Gelukactie: Feel good, do good. Do good, feel good!

Abraham Lincoln sprak ooit de volgende woorden: “When I do good, I feel good. When I do bad, I feel bad. That’s my religion.” En met deze quote in onze gedachten geven wij speciaal voor goede vrijdag een mandje vol geluk weg. Wil jij jezelf verrassen met een gratis quickscan coaching of deze liever weggeven als do good actie, lees dan verder.

Vanavond 3 april 2015 geeft heart4happiness eenmalig een gratis quickscan coaching cadeau. Wil je weten wat je daadwerkelijk drijft en inspireert? Zelf aan het roer staan van je leven? Loskomen van gewoontepatronen, en meer gezondheid, vitaliteit en geluk in je (werk)leven creëren?  Of juist stress reduceren en intelligenter leren omgaan met je emoties? Gun jezelf of je dierbare deze eenmalige aanbieding.

Een ‘low-cost-high speed’ sessie om snel in kaart te brengen hoe je in je vel zit en je bewust te worden van je innerlijke saboteurs. Met de Quickscan gaan we inventariseren wat jou energie geeft en waar informatie en energie verloren gaat. Als je in balans bent is er op ieder moment en op iedere plaats in je lichaam genoeg energie aanwezig. Bij langdurige stress, hebben sommige delen van ons systeem meer energie nodig dan andere. Zij ‘roven’ energie van andere delen, dit geeft onbalans.De basis van de QuickScan zijn jouw psycho emotionele patronen en zo ontdek jij welke thematiek in grote lijnen speelt. Een ‘APK’ voor lichaam en geest. Je ontvangt een werkboek met tips en informatie en krijgt interventies op maat mee. Resultaat is een heldere focus, meer energie, meer plezier en inzicht in je innerlijke saboteurs en imprints.

Klik hier voor de brochure.

Wat moet je ervoor doen?

Het enige wat je hoeft te doen is onder deze blog invullen waarom jij graag deze quickscan coaching zou willen ondergaan. Niets meer en niets minder. Belangrijk is dat jij je mailadres invult zodat wij je vandaag nog kunnen benaderen. Aanmelden kan tot 17.30 uur en er wordt uit de ‘hoge hoed’ getrokken.

Locatie

  • Tijd: 20.00 uur
  • Plaats: Huizen

De gelukkige winnaar wordt gemaild en krijgt vanavond dit prachtige geschenkt t.w.v. € 275,00

Over de schrijver
Sheila Neijman is psycholoog & gelukscoach. Zij helpt mens en organisatie groeien naar een hoger geluksbewustzijn.
Wim Hulskers
Door

Wim Hulskers

op 03 Apr 2015

Bewust worden en in balans komenVriendelijke groet Wim Hulskers.

Geert Ottenheijm
Door

Geert Ottenheijm

op 03 Apr 2015

Ik zou graag eindelijk eens wat meer welgemeende vrolijkheid willen uitstralen en verlost zijn van ongewenste spanningen helpt daarbij. Leefs AstroGeert.

Pam Hueting
Door

Pam Hueting

op 03 Apr 2015

Zou dit heel graag willen doen omdat ik nu woonbegeleider ben van Korsakov patiënten en dit voor mij eigenlijk te zwaar is omdat ik doof ben. Ik moet een andere job gaan kiezen, maar wat en hoe?!

Monique Bracco Gartner
Door

Monique Bracco Gartner

op 03 Apr 2015

Soms is het allemaal net even teveel en lastig om zelf te doen en zou ik een handje geholpen willen worden om een overzicht te krijgen in de disbalans. En...... kijk hier de paashaas met de hoge hoed. Voor wie heeft Haas -feel good,do good/do good,feel good- het verrassingsei in petto....? Succes allemaal!

Desiree van der Veer
Door

Desiree van der Veer

op 03 Apr 2015

Wauw Sheila wat een mooi gebaar! Ik wil heel graag een vriend van mij hiermee verrassen. Hij is met een reis ‘naar binnen’ begonnen, wil zijn hart volgen en weten wat hem drijft en inspireert, maar hij zit vast in patronen. Hierdoor loopt hij vast in zijn werk en zijn privéleven. Iedere keer komt hij heel dichtbij zijn passie en essentie en voelt zich dan heel krachtig, maar dan houdt ‘iets’ hem weer tegen. Zijn gevecht met zijn hoofd en hart, maken hem lam, terwijl hij zoveel potentie heeft! Ik wil zo graag dat hij ‘eindelijk’ het leven kan gaan leiden waar hij naar verlangt. Het doet me zeer om zo’n mooi mens te zien twijfelen… Bovendien weet ik zeker dat hij een verrijking zou zijn als hij kan zijn wie hij is, want in zijn werk als HR/mobiliteitsadviseur weet hij heel goed mensen te inspireren, naar zichzelf te laten kijken en in hun kracht te zetten, maar vergeet daarbij vaak zichzelf! Een mensen-mens als hij, zo integer en betrokken, die wensen en mogelijkheden van mensen naar boven kan halen, verdient het om te gaan leven en werken vanuit zijn essentie en zijn hart!!

Maria
Door

Maria

op 04 Apr 2015

Lieve Desiree, wat ontroerend & mooi om jouw stukje te lezen.....Dat is excact wat mijn familievriend ook nodig heeft! Je brengt het zo beeldend onder woorden.... Ik ben ook erg benieuwd naar zijn ervaring, kan ik het volgen via facebook ? :-)

Sheila
Door

Sheila

op 03 Apr 2015

Dank voor jullie reactie. UIt de hoge hoed is de vriend van Desiree van de Veer getrokken. Dank voor jullie interesse en fijne paasdagen.

Maria
Door

Maria

op 04 Apr 2015

Ooh, ik dacht tot 00;00 uur...

Desiree van der Veer
Door

Desiree van der Veer

op 03 Apr 2015

Geweldig!! Hij was zo verrast! Ik ben benieuwd naar zijn ervaring! Sheila bedankt voor dit prachtige geschenk!

Sonja Remijn
Door

Sonja Remijn

op 03 Apr 2015

Wil dit heel graag omdat mijn doelen en spirit verdwenen lijken te zijn. En ben nu al weken aan het denken en voelen waar ik opnieuw naar toe wil. Deze hulp kan ik goed gebruiken, zou fantastisch zijn!

Maria
Door

Maria

op 03 Apr 2015

Voor mijn directe familielid die zich zo alleen voelt & verbinding mist. Zijn hart sçhreeuwt....om Geluk.....

ineke
Door

ineke

op 11 Apr 2015

Hallo Sheila,Mijn emotionele rollercoaster kan ik nog steeds niet in goede banen brengen, maar ik snap ze ook niet........ ondanks de "gelukscoaching" van jouw hihiGroetjes Ineke

loopbaan begeleiding
Door

loopbaan begeleiding

op 02 May 2015

Om nog beter te worden in het begeleiden van anderen.gr. Lucas Meas, Ucare. www.ucare.be

Reactie plaatsen