Freelancer of the Year award 2014!

In december 2013 werd Heart4Happiness genomineerd voor de FOTY award. Deze award bestond uit 3 rondes: Stemmen, beoordelen en een pitch. Er deden meer dan 5000 zzp-‘ers mee en er is 200.000 keer gestemd.

Van meer dan 5000 ondernemers heeft heart4happiness de 16e plaats bereikt van de Foty  Awards. H4H bezet daarmee de 1e plek in de categorie  coaches en  opleidingsinstituut van deze Freelancer of the Year Awards. Een resultaat om trots op te zijn!

De zzp-‘er  die op de 1e plek geëindigd is, is in mijn ogen ook een terechte winnaar.  Kijk ik naar mijn eigen prestatie dan is dit een mooie weerspiegeling waar Heart4Happiness op dit moment staat. Ik ben in 2007 begonnen met mijn eigen bedrijf. In eerste instantie met succesmanagement, vanaf 2009 met het op de kaart zetten van geluksmanagement. Deze erkenning voelt als een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Ik dank iedereen hartelijk voor de stemmen die mij gegund zijn, zowel mijn studenten als mijn opdrachtgevers.

Hieronder mijn 1 minuten pitch wat een leuke uitdaging was en waar ik graag reacties en feedback op hoor en hier mijn Foty award certificaat: FOTY Awards 2013-2014 – Certificaat Sheila Neijman

 

 

 

 

Over de schrijver
Sheila Neijman is psycholoog & gelukscoach. Zij helpt mens en organisatie groeien naar een hoger geluksbewustzijn.
Reactie plaatsen