenen:

  • Positief Psycholoog voor mentale gezondheid en emotioneel bewustzijn.
  • NEI, NLP, EFT, PMA.
  • Meditatie-, visualisatie- en ademhalingstechnieken.
  • Hartcoherentie, PPI-‘s, overleven versus creatiekracht, zelfliefde.

Voor kinderen en jong volwassenen:

  • Methode Gelukt (weerbaarheid, gelukkige gedachten denken, veerkracht en andere Geluksgewoonten (aan)leren).

Als je denkt dat er iets ontbreekt aan je leven, is dat waarschijnlijk de verbinding met je authentieke kern

Praktische info

Tarieven

Ik ben niet aangesloten bij zorgverzekeraars.

* Voor zzp'-ers en particulieren geldt een tarief van € 100,- per uur, vrijgesteld van btw

* Zakelijke coaching geldt een tarief van € 135,- per uur, vrijgesteld van btw

Eerste kennismaking

Voor een eerste face-to-face kennismakings- gesprek geldt een tarief van € 80,- per uur. Het doel van het eerste gesprek is om inzicht te krijgen in je persoonlijke situatie waarbij je groeivraag centraal staat. 

Telefonisch adviesgesprek

Wil je liever eerst een telefonisch adviesgesprek om te onderzoeken of ik als coach aan je behoeften en vraag kan voldoen, plan dan een gratis telefonisch adviesgesprek in van een half uur waarbij je gerichte vragen kunt stellen.

arrow_drop_up arrow_drop_down