Opleiding voor mentor

Verder studeren na de opleiding voor Gelukscoach?

Toelatingseis: Afgeronde Gelukscoach opleiding

Opleiding voor mentor, level 2

De wereld heeft nieuwe leiders nodig die anderen kunnen inspireren en begeleiden. In een tijd waarin werkdruk, stress en de hectiek van het dagelijks leven overheersen, is moed en lef nodig om jezelf goed te voelen, pro-sociale verbindingen aan te gaan en een vreugdevol leven te leiden. De Mentor Opleiding biedt jou de mogelijkheid om je verder te verdiepen in het nieuwe leiderschap.


Als gecertificeerd professioneel Gelukscoach of Werkgelukdeskundige kan het zijn dat je je afvraagt of je jouw vaardigheden en ervaring succesvol kunt toepassen in het coachingstraject, zowel op het werk als in je Gelukscoachpraktijk. Je hebt alle benodigde vaardigheden geleerd en kunt aan de slag, maar je mist nog de ervaring. Daarom nodigen we je uit voor de vervolgopleiding, level 2: 'De opleiding voor mentor'.


Veel mensen verlangen naar een blije, vitale en gelukkige wereld, maar met alleen goede bedoelingen kom je niet ver. Wij bieden jou alle tools en technieken die je nodig hebt om succesvol te zijn. We begeleiden je proces door middel van een concreet supervisieprogramma dat gericht is op het versterken van je coachvaardigheden.


Onze focus ligt op de ontwikkeling van de kwaliteit van Gelukscoaches. De mentoropleiding verscherpt je vaardigheden op het gebied van coaching, zowel op het werk als in je ondernemerschap. Na afronding van de mentoropleiding sta je sterker in je schoenen en beheers je de 'kneepjes van het vak'.


Uit evaluaties is gebleken dat level 2 goede resultaten oplevert, waaronder verdieping, een betere verankering van de lesstof door herhaling, ervaring met coaching en de mogelijkheid om dit te vertalen naar je werk. Je hebt toegang tot een professioneel klankbord, waarbij je wordt uitgenodigd om op een andere manier naar jezelf en de situatie te kijken. Dit zorgt voor meer bewustwording en vergroot het vertrouwen in je eigen mogelijkheden. Je leert omgaan met weerstand en ontdekt je sterke punten.


Kortom, de mentoropleiding biedt jou de kans om je coachingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Je zult merken dat je meer zelfvertrouwen krijgt en beter in staat bent om met uitdagingen om te gaan. Schrijf je vandaag nog in en investeer in jezelf en je toekomst als mentor!

Maak kennis met mentoren

Kees Hartveld volgde jaren geleden de opleiding voor gelukscoach. Kees volgde de opleiding voor mentor.  Nu werkt Kees als supervisor mentor en inspireert, motiveert en support mentoren in spé.

Gea Peper maakte de keus om de opleiding voor mentor te volgen en daarna haar eigen onderneming te starten happy people better business

Ck Chiu volgde de mentor opleiding. Hij is zijn eigen blogsite gestart: The modern Dalai Lam, naast zijn al succesvolle Nuki boeken.

Angela Becker volgde de gelukscoach opleiding en een aantal jaren later de mentoren opleiding. Dit heeft haar weer meer inzichten gegeven om haar bedrijf een nieuwe impuls te geven.

Arshad Shamsi volgde de mentor opleiding. Inmiddels zijn we een samenwerkingsrelatie aangegaan, samen met Kees Hartveld. 

Wat leer je?

Lesmateriaal

Syllabus

Alle vernieuwingen aan PPI's en holistische interventies krijg je aangeboden.

Supervisie

Supervisie

Een leertraject onder leiding van een supervisor waarbij je feedback ontvangt voor groei

Herhaling lesstof

Herhaling

Je herhaalt de lesstof, werkt aan je coachvaardigheden zodat de stof nog beter beklijft

Buddy

Buddy

Je werkt samen met de leerling gelukscoach, en bouwt aan een coachrelatie

Voor wie?

De opleiding is bedoeld voor mensen die het coachvak beroepsmatig willen uitoefenen, op het werk, dan wel als zelfstandig ondernemer in een eigen praktijk of als startende ondernemer. De opleiding voor Gelukscoach is een vereiste. 

Toelatingsgesprek

Vóór aanvang van de opleiding vindt er een persoonlijk toelatingsgesprek plaats, dat tevens een leuke en plezierige kennismaking is. Aangezien we elkaar al kennen, kunnen we tijdens dit gesprek jouw leerdoelen met betrekking tot coaching bespreken. Het is een belangrijk moment om te bepalen of de opleiding voor mentor bij jouw wensen en behoeften aansluit. Houd er rekening mee dat er jaarlijks slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn voor de mentoropleiding.


Wil je meer informatie ontvangen over de opleiding voor mentor? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te informeren over de mogelijkheden. We kijken ernaar uit om van je te horen en je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze voor jouw professionele ontwikkeling als mentor/Gelukscoach.

Samenwerking

Krachten bundelen en samenwerken met partners is van groot belang, vooral wanneer het gepaard gaat met een eerlijk verdienmodel. Samen met jou willen we graag de samenwerking verder uitwerken, nieuwe initiatieven ontplooien en verbindingen leggen op zoveel mogelijk plekken in Nederland. Na het succesvol afronden van de mentoropleiding bieden we je de mogelijkheid om jouw krachten te bundelen en aan de slag te gaan met bijvoorbeeld de beproefde methode 'True Colors'. Deze methode stelt je in staat om op een effectieve en betekenisvolle manier anderen te begeleiden. Het is een waardevol instrument dat je kunt inzetten in je coachingpraktijk, in organisaties en binnen verschillende contexten. Of we 

helpen je doelen te bereiken en persoonlijke groei te bevorderen. Of zichtbaarheid te bevorderen. 


Dus, wanneer je de mentoropleiding hebt voltooid, krijg je de kans om je krachten te bundelen met ons en aan de slag te gaan met elkaar. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en mensen helpen hun volledige potentieel te benutten. Doe mee en laat ons gezamenlijk een verschil maken!