Gelukstechnieken op het werk

Gelukscompetentie training

Positieve Psychologische Interventies voor meer flow op het werk

Bekijk de training

 

 

Evidence based

Positieve Psychologische Interventies voor meer flow

Teamgevoel

Draagt bij aan een verhoging van meer groepssynergie

Gewoon leuk

Gelukscompetenties cultiveren is gewoon leuk om te doen

Gelukscompetenties verhoogt betrokkenheid

Positieve psychologische interventies, ook wel bekend als PPI's, zijn wetenschappelijk onderbouwde tools en strategieën die gericht zijn op het vergroten van geluk en welzijn. Deze interventies hebben als doel om te bouwen op wat al aanwezig is in onszelf.

Er zijn talloze onderzoeksresultaten die de effectiviteit en werkzaamheid van positieve psychologische interventies bevestigen. Het welzijn van werknemers staat hoog op de agenda van veel organisaties, aangezien stress en burn-out nog steeds de nummer één beroepsziekte vormen. Daarom is het bevorderen van werkgeluk een prioriteit.

Door gezamenlijk te werken aan gelukscompetenties bouw je aan een organisatie met een Happy Culture en Happy Vibe. Met behulp van "Happy brein wetenschap", evidence-based en practice-based tools, kun je samen zorgen voor een emotioneel veilig klimaat en een gezonde werkplek waarin plezierig samengewerkt wordt.

De gelukstechnieken bestaan uit verschillende oefeningen en zijn interactief, waardoor je er samen mee aan de slag gaat. Het is leuk, het is leuk.

Samen werken aan het opbouwen en ontwikkelen van gelukstechnieken geeft een boost aan de werksfeer. Het leidt tot een verandering in mentaliteit en vormt een krachtig instrument voor teambuilding.

Gelukstechnieken

Je kunt je brein trainen voor meer optimisme, veerkracht en uiteindelijk geluk.

Gelukscompetenties op het werk zorgen voor sterkere interpersoonlijke relaties.

Gelukscompetenties op het werk zorgen voor meer creativiteit en ideeën.

Ons brein is plastisch, dat betekent dat we door ervaringen ons brein kunnen veranderen.

Gelukscompetenties zijn gewoon heel erg leuk om als team te doen.

Dag 1

- De acht geluksprincipes

- Interactief kaartspel

- Beoefen positieve psychologie skills

- Verminderen van stress

- Verhogen van veerkracht

- Interpersoonlijke relaties

Dag 2

- De acht geluksprincipes

- De 3P- methode

- Dankbaarheid & Oxytocine

- Flow & optimisme

- Je persoonlijke Gelukswaaier

- Het sociaal betrokkenheidssysteem

Resultaten

Je hebt geleerd welke rol gelukstechnieken spelen in je leven, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, en hoe je ze kunt toepassen. Door deze technieken toe te passen, leer je gezonde en harmonieuze relaties te creëren en beter samen te werken. Je ontwikkelt meer veerkracht en betrokkenheid in je werk. Daarnaast kun je je beter concentreren en ervaar je meer werkflow!

Voor wie?

De training Gelukscompetenties is bedoeld voor elk team, professional of manager die de ambitie heeft om geluk op de werkplek vorm te geven met onderbouwde technieken. Het is een waardevolle aanvulling voor managers die hun managementstijl willen versterken. De training is ontworpen voor groepen van maximaal 10 personen.

Advies

Wil je meer informatie over de training en wil je weten of het aansluit bij je persoonlijke behoeften of de behoeften van de organisatie? Neem gerust contact met ons op voor meer details en een persoonlijk advies. We staan klaar om je te helpen bepalen of de training geschikt is voor jou of je team en om al je vragen te beantwoorden.