Wij gebruiken cookies

Missie: Emotionele bewustwording voor mens en organisatie!

Mijn passie is om onderdeel uit te maken van een transitie waarin onze waarden in de samenleving verschuiven van de industriële mens naar de universele mens. Waarden als Bewustzijn, Vertrouwen & Geluk zijn hierin voor mij een belangrijke drijfveer.

Hiervoor heb ik groeiprogramma's ontwikkeld voor 'mens en organisatie' waarin emotioneel bewustzijn de drijvende factor is voor werkgeluk en persoonlijk geluk. Als expert in emotioneel bewustzijn heb ik jarenlange ervaring als gecertificeerde opleider. Voorwaarden scheppen om het optimale resultaat te bereiken voor een gelukkige organisatie.

Inmiddels beseffen de meeste organisaties dat medewerkers het best presteren als zij zich goed voelen.

Naast Happy@Work hebben we als eerste in Nederland de opleiding voor Gelukscoach opgericht. De opleiding is bedoeld voor mensen die het beste uit zichzelf en de ander willen halen en meer betekenis in het (werk)leven willen ervaren, dan wel als Chief Happiness Officer of werkgeluksdeskundige aan de slag willen. Volgens de nationale beroepengids is de Werkgelukdeskundige of de Gelukscoach het beroep van de toekomst.

In 2015 zijn we genomineerd voor de beste opleider en de 1e plek bereikt en scoren onze programma's al jaren op een 9.6.

Het is mijn ervaring met organisaties dat onze uitgebreide groeiprogramma's leiden tot bewuste mensen en een hoge waardering onder de medewerkers. Ik geloof in goed en zinvol werkgever- en werknemerschap, dit zijn de organisaties van de toekomst.

"Inmiddels ben ik 11 jaar ondernemer en druk ik nog steeds elke ochtend vrolijk mijn wekker uit"

Sheila Neijman is de oprichtster van heart4Happiness. Zij had meer dan 20 jaar verschillende functies in de non en semi-profit sector. Na een aantal persoonlijke ervaringen besloot zij haar hart te volgen en het begrip "Gelukscoaching" in Nederland te introduceren. Haar fascinatie is om iedereen bewust te maken dat een gelukkig (werk)leven wel degelijk mogelijk is!

Onze partners

Wij geloven in samen ondernemen en samen werken: krachten bundelen. Wij zijn dan ook zeer trots om samen te werken met Ecoser-training, Atos training en 2daysmood. We hebben hetzelfde doel, namelijk betrokkenheid, vertrouwen, trots en geluk creëren binnen organisaties. .

Algemene informatie

  1. In 2007 richtte zij Succesmanagement op. In 2009 veranderde dit in de naam Heart4Happiness.
  2. In 2007 richtte zij de startpagina: duurzaamgeluk.startpagina.nl op.
  3. In 2009 schreef zij, samen met uitgeverij Fundamentaal, de methode gelukt! Een leerstrategie voor kinderen in het basisonderwijs om te werken aan emotionele intelligentie en aanleren van geluksgewoonten.
  4. In 2009 de gelukscoach methode, waarbij de afgelopen jaren al meer dan 180 gelukscoaches zijn opgeleid.
  5. In 2010 geluk op werk trainingen en 'geluk-lezingen' en inspiratiesessies, waarbij er meer dan 3500 mensen zijn geïnspireerd, gecoacht en getraind.
  6. In 2014 heeft heart4happiness een netwerk opgericht van zelfsturende ondernemers en trainers.
  7. In 2015 samenwerking met Ecoser-IT & Ecoser Training
  8. In 2016 samenwerking met Atos Training en 2daysmood.

Sheila Neijman wilde een bedrijf creëren waar ze trots op kon zijn en wij denken dat we een geweldige groeiende organisatie hebben neergezet. We hebben geen mensen in loondienst, maar werken met elkaar samen als ondernemers. We hebben een geweldig netwerk opgebouwd dat bestaat uit bewuste trainers en coaches en werken zelfsturend. We beseffen inmiddels wat de voordelen van zelfsturing is en wat de beste randvoorwaarden zijn om zelfsturend te werken. Wij vinden het geweldig, geweldig vernieuwend en geweldig uitdagend!

Sheila is veelvuldig geïnterviewd door magazines als Elsevier, Intermediair, Managers Online, Spiegelbeeld, Change Think+, maar ook voor programma's als ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers Vitaal Journaal, Rick FM, Alphen FM etc.

Contact opnemen met Sheila?

Vul onderstaand formulier in en je krijgt altijd een persoonlijke reactie terug:


Heart4Happiness is CRKBO geregistreerd voor beroepsonderwijs.

Wist jij dat....?

Je goed voelen in je werkomgeving erg belangrijk is, aangezien je er een groot gedeelte van je tijd in doorbrengt. Wist je dat coaching je tot nieuwe inzichten brengt en je positiever in het leven laat staan? Wist jij dat Sheila ook elk jaar een opleiding of coaching volgt om te werken aan zichzelf? Wist je dat gelukscoaching ook voor mannen is? Wist je dat het om moed en lef vraagt om te werken aan jezelf? Wist je dat Heart4Happiness in 2015 de 16e plaats heeft bereikt van de Foty Awards en daarmee de 1e plek in de categorie opleidingsinstituut bezet?

Gelukswerk

Toen Sheila Neijman in 2007 haar trainingsbureau oprichtte was het een groeiproces om te onderzoeken wat mens en organisatie nu werkelijk gelukkig maakt.Nu is het haar opvatting dat intelligent omgaan met je emoties je geluksgevoel werkelijk een boost geeft.
Inmiddels is aangetoond dat het verhogen van je emotionele intelligentie voor meer dan 2/3 verantwoordelijk is voor effectief leiderschap, een succesvolle carrière, maar ook meer geluk en tevredenheid in je leven. JOH......nu we dit weten, dan wil je er toch aan werken?

Happy talk

CK Chiu, jonge ondernemer: "Je werkt zelf aan je eigen geluk in plaats van dat je je afhankelijk opstelt. Je werkt samen met gelijkgestemden, daar leer je heel veel van. Ik geef het cijfer 10. Duidelijk verschillende invalshoeken, professioneel. Ik ben enorm gegroeid. Dit was datgene wat ik nodig had de afgelopen negen maanden. Ik ben daadkrachtiger geworden en heb enorme stappen gemaakt, zowel privé als professioneel. Mijn leven vormt zich steeds meer naar datgene wat ECHT bij mij past".

Fred Boogaarts, Rabobank: ik ben meer dan enthousiast over de training die ik bij Heart4Happiness gevolgd heb. Het is een van de betere trainingen die ik de laatste jaren gevolgd heb.De kracht zit hem in de som der delen: 1. De manier van trainen; 2. De concrete en praktisch toepasbare inhoud van je training; 3. De wetenschappelijk onderbouwde theorie/praktijk; 4. Het studiemateriaal.

Contact opnemen?

Klik op onderstaande knop en krijg direct toegang tot het contactformulier

Neem direct contact op!