Leiderschapsscan

Leiderschap bewustzijn assessment

Bouw aan een gelukkig, veilig werkklimaat en succes volgt 

De leiderschap bewustzijnsschaal geeft inzicht in je leiderschapsvaardigheden en hoe je de beste condities kunt creëren binnen je organisatie

Voor bewust leiderschap zijn goede vaardigheden en bewustzijn noodzakelijk. Bewust leiderschap behoort tot de grondbeginselen van een gelukkig werkklimaat, omdat leiderschapsinvloed de cultuur en het succes van mens en organisatie het meest bepaalt. Een authentiek bewust leider zal zijn of haar persoonlijke dynamiek moeten begrijpen en beheersen om een gelukkig werkklimaat te ontwikkelen.  De leiderschap bewustzijnsschaal geeft je significante en praktische waarde in het creëren van een basis voor bewuste leiderschapsvaardigheden.

Leiderschapsvaardigheden <200

Het niveau van een crisismanager, prestatiemanager of relatiemanager. De niveau's hangen samen met de bewustzijnsniveau's van de persoonlijk bewustzijnsschaal en cultuurbewustzijn. De niveau's onder level 200 bezitten zowel gezonde als ongezonde vaardigheden die voornamelijk zichtbaar worden als de manager onder druk staat. Men is dan eerder geneigd te beheersen en te controleren in plaats van te beïnvloeden. Door te werken aan je persoonlijk bewustzijn en je leiderschapsvaardigheden groei je in je leiderschapsbewustzijn.   

Leiderschapsvaardigheden >200

Het niveau van een inspirerend leider, transformatie leider en bewust leider. De niveau's hangen samen met het bewustzijnsniveau's van de persoonlijke bewustzijnsschaal, en cultuurbewustzijn. Op deze niveaus is minder behoefte aan beheersen en controleren. Je geeft je team meer eigenaarschap, meer oog voor het algemeen belang, wijsheid en visie. Je bent waardengericht en je ziet de organisatie meer vanuit een groter maatschappelijk perspectief. Je schept vertrouwen, een klimaat waarin mensen kunnen floreren. 

 Het beheersen van leiderschapsvaardigheden dragen bij om een cultuur van vertrouwen en geluk te ontwikkelen en dienstbewust te zijn

Hier wil ik graag meer van weten

Wij gebruiken cookies