Ho'oponopono 

Laat de helende kracht van Ho'oponopono ontwaken!

Ontdek het in onze online cursus

Ontketen je transformatiekracht met de Ho'oponopono-cursus: alleen voor serieuze veranderaars!

Ben je op zoek naar innerlijke rust, emotioneel evenwicht en persoonlijke groei? Wil je oude negatieve patronen doorbreken en je leven transformeren? Ben je klaar om de negatieve ballast los te laten en jezelf open te stellen voor overvloed, vreugde en innerlijke rust? Dan is onze Ho'oponopono e-learning cursus dé sleutel tot jouw persoonlijke transformatie!


Ho'oponopono, een eenvoudige en toch krachtige Hawaiiaanse helingsmethode, nodigt je uit om je geblokkeerde energie, trauma's en emotionele bagage op te ruimen, zodat je je lichter, gelukkiger en krachtiger voelt dan ooit tevoren. Ik kan persoonlijk getuigen van de transformatieve kracht van Ho'oponopono. In 2004 begon ik deze methode te beoefenen en het heeft mijn leven volledig veranderd. Ik besefte dat ik vastzat in stress, woede, trauma en een gebrek aan innerlijke kracht. Maar nadat ik de training had gevolgd, opende zich een nieuw hoofdstuk van vreugde en moeiteloosheid in mijn leven. Het was zo levensveranderend dat ik besloot deze methode toegankelijk te maken voor iedereen door het creëren van een betaalbare cursus.


Herken je die ene wake-up call in jouw leven? Dat moment waarop je voelde dat je niet langer op dezelfde manier door kon gaan? Een innerlijke stem die je aanspoorde om aan jezelf te werken en een diepere betekenis te vinden? Ik heb dat moment gehad, en dankzij Ho'oponopono heb ik geleerd om patronen die mij mijn hele leven hebben belemmerd voorgoed los te laten. Ik was er klaar mee om een masker op te zetten en mezelf anders voor te doen dan ik werkelijk was. Door in mijn eigen licht en kracht te stappen, heb ik een leven vol flow en moeiteloosheid ervaren. Stel je voor dat jij ook die innerlijke kracht kunt vinden, dat je verlost kunt worden van oude ballast en een leven vol vreugde, harmonie en vervulling kunt creëren.


Ontketen je transformatie met onze online Ho'oponopono-cursus, geschikt voor diegenen die écht vooruit willen en elk aspect van hun leven naar een hoger niveau willen tillen. Deze cursus is ontworpen om zowel voor persoonlijk gebruik als voor het coachen/begeleiden van anderen te dienen. Het is een krachtige manier om je geest te zuiveren en te reinigen, belemmerende overtuigingen en blokkades los te laten, en toegang te krijgen tot je authentieke kern, het 0-punt. Met ondersteunend videomateriaal biedt deze cursus een positieve boost die je leven zal veranderen.


Stel je eens voor, een krachtige methode die je helpt te ontdekken:

 • Hoe je onbewuste sabotage herinneringen en patronen kunt loslaten.
 • Hoe je negatieve gedachten die je weerhouden je wensen te realiseren kunt verminderen.
 • Hoe je je mentale en fysieke gezondheid kunt verbeteren.
 • Hoe je emotionele bagage kunt loslaten.
 • Hoe je innerlijke vrijheid en wijsheid kunt bereiken.
 • Hoe je je spirituele en zingevingsdimensie kunt vergroten.
 • Hoe je je concentratievermogen kunt verbeteren.
 • Hoe je stress kunt verminderen en zelfsaboterend gedrag kunt overwinnen.

Deze Ho'oponopono-methode heeft mij persoonlijk en veel andere mensen over de hele wereld geholpen om de regie over hun leven terug te nemen. Nu is het jouw beurt om deze krachtige transformatie te ervaren. Aarzel niet langer. Schrijf je vandaag nog in voor onze Ho'oponopono-cursus en ontdek de sleutel tot een leven vol innerlijke vrede, persoonlijke groei en succes.

Een overzicht van de cursus

Introductie

In een wereld waarin we vaak de neiging hebben om de oorzaken van onze problemen buiten onszelf te zoeken, biedt Ho'oponopono een diepgaande waarheid: het probleem ligt niet in onze externe realiteit, maar in onze interne data. Ho'oponopono nodigt je uit om de essentie en authenticiteit van wie jij werkelijk bent te begrijpen - het nulpunt, het veld waarin alles begint en eindigt.

Het veld

In deze cursus ontdek je hoe je het reinigingsritueel van Ho'oponopono kunt toepassen om je bewustzijn te verruimen en jezelf te openen voor hogere niveaus van wijsheid en inzicht. Je leert hoe je je innerlijke kracht kunt vergroten en je verbinding met het Veld kunt versterken.

De methode

De methode van Ho'oponopono biedt een reinigingsritueel waarmee je de weg naar authentieke vrijheid kunt ontdekken. Het stelt je in staat om oude emotionele bagage los te laten, belemmerende overtuigingen te verwijderen en jezelf open te stellen voor hoger bewustzijn. Je zult je aangeboren potentieel, je inherente vermogen om te groeien en te bloeien, kunnen uitbreiden.

Hoger bewustzijn

Ho'oponopono gaat verder dan alleen het mentale niveau; het is een verschuiving van hoofd naar hart. Het hele proces draait om vergeving, het loslaten van oude wrok, spijt en negativiteit. Het is een spirituele reinigingsmethode die niet alleen jou, maar ook anderen kan helpen. Als coach kun je deze prachtige methode aan anderen leren, waardoor je een positieve impact kunt hebben op hun leven.

Praktijk

De praktische toepassing van Ho'oponopono in het dagelijks leven is van onschatbare waarde. Je leert hoe je de methode kunt gebruiken om je geest, je energieveld en je omgeving schoon te maken, op te schonen en te reinigen. Daarnaast bieden we aanvullende tools en technieken die je zullen ondersteunen op je reis van persoonlijke groei en transformatie.

Van hoofd naar hart

Reinig je geest, bevrijd jezelf van belemmeringen en bloei op naar je volle potentieel. Ervaar authentieke vrijheid en verbind je dieper met je ware essentie. Vergroot je bewustzijn, ontdek ongekende mogelijkheden en groei naar nieuwe hoogten. Pas Ho'oponopono praktisch toe in je dagelijks leven en leef een vreugdevol en vervuld bestaan. Als coach kun je anderen inspireren en empoweren om hun eigen innerlijke kracht te ontdekken en te benutten.

Wellicht heb je wel eens eerder gehoord van Ho'oponopono en de vier zinnen om emotionele blokkades op te ruimen, het vergt echter iets meer om met deze zinnen veranderingen in je leven te creëren. 

 • De echte sleutel tot een gelukkig leven is om eerst de onderbewuste herinneringen uit te wissen die je ervan weerhouden je dromen te realiseren. 
 • Als je meer geluk en succes wilt ervaren, maar diep in je onbewuste geloof je dat je het niet verdient, of welke overtuiging dan ook zal je onbewuste je manifestatie saboteren.
 • Ho'oponopono is een hulpmiddel om saboterende overtuigingen uit te wissen, noem het een onbewuste Detox.
 • Dit kunnen zelfs beperkende overtuigingen zijn waar je al jaren aan vasthoudt, of waarvan je niet eens weet dat je ze hebt.
 • Je komt uiteindelijk bij een 0-punt of authentieke kern uit waardoor je je vervuld voelt met een vernieuwende energie. 

Vier zinnen die een magische impact hebben.....

Deze stap voor stap methode is nu beschikbaar voor jou

Ontdek nu deze toegankelijke stap-voor-stap methode, beschikbaar voor jou. Leer de krachtige principes en praktische technieken die je leven kunnen transformeren. Schrijf je vandaag in en start direct jouw leerreis voor slechts €49,97.

Bereid je voor op een leven vol groei en transformatie!

Je moet het echt zelf doen......

Stel je voor dat een klein jongetje gefascineerd naar een cocon van een vlinder kijkt en besluit deze mee naar huis te nemen. Na enkele dagen ontdekt hij een klein gaatje in de cocon. Nieuwsgierig nadert hij de cocon en ziet de vlinder worstelen om door de kleine opening naar buiten te komen. Het jongetje voelt de drang om te helpen en haalt de schaar van zijn moeder uit de keuken om de cocon open te knippen. Hij hoopt dat de vlinder nu vrij kan uitvliegen en kan genieten van zijn vrijheid. Echter, de vlinder blijkt nog niet klaar te zijn om te vliegen, omdat het proces in de cocon nog niet voltooid is. Zijn vleugels zijn nog te klein en zijn lichaam is gezwollen. Hoewel de vlinder nu vrij is, blijkt hij alleen te kunnen kruipen en zal hij nooit meer in staat zijn om te vliegen. Dit verhaal illustreert op indringende wijze dat persoonlijke groei een proces is waarin je zelf aan het stuur moet zitten.


Het toont aan dat ware groei ontstaat uit het doorlopen van de natuurlijke weg van ontwikkeling, hoe uitdagend het soms ook kan zijn. De worsteling van de vlinder om uit de cocon te komen is essentieel voor het versterken van zijn vleugels en het klaarmaken van zijn lichaam om te kunnen vliegen. Het is een metafoor voor onze eigen reis naar persoonlijke groei. Soms willen we de uitdagingen en obstakels vermijden, maar juist door ze aan te gaan, ontwikkelen we onze vaardigheden, veerkracht en potentieel.


We moeten onszelf toestaan om te groeien en te evolueren, zelfs als het soms ongemakkelijk aanvoelt. Net zoals de vlinder geduldig wacht op het juiste moment om uit zijn cocon te komen, hebben ook wij geduld nodig. We moeten vertrouwen hebben in het proces en onszelf de tijd gunnen om te leren en te transformeren. Dus laten we deze les ter harte nemen: neem het stuur in eigen handen en omarm de uitdagingen en groeikansen die op ons pad komen. Alleen door ze aan te gaan, kunnen we onze ware potentieel bereiken en vol vertrouwen vliegen naar nieuwe hoogten.