04 maart 2016 

Happy people better business

Sheila Neijman is één van de sprekers op het Happy People Better Business event, op 23 maart in het Louwman Museum in Den Haag. Zoals je op de foto kunt zien een prachtige sfeervolle zaal voor meer dan 300 honderd gasten.

Samen met anders sprekers als Alex Kjerulf , Herman Toch en ook Jörgen Raymann als Chief Happiness Announcer staat deze dag in het teken van geluk op werk. Sheila toont in de lezing aan dat ons brein, indien positief geprogrammeerd, ons beloont met gevoelens van geluk.

Zij suggereert dat we in een tijd leven die ons als nooit tevoren oproept om in onze eigen leiderschap te gaan staan, om verantwoordelijkheid te nemen voor ons leven. Het grootste geluk kun je alleen maar ontdekken in jezelf, als je vrij bent van emotionele pijn en zorgen. Echt geluk komt niet uit wat we hebben, maar uit wie we zijn. Hierin maakt emotionele intelligentie het verschil. Er is aangetoond dat emotionele intelligentie voor meer dan 2/3 verantwoordelijk is voor effectief leiderschap, maar ook een succesvolle carrière, goed ondernemerschap en meer geluk en tevredenheid in je leven. Zij gaat jou in haar verhaal overtuigen van de noodzaak.

Ticket geluk op werk

Jij hebt de mogelijkheid om een ticket voor het event ‘geluk op werk‘ tegen de speciale prijs van € 290,- (ex btw) te bestellen. Dit geldt voor de eerste 5 mensen die zich aanmelden, onder vermelding van de naam ‘Sheila Neijman’ in het opmerkingenveld.

N.b. dit is een korting van ruim 40% op de normale ticketprijs van 499 (ex btw). Mocht je onverhoopt nummer 6 of hoger zijn, dan neemt de organisatie van het event contact met je op. Je zit dus niet meteen vast aan het normale tarief.

Ook zijn er nog sponsorplekken beschikbaar voor mensen met een kleiner budget. Dit bedraagt € 50,00!

Het event Happy People – Better Business ofwel geluk op werk is dé plek om meer te weten te komen over hoe je zelf gelukkig(er) op je werk kunt worden of hoe je ‘geluk’ als bedrijfsmodel voor jouw organisatie kunt toepassen.

Meer informatie over aanmelden, klik hier.

Tot ziens op 23 maart!

Sheila Neijman

Over de schrijver
Sheila Neijman is psycholoog & gelukscoach. Zij helpt mens en organisatie groeien naar een hoger geluksbewustzijn.
Reactie plaatsen