01 september 2014 

Wat een geluk, ontvang je gratis video serie!

Ervaar de meest innovatieve en inspirerende informatie over gezondheid, vitaliteit en geluk! Deze videoboodschap is een uitnodiging. Het is gratis, het is informatief en wij denken dat jij er veel van opsteekt. Het verhogen van je geluksbewustzijn is een methode die ik heb ontwikkeld over de laatste 7 jaar. Het verandert je blauwdruk met betrekking tot je brein-, lijf-, en hartbewustzijn. Het is positief, geeft je een uplifting gevoel en iedereen kan het doen. Maar bovenal: het werkt!

Meld je hier aan voor deze gratis video serie.

Onze huidige samenleving

Er was ooit een tijd dat we verbonden waren met de natuur. We leefden veel buiten, we aten van wat de natuur ons gaf en bovenal voelden we ons verbonden met onszelf en de aarde. En toen kwam de economische industrialisatie, een tijd van welvaart en technologie, die ons veel gebracht heeft maar ook veel gekost heeft. Materie is belangrijker geworden dan welzijn, onze voeding is niet altijd meer voeding maar vulling. We identificeren ons met ons werk, onze auto en onze spullen, we zoeken het geluk buiten onszelf en onze emoties hebben we niet altijd meer in de hand.

We leven in een gevangenis van onvrede en verslavingen en we ontkennen het ook nog of zijn het ons niet bewust. Voor velen van ons voelt ons hart zwaar en hebben we de verbinding verloren met onszelf. Ons lichaam voelt ons verlaten want we luisteren niet meer naar haar. Ons brein is chaotisch, vol met gedachten en belemmerende overtuigingen. En onze ziel is moe omdat we al zo lang aan het overleven zijn. Maar het kan anders, het moet anders. Onze relatie met onszelf, de medemens en de aarde moet veranderen. Het moet een plek worden waar we weer de verbinding voelen met onszelf en ons geluk. En als dit gebeurt kunnen we eindelijk het leven leiden zoals het bedoeld is. Niets anders is goed genoeg. Een plek waarvan we diep van binnen weten dat het leven zo bedoeld is, met één doel voor ogen: geluk en vrijheid.

Dit kun je o.a. verwachten

 • Welke geluksstoffen jij bezit.
 • Hoe je op de meest efficiente manier gebruik kunt maken van deze geluksstoffen.
 • Strategieën om je geluksbewustzijn te verhogen.
 • Hoe je in je eentje en samen met anderen, bergen kunt verzetten.
 • Hoe jij je brein opnieuw kunt bedraden.
 • Hoe je nieuwe breincircuits vormt.
 • Wat gewoonten zijn die jouw geluk saboteren.
 • Inzicht in je eigen biologie en chemie.
 • Technieken om boosheid, angst, verdriet te transformeren naar compassie, liefde en acceptatie.
 • Meer controle over je leven.
 • Hoe je geluksgewoonten ontwikkelt.
 • En nog veel meer….

Meld je gratis aan

De video serie is volledig gratis, want we willen dat je een indruk krijgt van wie wij zijn, waar heart4happiness voor staat en waarom wij zo enthousiast zijn over het verhogen van je geluksbewustzijn. Meld je HIER aan voor deze gratis video serie.

 

Over de schrijver
Sheila Neijman is psycholoog & gelukscoach. Zij helpt mens en organisatie groeien naar een hoger geluksbewustzijn.
Reactie plaatsen