22 juni 2015 

Analyseren, balanceren en harmoniseren van je stressbronnen!

Voor iedereen die meer wil weten over de Being in Balance technologie geeft heart4happiness in de periode van 13 juli tot en met 22 juli een speciaal zomeraanbod cadeau. In deze periode kun jij een Being in Balance coachingssessie ondergaan van anderhalf uur voor slechts € 50,- incl. in plaats van € 125,- De methodiek is gebaseerd op meer dan 40 jaar ruimtevaart onderzoek dat nu rechtstreeks beschikbaar is voor de coachingswereld.

Being in Balance coaching heeft als doel je te helpen “de beste versie van jezelf” te worden. Awaken your potential! Hiervoor maken we een snelle en zeer nauwkeurige body-mind scan door het meten van maar liefst 90 miljard stresspunten in het lijf waardoor we in korte tijd een compleet beeld hebben van je mate van innerlijke balans en disbalans ofwel stress.

Nu ervaart iedereen  stress. De functie hiervan is dat je alert kunt reageren of meer gefocust kunt werken aan een uitdaging. Als de stress of spanning na afloop van de uitdaging weer weggaat is er weinig mis.

Ongezonde stress
We kennen echter ook ongezonde stress. Dit zijn de momenten dat we langere tijd spanning voelen en te weinig tijd nemen voor ontspanning. De verhoogde spanning kan door diverse thema’s veroorzaakt worden als bijvoorbeeld een te hoge werkdruk, relatieperikelen, financiele uitdagingen, kinderen of een combinatie ervan.

Via de uitgebreide database kunnen we de kern van je probleem direkt achterhalen en onbewuste belemmerende patronen en saboteurs bewustmaken en met gerichte coaching transformeren voor optimale vitaliteit en prestaties.

Met de Quickscan gaan we inventariseren wat jou energie geeft en waar informatie en energie verloren gaat. Als je in balans bent is er op ieder moment en op iedere plaats in je lichaam genoeg energie aanwezig. Bij langdurige stress, hebben sommige delen van ons systeem meer energie nodig dan andere. Zij ‘roven’ energie van andere delen, dit geeft onbalans. Een ‘APK’ voor lichaam en geest. Je ontvangt een werkboek met tips en informatie en krijgt interventies op maat mee. Resultaat is een heldere focus, meer energie, meer plezier en inzicht in je innerlijke saboteurs en imprints.

Ook krijg je een uitgebreide voedingsrapportage mee en dat is een primeur. De technologie geeft aan welk soort voeding jou in balans brengt, neutraal voor jou is of je uit balans brengt. Met name omdat steeds meer voedingsdeskundigen van mening zijn dat voeding een belangrijke bijdrage kan leveren aan het voorkomen en bestrijden van gezondheidsklachten. Bovendien heeft voeding niet alleen een gezondheidsbevorderende factor maar ook een gedragsbepalende factor. We gaan jou daar alles over vertellen tijdens deze BIB coachingssessie.

Wil jij meedoen in deze zomer aan het Analyseren, Balanceren en Harmoniseren van je stressbronnen, werken aan je geluksniveau en ontdekken welke voedingsmiddelen jou in balans brengen? Natuurlijk krijg je ook nog tips meee. Locatie Leiden.

Meld je hier aan of onder de blog aan. Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en wij nemen contact met jou op! We kijken er naar uit jou te ontmoeten.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

Over de schrijver
Sheila Neijman is psycholoog & gelukscoach. Zij helpt mens en organisatie groeien naar een hoger geluksbewustzijn.
Adrie
Door

Adrie

op 01 Jul 2015

Als dit echt werkt, is het toch een onbetaalbaar geschenk aan mijzelf? Ik ben al jarenlang geïnteresseerd in de relatie tussen... hoe ik me voel, wat ik denk, wat ik doe,wat ik zeg, wat ik eet en hoe mijn lichaam allerlei signalen geeft, en nog veel meer dingen die met elkaar te maken hebben. O ja, en dan nog mijn 'relatie- verbinding' met de kosmos en alles wat in de wereld gebeurd. HOE kan ik dan MIJN leven LEVEN? Wellicht brengt de sessie duidelijkheid, ik ben nu al blij verrast

Reactie plaatsen