Het leven gaat over jou!

want jij bent maker van je eigen leven

"Er is niets mis met jou".... dat is mijn motto! 

Het wordt tijd dat je je leven vormgeeft op een manier die jij wenst!

Vind je het lastig om 'het goede' uit jezelf te halen? Ben je de laatste tijd wat meer prikkelbaar of ervaar je te veel stress? Heb je moeite met je emoties te uiten, totdat je ineens uitbarst? Of voel je je gevangen zitten in je eigen leven, gewoon niet happy en weet je niet waarom? Dank kan ik wellicht wat voor je betekenen. 

Het is mijn visie dat coaching draait over bewustwording en bewustzijnsgroei. Je bent namelijk maker van je eigen leven en jij verdient het om gelukkig te zijn. Oké, het is niet even vanzelfsprekend op in balans te blijven. Toch zijn er bewezen technieken die de oorzaak van nare gevoelens kunnen wegnemen zodat je weer in balans komt. Technieken & Tools die je laten zien dat je vele malen sterker bent dan je ooit hebt gedacht, sterker dan je omstandigheden, je programma of situatie waar je in verkeerd. Vind je dat het tijd wordt om de wereld te laten zien wie jij bent en je levensenergie weer te laten stromen? 

 • Leer het proces doorbreken van ontkenning, zelf-sabotage en andere moeilijke emoties, ga ze herkennen.
 • Je conditionering moet volledig worden opgelost om je ervaring van onbalans te laten verdwijnen.
 • Zelfonderzoek/overgave, is de directe route.
 • Van ego-gestuurd bewustzijn naar hart-gedragen bewustzijn.
 • Leer een einde te maken aan je interne saboteur, zodat je volledig in je grootsheid kunt stappen.
 • Leer je weerbaarheid vergroten en je gezondheid een boost te geven.
Coaching

Persoonlijke Coaching

Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent, dat vraagt bewustzijn en reflectie. Je (onbewuste) mindset beïnvloedt alles wat je doet. Het vertelt jou wat te doen, hoe te reageren en hoe je te gedragen. Uit onderzoek blijkt dat dit programma (of levensscript) het geluksgevoel bij veel mensen ondermijnt. Als Gelukscoach help ik jou om je saboterende mechanismen bewust te maken en om Geluksgewoonten te ontwikkelen. Dit leidt tot bewustzijnsontwikkeling zodat je meer inzicht krijgt in jezelf, jezelf beter begrijpt en uiteindelijk sterker en veerkrachtiger in het leven staat.

Supervisie en mentoring

Professionele coaching

Zakelijke professionele coaching is een begeleidingsvorm voor werknemers & managers waarbij je leert kijken naar jezelf in relatie tot je werk en de ander. Je vraagstuk kan betrekking hebben op persoonlijke ontwikkeling zijn, maar ook op de ontwikkeling van je team. Ik laat je experimenteren met nieuw gedrag door cognitieve, energetische en emotionele interventies toe te passen. Dit leidt tot bewustzijnsontwikkeling zodat je meer inzicht krijgt in jezelf, jezelf beter begrijpt en uiteindelijk veerkrachtiger op je werk bent. 

Relatiecoaching

Relatie coaching

Relatie coaching is bedoeld voor stellen die hun emotionele band willen versterken of zijn vastgelopen in hun relatie. Soms vervallen we in patronen die niet bevorderlijk zijn voor gezonde relaties. Soortgelijke patronen blijven zich herhalen. Mensen proberen elkaar te veranderen, raken gefrustreerd, boos of teleurgesteld. Ongezonde relaties hebben een negatief effect op ons geluksgevoel, gezondheid, vertrouwen en zelfs op onze levenskwaliteit. Als stel werk je aan relatieversterkende oefeningen om de relatie te verbeteren. 

Je bent in de wieg gelegd voor een geweldig leven!

Alles begint bij jou

Je mindset met gedachten, overtuigingen, gevoelens bepalen je leven zonder dat je het in de gaten hebt. Als je gevoel in conflict is met je dromen, zal je gevoel winnen. Je laat een groot deel van je potentieel onbenut. 

Jij bent maker, geen slachtoffer

Als je je niet zo gelukkig voelt, en nare gevoelens ervaart, betekent dat niet dat dit voor altijd zo is. Er is wel werk aan de winkel. Je kunt nare gevoelens niet uitschakelen, ze horen bij het leven. Zie het als een wild paard wat je kunt leren temmen. 

Coach Leiden

Specialiteit/Expertise

Voor volwassenen:

 • Positief Psycholoog voor mentale gezondheid en emotioneel bewustzijn.
 • NEI, NLP, EFT, PMA, Relatie-coaching, Emotionally Focused Therapy.
 • Meditatie-, visualisatie- en ademhalingstechnieken.
 • Hartcoherentie, PPI-‘s, creatiekracht, zelfliefde.


Voor kinderen en jong volwassenen:

 • Methode Gelukt (weerbaarheid, gelukkige gedachten denken, veerkracht en andere Geluksgewoonten (aan)leren).

Als je denkt dat er iets ontbreekt aan je leven, is dat waarschijnlijk de verbinding met je authentieke kern

Praktische info

Tarieven

Ik ben niet aangesloten bij zorgverzekeraars.

Voor zzp'-ers en particulieren geldt een tarief van € 100,- per uur, vrijgesteld van btw

Zakelijke coaching geldt een tarief van € 150,- per uur, vrijgesteld van btw. 

Eerste kennismaking

Voor een eerste face-to-face kennismakings- gesprek geldt een tarief van € 80,- per uur.

Het doel van het eerste gesprek is om inzicht te krijgen in je persoonlijke situatie waarbij je groeivraag centraal staat. Waar sta te nu en wil je naartoe?

Adviesgesprek

Wil je liever eerst een telefonisch adviesgesprek om te onderzoeken of ik als coach aan je behoeften en vraag kan voldoen, plan dan een gratis telefonisch adviesgesprek in van een half uur waarbij je gerichte vragen kunt stellen. Dit is een telefonisch gesprek.