Methodiek

Geluk is zinvol, wenselijk en een belangrijk waardig doel omdat het zorgt voor een sterke en betekenisvolle (werk)samenleving. Je kunt geluk ervaren, het gaat over eigen regie, nieuwe ervaringen kunnen een pad naar geluk zijn en geluk is verantwoordelijk zijn voor je eigen ervaringen. Dat vereist aandacht besteden aan innerlijk werk, Accountability and Ownership, reflecteren, onderzoeken en afstemmen.  Geen zweverij, wel hard en hartwerken.

Innerlijk werk

Onderzoek is duidelijk, vooruitgang binnen een organisatie en innerlijk werk voeden elkaar. Als je verwacht dat anderen je gelukkig maken, raak je sneller teleurgesteld of geef je de ander de schuld van jouw gevoel. Gedrag veranderen gaat vooral over 'doen' en daar ligt ook de grootste weerstand. Dit heeft alles te maken met hoe ons brein functioneert. Doordat we gebruik maken van emotionele en sociaal veilige technieken, de spelende mens activeren, verminderd de weerstand.  

Accountability and Ownership

Het innerlijke leven is de constante stroom van emoties, percepties en motivaties die mensen ervaren tijdens gebeurtenissen
op hun werkdag.  Daarom hebben wij belangrijke remmers ontwikkeld waardoor mensen in staat zijn om veranderingen te bewerkstelligen. 


Om de veranderingen nog meer te borgen maken deelnemers gebruik van een leeromgeving om (emotionele) support te ondersteunen. Onderzoek is er duidelijk in, emoties zijn een belangrijk component van het innerlijk leven. Door emoties te valideren is er ruimte voor groei. 

Manage your energy, not your time

Om blijvend gedrag te veranderen zijn de trainingsprogramma's gericht op het vergroten van energie en bewustzijn omdat dit de grootste veranderingskracht geeft. Het is een positieve benadering in gedragsverandering en beklijft het best. Je leert je fysieke-, mentale-, spirituele en emotionele energie te verhogen door effectieve vernieuwingstechnieken te leren. Building high performance from the inside out.

De voordelen van onze methodiek

Voor werkgevers

  • Betere prestaties
  • Loyaliteit en commitment
  • Meer accountability

Voor werknemers

  • Sterk innerlijk werkleven
  • Beter in je vel
  • Meer authenticiteit

Voor gelukscoaches

  • Zelfstandig aan de slag
  • Groei 
  • Groter geheel bijdrage

Wij bieden een garantie

Omdat onze trainingen en opleidingen zo hoog scoren en we al jaren tevreden klanten hebben, durven wij zeker een garantie aan te bieden. Wij staan namelijk voor wat wij doen, 100%. We bespreken dit graag met je.