Ho'oponopono 

Ontdek de genezende kracht van Ho'oponopono in deze online cursus!

Ook via de App te beluisteren.

Gebruik de Hawaiiaanse Ho'oponopono cursus alleen als je écht wilt veranderen!

Ieder persoon en iedere gebeurtenis biedt je de gelegenheid te ontwikkelen en te groeien. Zo heeft zich dit ook in mijn leven voltrokken. Als je praat over je eigen verandering, door iets dat diepe indruk op je heeft gemaakt, dan ontdek je vaak gelijkgestemden die op één of andere wijze ook iets hebben meegemaakt in hun leven. Iets dat heeft aangezet om op een andere manier over het leven na te denken. Voor mij was dat de Ho'oponopono-methode. Of dit ook daadwerkelijk leidt tot een verandering, hangt af van je moed en wil om te veranderen en er mee aan de slag te gaan. 


 • Is er in jouw leven een moment geweest wat fungeerde als een soort van ‘wake-up call’?
 • Een gevoel dat je niet meer door kon gaan op de oude manier?
 • Een stem die zegt: ”je moet aan de slag met jezelf, je kunt niet meer zo doorgaan”.
 • Wat was jouw ‘wake-up call’...?

Ik heb, dankzij ho'oponopono, echt geleerd hoe ik patronen waar ik al mijn hele leven last van had, voorgoed heb kunnen loslaten. Ik was er klaar mee om elke keer weer een masker op te zetten en mij anders voor te doen dan ik ben. Ik ben in mijn licht en kracht gaan staan en sindsdien ervaar ik flow en moeiteloosheid. 


Deze online cursus Ho'oponopono (oude Hawaiiaanse methode) is zeer geschikt voor moeiteloze transformatie.  Doe dit alleen wanneer je écht een stap vooruit wilt maken en elk aspect van je leven naar een hoger plan wilt tillen. De cursus is zo opgezet dat je het voor jezelf kunt gebruiken maar ook om andere mensen te coachen/begeleiden. Het is een manier om je mind te zuiveren en te reinigen, om overtuigingen en blokkades te op te ruimen en toegang te krijgen tot je authentieke kern of 0-punt. De cursus geeft je een positieve boost en wordt ondersteund met video materiaal.


Stel je eens voor, een krachtige methode dat je helpt ontdekken: 

 • hoe je onbewuste saboterende herinneringen en patronen kunt loslaten;
 • hoe je negatieve gedachten (gedachten die je weerhouden je wensen te realiseren) kunt verminderen;
 • Hoe je je mentale gezondheid verbetert;
 • Hoe je je fysieke gezondheid verbetert;
 • Hoe je emotionele bagage loslaat;
 • Hoe je innerlijke vrijheid en wijsheid bereikt;
 • Hoe je je spirituele en zingevingsstukken vergroot;
 • Hoe je je concentratievermogen verbetert;
 • Hoe je stress reduceert en zelf-saboterend gedrag kan overwinnen;

Deze Ho'oponopono methode (Dr. Ihaleakala Hew Len is de bedenker ervan) heeft mij, en duizenden mensen over de hele wereld, geholpen de regie over hun eigen leven op te pakken op een moeiteloze en eenvoudige manier. 

De enige voorwaarde om deze cursus te volgen is dat je ook daadwerkelijk het geleerde gaat toepassen. Anders heeft het geen zin om deze cursus te volgen. Ontdek de cursus met een nieuwsgierige geest!

Een overzicht van de cursus

Introductie

Een uitleg wat Ho'oponopono is en hoe je het kunt toepassen en de vier fasen mantra. 

Het veld

De essentie en authenticiteit van wie jij bent begrijpen, het nulpunt. Het probleem ligt niet bij onze externe realiteit, het ligt bij onszelf, in onze data.

De methode

Hoe je het reinigingsritueel kunt toepassen en authentieke vrijheid ontdekt. 

Hoger bewustzijn

Je aangeboren potentieel oftewel je aangeboren vermogen uitbreiden. 

Praktijk

Hoe je de methode in de dagelijkse praktijk kunt toepassen en aanvullende tools. Schoonmaken, opschonen en reinigen. 

Van hoofd naar hart

Het hele proces van ho'oponopono draait om vergeving. Een spirituele reinigingsmethode wat je, als coach, ook aan anderen kunt leren.

Wellicht heb je wel eens eerder gehoord van Ho'oponopono en de vier zinnen om emotionele blokkades op te ruimen, het vergt echter iets meer om met deze zinnen veranderingen in je leven te creëren. 

 • De echte sleutel tot een gelukkig leven is om eerst de onderbewuste herinneringen uit te wissen die je ervan weerhouden je dromen te realiseren. 
 • Als je meer geluk en succes wilt ervaren, maar diep in je onbewuste geloof je dat je het niet verdient, of welke overtuiging dan ook zal je onbewuste je manifestatie saboteren.
 • Ho'oponopono is een hulpmiddel om saboterende overtuigingen uit te wissen, noem het een onbewuste Detox.
 • Dit kunnen zelfs beperkende overtuigingen zijn waar je al jaren aan vasthoudt, of waarvan je niet eens weet dat je ze hebt.
 • Je komt uiteindelijk bij een 0-punt of authentieke kern uit waardoor je je vervuld voelt met een vernieuwende energie. 

Vier zinnen die een magische impact hebben.....

Ontvang nu direct toegang en start je leerreis voor een bedrag van € 49,97

Ik heb het bedrag bewust verlaagd omdat er behoefte is aan een instrumentarium wat bijdraagt aan ieders geluksbeleving. We zijn nog nooit zo kwetsbaar geweest als nu, maar ook nog nooit zo sterk en krachtig. 

Om je een idee te geven waarom je het echt zelf moet doen.....

Stel je voor dat een klein jongetje naar een cocon van een vlinder kijkt. Gefascineerd neemt hij de cocon mee naar huis. Na en paar dagen ziet hij een klein gaatje in de cocon. Als hij dichter naar de cocon toeloopt, ziet hij de vlinder worstelen om door de kleine opening naar buiten te komen. Het jongetje wil de vlinder helpen en haalt de schaar van zijn moeder uit de keuken om de cocon open te knippen. Nu zou de vlinder moeten kunnen wegvliegen en kunnen genieten van zijn vrijheid. Maar de vlinder is nog niet klaar om te vliegen, omdat het proces in zijn cocon nog niet is afgerond. Zijn vleugels zijn nog te klein en zijn lichaam is nog gezwollen. De vlinder is weliswaar vrij, maar blijkt alleen te kunnen kruipen en is niet in staat om ooit nog te kunnen vliegen. Dit verhaal laat zien dat je echt zelf aan het stuur zit als je wilt groeien. We weten heel goed wat het beste voor ons is, of voelen aan wat we moeten doen. 


Zo dacht ik zelf jarenlang dat ik keer op keer het geluk gevonden te hebben, maar was ik het net zo snel weer kwijt. Ik zocht mijn geluk vaak op plaatsen buiten mijzelf, die mij echter geen duurzaam geluk brachten. Ik ervoer wel piekmomenten, maar geen geluk wat beklijfde. Mijn geluksgevoel ging op en neer en na een paar dagen of weken had ik weer honger naar het veel gekoesterde geluksmoment. Om geluk te vinden kon ik alleen teruggaan naar de bedoeling, naar waar het leven werkelijk om draait, mijn innerlijke wereld. Welke ervaring ik ook had, ik was er altijd bij aanwezig. Dit deed mij realiseren dat wanneer ik niet gelukkig was, ik kennelijk zelf bepaalde patronen in stand hield. Geluk vind je wanneer je naar binnen keert en zoekt naar iets wat sterk en onverwoestbaar is: de verbinding met jezelf. Ho'oponopono herstelt deze verbinding!