Waar kun je mij voor bellen, mailen of appen?

Ik geef met veel plezier en toewijding lezingen of workshops over Geluk, Bewustzijn en Culture Change binnen het bedrijfsleven, voor zakelijke evenementen dan wel voor seminars, festivals of events. Ik doe dat met veel enthousiasme en verve en natuurlijk op mijn persoonlijke energieke manier.

Wil je mij graag op het podium hebben, bekijk dan gerust mijn video's wat een goed inzicht geeft in mijn performance.

AVS congres

Referenties

De afgelopen jaren trad ik o.a. op voor LCGW congres over gezondheid en Geluk, de dag van het zwemonderwijs, Rabowoman, Happy People Better Business, Algemene Vereniging Schooldirecteuren (AVS), Geluksparade, Colourful business, Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT), Ziggo Dome, weekendschool en diverse events, seminars, festivals, beurzen.

Ik ben vooral gespecialiseerd in werkgeluk, persoonlijk geluk, emotionele intelligentie, emotioneel en sociaal veilig klimaat, leiderschap en geluksmanagement. Wat zet ons in beweging? Wat zijn onze psychologische mechanismen? Geïnspireerd door mensen te laten groeien en (aan) te raken met humor en passie. Natuurlijk zijn mijn lezingen doordrenkt van tips.

Wil jij mij inhuren voor een evenement, festival, seminar of een leuke workshop binnen je organisatie? Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Auteur van boeken

Ik ben auteur van 'Terug naar de bedoeling! Geluk als nieuwe leefwijze, dat gratis te downloaden is op de website. Ook ben ik auteur van de methode Gelukt! Een wetenschappelijk onderbouwt lesprogramma voor het basisonderwijs. Volgens mijn visie heeft iedereen recht op geluk, zeker onze kinderen. Het belang van geluk wordt steeds meer ondersteund vanuit de wetenschap. Gelukkige kinderen zijn socialer, vriendelijker en gezonder. Ze leveren betere prestaties, pesten minder en hebben meer zelfvertrouwen.

Tevens heeft zij een bijdrage geleverd aan diverse publicaties, het E-book van Jacques Kraaijeveld: Durf je dromen waar te maken, tips voor managers en ondernemers. Klik hier voor het E-book en heeft zij haar bijdrage geleverd aan de complimentenkalender en schrijft ze artikelen voor managers online.

Meer informatie, klik hier!

Neem contact op voor meer info