Het leven gaat over jou.

Want jij bent maker van je eigen leven!

Na zorgvuldige overweging heb ik besloten om te stoppen met het aanbieden van individuele coaching, ik richt mij alleen nog maar op het opleiden van coaches. Dit betekent dat ik geen nieuwe cliënten meer zal aannemen!

Ik ben zeer dankbaar voor het vertrouwen dat jullie hebben gesteld in mijn coaching & begeleiding en de positieve resultaten die we samen hebben bereikt. Ik koester de vele persoonlijke transformaties en groeimomenten die we hebben gedeeld. Jullie hebben mijn werk als coach verrijkt en ik ben jullie hier zeer dankbaar voor.

Hoewel ik stop met individuele coaching, betekent dit niet dat ik uit beeld verdwijn. Integendeel zelfs. Ik zal me vooral blijven richten op het opleiden van andere gelukscoaches, en het geven van workshops, trainingen en het delen van mijn kennis en inzichten via andere kanalen. Ik zal jullie op de hoogte houden van de nieuwe initiatieven en mogelijkheden die ik ga aanbieden via mijn nieuwsbrief. 

Voor degenen die gelukscoaching zoekt, wil ik graag mijn opgeleide gelukscoaches aanbevelen. Ze zijn getalenteerd en gekwalificeerd, en staan klaar om jullie te begeleiden op jullie persoonlijke groeireis. Ik nodig jullie uit om het register te raadplegen waarin de gelukscoaches vermeld staan. Daar kunnen jullie een coach selecteren die het beste aansluit bij jullie behoeften en doelen. Deze geregistreerde gelukscoaches hebben de nodige opleiding en expertise om jullie te ondersteunen op het gebied van geluk en welzijn.

Onthoud dat het belangrijk is om een coach te vinden die bij je past en waar je je comfortabel bij voelt. Neem de tijd om het register door te nemen en maak een weloverwogen keuze. Ik wens jullie veel succes op jullie coachingstraject en ik geloof dat jullie de ondersteuning zullen vinden die jullie nodig hebben voor jullie persoonlijke groei en geluk.

Hieronder vind je twee knoppen waaruit je kunt kiezen op basis van je voorkeur


Coach Leiden

Expertise & opleidingen

Als Positieve Psycholoog bied ik ondersteuning op het gebied van mentale, fysieke, spirituele en emotionele gezondheid. Samen werken we aan het vergroten van je gelukbewustzijn en het bereiken van een meer zinvol leven.

  • Bij mij kun je terecht voor coaching op het gebied van NEI, NLP, EFT, PMA, relatie-coaching en Emotionally Focused Therapy.
  • Motiverende gespreksvoering en Positieve Gezondheid.
  • Daarnaast maak ik gebruik van meditatie-, visualisatie- en ademhalingstechnieken om je te helpen ontspannen en in contact te komen met je innerlijke kracht.
  • Ik werk ook met hartcoherentie, PPI's (Positieve Psychologische Interventies), creatiekracht en het bevorderen van zelfliefde om je te ondersteunen bij het creëren van een leven vol vreugde en vervulling.

Samen kunnen we werken aan het versterken van je welzijn en het bereiken van een positieve transformatie in je leven.

Als je het gevoel hebt dat er iets ontbreekt in je leven, is het mogelijk dat je de verbinding met je authentieke kern mist.

Praktische info

Tarieven

Voor zzp'-ers en particulieren geldt een tarief van € 130,- per uur, vrijgesteld van btw

Zakelijke coaching geldt een tarief van € 150,- per uur, vrijgesteld van btw. 

Eerste kennismaking

Voor een kennismakings- gesprek geldt een tarief van € 80,- per uur.

Het doel van het eerste gesprek is om inzicht te krijgen in je persoonlijke situatie waarbij je groeivraag centraal staat.

Adviesgesprek

Wil je eerst een telefonisch gesprek om te onderzoeken of ik als coach aan je behoeften kan voldoen, plan dan een gratis telefonisch adviesgesprek in van een half uur voor gerichte vragen.