Coaching Leiden

Bewustzijnsontwikkeling

Is de basis van mijn coaching

"Er is niets mis met jou".... dat is mijn motto!

Persoonlijk Coaching

Als Gelukscoach help ik jou om je Geluk-saboterende mechanismen bewust te maken en om Geluks-gewoonten te ontwikkelen. Dit leidt tot meer bewustzijnsontwikkeling zodat je meer inzicht verkrijgt in jezelf, jezelf beter begrijpt en uiteindelijk met meer geluk in het leven staat. Ik werk met diverse therapievormen en tools vanuit de (Positieve) Psychologie en Energie Psychologie. Ik geef je advies en concrete tools om mee aan de slag te gaan zodat je meer in je kracht komt te staan.  

Professionele coaching

Professionele coaching is een begeleidingsvorm voor werknemers, managers en zzp'-ers waarbij je leert kijken naar jezelf in relatie tot je werk. Dit kan bijvoorbeeld gaan over conflicthantering, hoe je met feedback omgaat, emoties, meer invloed uitoefenen en werkgeluk. Reflecteren en zelf-onderzoekend leren. Ik laat je experimenteren met nieuw gedrag door cognitieve, energetische en emotionele interventies toe te passen.  

Relatie coaching

Tijdens relatiecoaching coach ik jullie zowel samen als apart. We onderzoeken waar de blokkades zitten, waarin jullie vastlopen, welke negatieve patronen er zijn, waarin jullie sterkten liggen en hoe jullie samen je emotionele band kunnen versterken. Je werkt met relatie-versterkende oefeningen aan bewustzijnsontwikkeling. 

Strippenkaart

Wil je af en toe coaching op de momenten dat jij er behoefte aan hebt? Wellicht juist op het moment dat je het even moeilijk hebt of een sparringspartner of klankbord nodig hebt? Dan kun je gebruik maken van de strippenkaart. De coachingsuren kunnen op elk vraagstuk ingezet worden. Je kunt 1 uur ticket afnemen of meerdere tickets. 1 ticket is 1 uur. Jij bepaalt, jij hebt de regie. (video)bellen? Face-to-Face?

Je betaalt met een Tikkie. 

Als je denkt dat er iets ontbreekt aan je leven, is dat waarschijnlijk de verbinding met je authentieke kern

Praktische info

Tarieven

Ik ben niet aangesloten bij zorgverzekeraars.

* Voor zzp'-ers en particulieren geldt een tarief van € 100,- per uur, vrijgesteld van btw

* Zakelijke coaching geldt een tarief van € 125,- per uur, vrijgesteld van btw

Eerste kennismaking

Voor een eerste face-to-face kennismakings- gesprek geldt een tarief van € 80,- per uur. Het doel van het eerste gesprek is om inzicht te krijgen in je persoonlijke situatie waarbij jouw vraag centraal staat. 

Telefonisch adviesgesprek

Wil je liever eerst een telefonisch adviesgesprek om te onderzoeken of ik als coach aan je behoeften en vraag kan voldoen, plan dan een gratis telefonisch adviesgesprek in van een half uur waarbij je gerichte vragen kunt stellen.

arrow_drop_up arrow_drop_down