Video Aspect Ratio: 4:1

Bij ons krijg je de kans om je te ontwikkelen tot Gelukscoach of expert in Positieve Gezondheid

Ontdek hoe je jouw potentieel volledig kunt benutten!

Wil jouw organisatie ook aan de slag met een Gelukscoach/ Werkgelukdeskundige of met Positieve Gezondheid? Volg het voorbeeld van andere organisaties die je voorgingen!

"Wat studenten en organisaties zeggen….

Gelukscoach

Het heeft mij zoveel gegeven!

"Sheila is en top ondernemer met een super bedrijf. Ik ben dankbaar dat ik van haar mag leren, wat geluk is en hoe we het kunnen vergroten ". Klik op de foto en beluister de video van Bo van Boxtel.

Gelukscoach

Eindelijk een opleiding afgerond!

"De opleiding die Sheila Neijman heeft ontwikkeld is de absolute top als het gaat om kennis-verwerving op het domein geluk." Klik op de foto en beluister de video van Paul van Schaik.

werkgeluk
Rabobank

"Wij als Rabobank hebben positieve voordelen ervaren met betrekking tot werkgeluk.  Medewerkers hebben hun vaardigheden in het bevorderen van werkgeluk en individueel geluk sterk verbeterd."

Geluksdocent

Zo dankbaar voor alles!

"Sheila neemt je als een soort “gids” mee in de wereld van geluk. Ze schept een veilige en prettige sfeer, en bied uitdagend en vernieuwend leerstof aan". Klik op de foto en beluister de video van Christina Ladega.

Werkgelukdeskundige

  Gelukscoach opleiding

Deze opleiding biedt je praktische tools en inzichten om jezelf en anderen te inspireren bij hun zoektocht naar een vervullend en gelukkig leven.

logo

Scholing positieve gezondheid 

Bekijk al onze trainingen en lezingen over positieve gezondheid en leer hoe je kunt bijdragen aan het welzijn van jezelf en anderen.

Mentor opleiding, vervolgopleiding

Wil je jouw medestudenten ondersteunen, jouw kennis verdiepen, en je vaardigheden verder ontwikkelen om een positieve impact te maken?

Geluk

Online Cursussen en e-Learning

Lekker vanuit huis, in je eigen tempo een cursus volgen die je helpt om je welzijn, kwaliteit van leven en persoonlijke groei te bevorderen.

Boost (werk)geluk en positieve gezondheid met onze trainingen!

Wat je ook nastreeft of verlangt, of het nu goede gezondheid, financiële vrijheid, veerkracht of zelfregie is, de onderliggende reden is vaak dat je gelooft dat dit je geluk zal brengen. Bij ons staat geluk centraal als de drijvende kracht achter alles wat we doen. Onze trainingen en opleidingen zijn ontworpen om individuen en organisaties te helpen hun volledige potentieel te bereiken door te investeren in geluk, gezondheid en welzijn. Met meer dan 17 jaar ervaring hebben we effectieve methoden ontwikkeld die daadwerkelijk resultaat opleveren. We hanteren een holistische complementaire aanpak die wetenschap en praktijk combineert voor een complete benadering van welzijn. Onze opleidingen en trainingen worden erkend en gewaardeerd door zowel deelnemers als onafhankelijke experts. Als student krijg je directe toegang tot praktische tools en kennis die je meteen kunt toepassen.

Zet vandaag de eerste stap en plan een adviesgesprek in!

Mensen die ik begeleid, ontdekken vaak dat er niets mis met ze is.........

.....ze realiseren zich dat er een dieperliggend probleem is dat hun stressrespons structureel beïnvloedt. Een structureel ontregelde stressrespons betekent dat het lichaam voortdurend in de stressstand staat, wat kan leiden tot aanhoudende spanning, vermoeidheid en een verhoogd risico op gezondheidsproblemen. Dit heeft aanzienlijke invloed op iemands leven. Daarom is het cruciaal om manieren te vinden om met stress om te gaan om de stressrespons beter onder controle te krijgen en het algehele welzijn te verbeteren.

CRKBO-Registratie & Soffos onderzoeksbureau meet interventies

Heb je vragen over de opleiding tot Gelukscoach, Positieve Gezondheid of andere vragen? Neem gerust contact met ons op en we staan klaar om je verder te helpen.


Onze klanten waarderen de trainingen met een 9.6

Ik weet nu dat ik vol enthousiasme verder ga met het thema werkgeluk

Gelukkig werken

Jolanda Bakker  werkgeluk deskundige

Bijzonder professioneel en krachtig. Je gaat zelf door een mooi proces 

Angela Sanchit 

Sustainable Happiness

Deze opleiding is voor mij crème de la crème van alle gevolgde opleidingen

Arshad Shamsi Purpose driven organizations

De opleiding levert voor elke organisatie heel veel waarde op

Kees Hartvelt Trainingsacteur organisaties

Lees de inspiratieblogs & publicaties