Het leven gaat over jou!

want jij bent maker van je eigen leven

"Er is niets mis met jou".... dat is mijn motto! 

Het is tijd om jouw leven vorm te geven op de manier die jij wenst!

Ervaar je moeilijkheden om het beste uit jezelf te halen? Merk je dat je de laatste tijd prikkelbaarder bent of te veel stress ervaart? Heb je moeite om je emoties te uiten en barst je soms plotseling uit? Misschien voel je je gevangen in je eigen leven, ongelukkig en weet je niet waarom. In dat geval kan ik je wellicht helpen.

Ik geloof dat coaching draait om bewustwording en persoonlijke groei. Jij bent namelijk de schepper van je eigen leven en je verdient het om gelukkig te zijn. Hoewel het niet altijd vanzelfsprekend is om in balans te blijven, zijn er bewezen technieken die de oorzaak van negatieve gevoelens kunnen wegnemen, zodat je weer in balans kunt komen. Deze technieken en tools laten je zien dat je veel sterker bent dan je ooit hebt gedacht, sterker dan je omstandigheden, je conditionering of de situatie waarin je je bevindt. Is het niet tijd om de wereld te laten zien wie jij werkelijk bent en je levensenergie weer te laten stromen?

 • Leer het proces van ontkenning, zelfsabotage en andere moeilijke emoties doorbreken en herken ze.
 • Je conditionering moet volledig worden opgelost om van je gevoel van onbalans af te komen.
 • Door middel van zelfonderzoek en overgave bewandel je de directe weg.
 • Van ego-gestuurd bewustzijn naar hartgedragen bewustzijn.
 • Leer je interne saboteur te verslaan, zodat je volledig in je grootsheid kunt stappen.
 • Vergroot je veerkracht en geef je gezondheid een boost.

Ontdek hoe je weer in balans kunt komen en je leven kunt transformeren. Het is tijd om de beste versie van jezelf te worden!

Coaching

Persoonlijke Coaching

Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent, dat vraagt bewustzijn en reflectie. Je (onbewuste) mindset beïnvloedt alles wat je doet. Het vertelt jou wat te doen, hoe te reageren en hoe je te gedragen. Uit onderzoek blijkt dat dit programma (of levensscript) het geluksgevoel bij veel mensen ondermijnt. Als Gelukscoach help ik jou om je saboterende mechanismen bewust te maken en om Geluksgewoonten te ontwikkelen. Dit leidt tot bewustzijnsontwikkeling zodat je meer inzicht krijgt in jezelf, jezelf beter begrijpt en uiteindelijk sterker en veerkrachtiger in het leven staat.

Supervisie en mentoring

Professionele coaching

Zakelijke professionele coaching is een begeleidingsvorm voor werknemers & managers waarbij je leert kijken naar jezelf in relatie tot je werk en de ander. Je vraagstuk kan betrekking hebben op persoonlijke ontwikkeling zijn, maar ook op de ontwikkeling van je team. Ik laat je experimenteren met nieuw gedrag door cognitieve, energetische en emotionele interventies toe te passen. Dit leidt tot bewustzijnsontwikkeling zodat je meer inzicht krijgt in jezelf, jezelf beter begrijpt en uiteindelijk veerkrachtiger op je werk bent. 

Relatiecoaching

Relatie coaching

Relatie coaching is bedoeld voor stellen die hun emotionele band willen versterken of zijn vastgelopen in hun relatie. Soms vervallen we in patronen die niet bevorderlijk zijn voor gezonde relaties. Soortgelijke patronen blijven zich herhalen. Mensen proberen elkaar te veranderen, raken gefrustreerd, boos of teleurgesteld. Ongezonde relaties hebben een negatief effect op ons geluksgevoel, gezondheid, vertrouwen en zelfs op onze levenskwaliteit. Als stel werk je aan relatieversterkende oefeningen om de relatie te verbeteren. 

Je bent in de wieg gelegd voor een geweldig leven!

Alles begint bij jou

Je mindset met gedachten, overtuigingen, gevoelens bepalen je leven zonder dat je het in de gaten hebt. Als je gevoel in conflict is met je dromen, zal je gevoel winnen. Je laat een groot deel van je potentieel onbenut. 

Jij bent maker, geen slachtoffer

Als je je niet zo gelukkig voelt, en nare gevoelens ervaart, betekent dat niet dat dit voor altijd zo is. Er is wel werk aan de winkel. Je kunt nare gevoelens niet uitschakelen, ze horen bij het leven. Zie het als een wild paard wat je kunt leren temmen. 

Coach Leiden

Specialiteit/Expertise

Voor volwassenen:

 • Positief Psycholoog voor mentale gezondheid en emotioneel bewustzijn.
 • NEI, NLP, EFT, PMA, Relatie-coaching, Emotionally Focused Therapy.
 • Meditatie-, visualisatie- en ademhalingstechnieken.
 • Hartcoherentie, PPI-‘s, creatiekracht, zelfliefde.


Voor kinderen en jong volwassenen:

 • Methode Gelukt (weerbaarheid, gelukkige gedachten denken, veerkracht en andere Geluksgewoonten (aan)leren).

Als je denkt dat er iets ontbreekt aan je leven, is dat waarschijnlijk de verbinding met je authentieke kern

Praktische info

Tarieven

Ik ben niet aangesloten bij zorgverzekeraars.

Voor zzp'-ers en particulieren geldt een tarief van € 100,- per uur, vrijgesteld van btw

Zakelijke coaching geldt een tarief van € 150,- per uur, vrijgesteld van btw. 

Eerste kennismaking

Voor een eerste face-to-face kennismakings- gesprek geldt een tarief van € 80,- per uur.

Het doel van het eerste gesprek is om inzicht te krijgen in je persoonlijke situatie waarbij je groeivraag centraal staat. Waar sta te nu en wil je naartoe?

Adviesgesprek

Wil je liever eerst een telefonisch adviesgesprek om te onderzoeken of ik als coach aan je behoeften en vraag kan voldoen, plan dan een gratis telefonisch adviesgesprek in van een half uur waarbij je gerichte vragen kunt stellen. Dit is een telefonisch gesprek.