Werkgelukdeskundige
Video Aspect Ratio: 4:1

Werkgelukdeskundige

Specialisatie na de opleiding voor Gelukscoach

Bekijk de opleidin

g
 

 • De specialisatie werkgelukdeskundige noemen wij 'Happiness in progress'. Als je professioneel aan de slag wilt als werkgelukdeskundig dien je je persoonlijke vooruitgang, met je kennis en ervaring, in de praktijk vorm te geven. Na de opleiding voor gelukscoach heb je deze kennis..........

  ...........maar nu komt het er op aan, hoe zet je, wat je weet, om in de praktijk?

  Dat leer je in deze specialisatie echt in de praktijk! Na deze specialisatie ben jij in staat om je dromen of doelen te verwezenlijken omdat wij met elkaar het werkgeluksgebied gaan verkennen in de praktijk, Happiness in progress. 

  De basiselementen van de werkgelukdeskundige opleiding geven we met elkaar en de organisatie of het team vorm. Je hoeft niet nog meer te weten. Wel te ervaren (experience) hoe het is als werkgeluksdeskundige te werken.

  Fundamentals werkgelukdeskundige

  Geluk op werk piramide

  Het fundament van de opleiding is de geluk op werk piramide. De sleutel tot effectieve organisaties met een Happy Vibe

  Meetinstrumenten

  Genormeerde en gevalideerde vragenlijsten en instrumenten om passende interventies te kunnen bepalen als werkgelukdeskundige tool.

  Trainingsprogramma

  Het trainingsprogramma geven we vorm in de praktijk, met elkaar, met het team, met de organisatie. 

  De specialisatie voor werkgelukdeskundige

  De werkgelukdeskundige is de verdiepende opleiding die volgt op de opleiding voor Gelukscoach. Deze opleiding is exclusief bedoeld voor deelnemers die met succes de opleiding voor gelukscoach hebben afgerond.


  Na het intensieve gelukscoach traject ben je uitstekend in staat om jezelf te kunnen managen en je geluksbewustzijn te verhogen. "To Lead Others, First Lead Yourself". Leren om je eigen geluksbewustzijn te vergroten is één van de belangrijkste criteria voor de werkgelukdeskundige. Een voorwaarde om je team of professionals te kunnen managen richting geluk op de werkvloer. Je hebt je repertoire effectief uitgebreid. Dit legt de basis voor de werkgelukdeskundige.


  Er zijn steeds meer organisaties die aandacht hebben voor de geluksbeleving op de werkvloer en ontdekken dat gelukkige en betrokken medewerkers meer successen boeken, beter samenwerken, creatiever zijn en beter presteren. Geluk op de werkvloer is geen luxe maar een verantwoorde investering.


  Wij hebben, na jaren trainen en studeren, onze eigen visie op geluk doorontwikkeld. Geluk is voor ons een bewustzijnstaat waarbij we in harmonie zijn met onszelf en de omgeving. Hierin speelt emotionele intelligentie een grote rol.

  Meer informatie?

  Wil je meer informatie over de werkgelukdeskundige. Neem contact met ons op, we staan je graag te woord.