Spreekster over Gezondheid, Vitaliteit en Duurzaam geluk

Sheila Neijman is een veelgevraagd spreekster over de thema's gezondheid, vitaliteit en duurzaam geluk en zij weet dit met enthousiasme en verve over te brengen, zowel in het bedrijfsleven als bij seminars, festivals en events.

Ben je op zoek naar een energieke en enthousiaste spreekster, dan is Sheila Neijman de vrouw die je op het podium wilt hebben.

Wanneer je op zoek bent voor een geschikte workshop, dagvoorzitterschap of spreker voor een zakelijke evenement, festival, trainingsdag of teambuildingsdag dan kan heart4happiness dit voor jou of je bedrijf verzorgen.

AVS congres

Referenties

De afgelopen jaren trad Sheila o.a. op voor de dag van het zwemonderwijs, Rabowoman, Happy People Better Business, Algemene Vereniging Schooldirecteuren (AVS), Geluksparade, Colourful business, Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT), Ziggo Dome, weekendschool en diverse events, seminars, festivals, beurzen.

Sheila Neijman is vooral gespecialiseerd in emotionele intelligentie, leiderschap en geluksmanagement. Wat zet ons in beweging? Wat zijn onze psychologische mechanismen? Geïnspireerd door mensen te laten groeien en (aan) te raken met humor en passie.

Wil jij Sheila Neijman inhuren voor een evenement, festival, seminar of een leuke workshop binnen je organisatie? Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Neem contact op voor meer info