29 december 2021 

Een gelukkig 2022

Sheila Neijman, directeur van Heart4Happiness wenst iedereen een hele mooie kerst en een gelukkig nieuwjaar. Visualiseer dat 2022 alles in je zit, Liefde, licht, compassie, vrede, acceptatie, vrijheid, moed, mededogen, empathie en al die prachtige hart talenten. Bekijk de video voor jouw gelukswens:


Visualiseer dat je de oude wereld loslaat, de wereld van een op angst gebaseerde programmering wat al duizenden jaren plaatsvindt. Zie jezelf die liefdevolle bewustzijnstransformatie maken. Steek een kaarsje aan om het oude af te sluiten en het nieuwe te scheppen.

  1. Stap 1. Formuleer helder en duidelijk je doel voor 2022.
  2. Stap 2. Bepaal je prioriteiten die er voor zorgen dat jij je doel kunt realiseren.
  3.  Stap 3. Nu je weet wat je doel is en welke prioriteiten belangrijk zijn, weet je ook waar je je op moet focussen.
  4. Stap 4. Focussen is niet iets wat we gemakkelijk doen. We zijn snel afgeleid en moeten temporiseren om te kunnen prioriteren
  5. Stap 5. Vereenvoudig je leven. Waarschijnlijk zit je leven vol met allerlei 'to-do' dingen. Start je dag met je energie te richten op je prioriteiten. Dit betekent soms ook leren 'nee' zeggen tegen die dingen die je doel niet ondersteunen.

Tekst video

Nog even en het oude jaar 2021 gaat over in het NIEUWE jaar 2022. Ook energetisch zitten we middenin een grote bewustzijnsverschuiving, een kantelperiode, een overgangsfase.

We zijn innerlijk aan het transformeren van een op angst gebaseerde programmering wat al duizenden jaren plaatsvindt richting een liefdevolle bewustzijnstransformatie.

Inmiddels weten we dat bewustzijn alles om ons heen verandert. Als jij in vrede en liefde leeft met jezelf, dan zend jij een vredige en liefdevolle coherentie de wereld in. Als genoeg mensen in licht, liefde en vrede kunnen blijven, dan verandert de planeet in een lichte, liefdevolle en vredige planeet.

Het begint allemaal bij het verhaal dat we onszelf vertellen, Dit is van invloed op de kwaliteit van ons leven maar ook van de mensen om ons heen. Wanneer we onze verhalen ontkennen, dan bepalen ze ons. Wanneer we onze verhalen tot bewustzijn brengen, kunnen we een moedig nieuw slot schrijven.

Wat wordt jouw nieuw verhaal voor 2022? Hoe kun jij ruimte maken voor een nieuwe wereld en de oude wereld loslaten?

In 2022 begint pas het echte werk! We hebben nieuwe tools, nieuwe vaardigheden waar we nooit eerder echt volledig gebruik van hebben gemaakt. We zitten in een transitie van hoofd naar hart, van ego-bewustzijn (angst, frustratie, boosheid, irritatie enzovoort) naar hogere staten van bewustzijn (liefde, compassie, empathie, mededogen, acceptatie enzovoort).

Hoewel het logisch is om angst of frustratie of boosheid te voelen in de chaos van deze kantelperiode. Besef dan dat dit de weeën zijn die nodig zijn om een liefdevolle wereld te baren.

Er wordt jou nu gevraagd om weer vanuit je hart te gaan leven. Stel je hart open voor de liefde. Als er genoeg mensen zijn die in verbinding kunnen komen met hun hart, verschuift ook het bewustzijn op de planeet van hoofd naar hart. We gaan gezamenlijk een paradijs op aarde creëren zoals we nog nooit eerder hebben gezien. Door uit liefde te leven en in je hart te zijn zal de wereld veranderen! Een nieuwe wereld, een nieuw bestaan. We herinneren ons eindelijk weer wie we zijn.

Sheila Neijman

Heart4Happiness

Over de schrijver
Sheila Neijman is psycholoog & gelukscoach. Zij helpt mens en organisatie groeien naar een hoger geluksbewustzijn.
Reactie plaatsen