Happy Workshop contact

True Colors Workshop

Plenty of space for a smooth sub-title!

Contact formulier

  • Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

True Colors Workshop

De workshop True Colors is een hands-on interactieve workshop geschikt voor organisaties van directie tot teams die het unieke interne werkleven willen optimaliseren om meer waarde, persoonlijke vervulling en heelheid te creëren.


De True Colors methode is interactief en vestigt de aandacht op essentiele sleutelfactoren die dagelijks van invloed zijn op zakelijke relaties. Het biedt de mogelijkheid verbinding te maken met je volledige unieke zelf waardoor een breder begrip ontstaat van je ware zelf.


De True Colors workshop bestaat uit korte interactieve gelukscompetenties van ongeveer 2 a 3 uur, waarbij mensen leren hoe belangrijk het innerlijk werkleven is voor de organisatorische vooruitgang. Vooruitgang en innerlijk werkleven voeden elkaar. Vooruitgang verbetert het innerlijke werkleven en een positief innerlijk werkleven leidt tot verdere vooruitgang. 


Kosten

Per deelnemer is een vast tarief van € 597,-, inclusief toegang tot de leeromgeving, lesmateriaal en evaluatie. Reiskosten en locatie zijn exclusief. 


De True Color Workshop wordt gegeven door geaccrediteerde trainers en wordt incompagny gegeven.


Een greep uit enkele van onze tevreden opdrachtgevers

werkgeluk en opdrachtgevers
We gebruiken wetenschappelijke tools en modellen en gaan uit van een holistisch interventie methode. Het meeste inzicht komt niet alleen uit onderzoek, maar van onze klanten die de trainingen met een 9.6 waarderen
Wij gebruiken cookies