Aan de slag met werkgeluk?

 Happiness Training Programma

Bekijk de training

 • Persoonlijk

  Leading Yourself

  Interpersoonlijk

  Leading Relations

  Management

  Mastering Social Awareness

  Leiderschap

  Leading Change

  Het Happiness Training Programma is een jaarprogramma en presenteert een praktisch kader voor werkgeluk.  Het biedt toegankelijke technieken voor het creĆ«ren van een effectieve strategie om het geluk op de werkvloer te vergroten. Met elkaar bouw je aan een duurzame en gelukkige werkplek. Wij zorgen voor toepassing van de belangrijkste elementen uit de wetenschap en het optimaliseren van de prestaties. Hierbij gebruiken we de richtlijnen voor Best Practice.


  Hoe werkt het Happiness Training Programma?

  Bewustzijnsassessment

  Het traject start met een keuze uit verschillende bewustzijnsmetingen. We meten het bewustzijn omdat het informatie geeft wat veelal aan de oppervlakte ligt, maar wel het gedrag stuurt. Elk assessment geeft een ijkpunt en een startpunt en hierdoor kunnen we het groeiprogramma op maat maken. 

  Break-In Challenge

  De eerste bijeenkomst met de groep waarbij je gebruik maakt van de kracht van waarderend onderzoek met als uitgangspunt dat elk systeem zich positief kan ontwikkelen. Het zorgt ervoor dat de neuzen dezelfde kant op staan.

  Happiness Training Programma

  De training wordt op maat gemaakt en volgt de lijn van het PIML-model. Persoonlijk, Interpersoonlijk, Management en Leiderschap. Je werkt aan verschillende gelukscompetenties.

  Het support programma

  Het support programma biedt de mogelijkheid om het geleerde nog beter te laten beklijven.  Dis is een extra optie die tevens toegang biedt tot de digitale community. 

  Coaching on the job

  Coaching on the job zorgt biedt de mogelijkheid om als transfer te fungeren tussen de training en de werkplek zodat doelen nog beter bereikt worden. 

  Meer informatie?

  Download de brochure

  Voor wie?

  Het jaarprogramma Happiness Training Programma is ontwikkeld voor professionals, teams, managers en bestuurders die zich willen bekwamen in PIML competenties en een Happy Culture, Happy People en Happy Vibe willen vormgeven.

  Maatwerk & Advies

  Neem voor meer informatie of advies contact met ons op. In een gratis adviesgesprek onderzoeken we de eerste stappen en mogelijkheden binnen je organisatie. De uiteindelijke opzet en programma wordt op maat gemaakt aan de hand van een vrijblijvend adviesgesprek. Er bestaat ook de mogelijkheid om losse modules af te nemen.