True Colors Workshop

Contact formulier

--- UNABLE TO RENDER FORM: UNKNOWN FORM_ID (7144) ---

True Colors Workshop

De workshop True Colors is een hands-on interactieve workshop geschikt voor organisaties van directie tot teams die werkgeluk en authenticiteit willen optimaliseren om meer waarde, samenwerking en heelheid te creëren.


De True Colors methode is interactief en vestigt de aandacht op essentiele sleutelfactoren die dagelijks van invloed zijn op professionele relaties. Welzijn, vitaliteit en kwaliteit van werk hebben een belangrijke plaats ingenomen in de 21 eeuw. Vitale medewerkers zijn meestal productiever, minder vaak ziek en meer betrokken bij de organisatie.


Heelheid gaat een stap verder. Het omvat de volledige integratie van fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel (zingeving) welzijn. Dit geeft een gevoel van volledigheid en balans in jezelf, in je denken, je voelen en in je handelen en een beter begrip voor de ander. 


Deze workshop is de eerste stap naar een beter geïntegreerde werkstijl. Het beïnvloedt de manier waarop je je gedrag beheert, sociale complexiteit doorloopt en persoonlijke beslissingen neemt die positieve resultaten opleveren. 


De True Colors workshop bestaat uit korte interactieve gelukscompetenties van ongeveer 2 a 3 uur. 


Kosten

Per deelnemer is een vast tarief van € 597,-, inclusief toegang tot de leeromgeving, lesmateriaal en evaluatie. Reiskosten en locatie zijn exclusief. 


De True Color Workshop wordt gegeven door geaccrediteerde trainers en wordt incompagny gegeven.


Een greep uit enkele van onze tevreden opdrachtgevers

werkgeluk en opdrachtgevers
We gebruiken wetenschappelijke tools en modellen en gaan uit van een holistisch interventie methode. Het meeste inzicht komt niet alleen uit onderzoek, maar van onze klanten die de trainingen met een 9.6 waarderen