Werkgeluk methodiek
arrow_drop_up arrow_drop_down

Methodiek

Onze methodiek is gericht op het scheppen van voorwaarden voor een 

dynamisch innerlijk werkleven. Dat vereist aandacht besteden aan innerlijk werk. Dit betekent Accountability and Ownership, reflecteren, onderzoeken en afstemmen.  Geen Woohoo, wel hard en hartwerken. Wij bieden geen vluchtige teambuildingsdag maar gezonde resultaten. Dat is wat we garanderen!

Innerlijk werkleven

Het innerlijk werkleven is behoorlijk onderbelicht in organisaties. Onderzoek is er duidelijk over, vooruitgang binnen een organisatie en innerlijk werkleven voeden elkaar. Vooruitgang verbetert het innerlijke werkleven en een positief innerlijk werkleven leidt tot verdere organisatorische vooruitgang, waardoor een vicieuze cirkel ontstaat.


Andersom is dat natuurlijk ook het geval. Tegenslagen en een negatief innerlijk werkleven voeden elkaar. Deze feedbacklus is zelfversterkend. Door deze obstakels te verwijderen, geef je de mensen de boost die ze nodig hebben.  

Accountability and Ownership

Het innerlijke werkleven is de constante stroom van emoties, percepties en motivaties die mensen ervaren tijdens gebeurtenissen
op hun werkdag.  Daarom hebben wij belangrijke remmers ontwikkeld waardoor mensen in staat zijn om veranderingen te bewerkstelligen. 


Om de veranderingen nog meer te borgen maken deelnemers gebruik van een leeromgeving om (emotionele) support te ondersteunen. Onderzoek is er duidelijk in, emoties zijn een belangrijk component van het innerlijk werkleven. Door emoties te valideren is er ruimte voor groei. 

Bijdrage aan succes van de organisatie

Wat je rol binnen een organisatie ook is, we hebben allemaal enige verantwoordelijkheid voor de mensen om ons heen. Een van de grootste voordelen van werkgeluk is dat het ons beter maakt in het omgaan met de onvermijdelijke uitdagingen die zich voordoen. 


Hoewel tegenslagen niet te vermijden zijn en onderzoek erg duidelijk is dat het niet helpt om emoties te onderdrukken is het essentieel om te werken aan zinvolle groei en je innerlijk werkleven. 

De voordelen van onze methodiek

Voor werkgevers

  • Betere prestaties
  • Loyaliteit en commitment
  • Meer accountability

Voor werknemers

  • Sterk innerlijk werkleven
  • Beter in je vel
  • Meer authenticiteit

Voor gelukscoaches

  • Zelfstandig aan de slag
  • Groei 
  • Groter geheel bijdrage

Wij bieden een garantie

Omdat onze trainingen en opleidingen zo hoog scoren en we al jaren tevreden klanten hebben, durven wij zeker een garantie aan te bieden. Wij staan namelijk voor wat wij doen, 100%. We bespreken dit graag met je. 

Wij gebruiken cookies