Open dag Gelukscoach
Open dag opleiding voor gelukscoach

Open dagen/Inspiratiesessie

Meer weten over de opleiding voor gelukscoach?

Locatie open dag gelukscoach

Locatie

De open dag vindt plaats in Centrum Djoj te Rotterdam. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en voldoende parkeermogelijkheden.

Datum open dag gelukscoach

Data Open dag

Vrijdag 19 mei 2017 

starttijd 19.00  tot 22.00 uur


Vrijdag 29 september 2017 starttijd 16.00 tot 18.00 uur

Gratis open dag

Gratis

Aan de open dagen zijn geen kosten verbonden, maar meld je wel even van te voren aan zodat je zeker bent van je plek. Zie button 'aanmelden'

Open dagen

Gelukscoach of Chief Happiness Officer worden?  Het beste uit jezelf halen of je team? De Gelukscoach of Werkgelukdeskundige is volgens de Nationale Beroepengids het beroep van de toekomst. Een adviseur, manager of staffunctionaris die zich richt op het vergroten van de geluksbeleving op de werkvloer. Hij doet dit onder andere door het geven van workshops en (team-)coaching gericht op persoonlijk leiderschap en het geven van inspiratiesessies.


De open dag is een uitstekende manier om op een speelse wijze te ontdekken of deze opleiding bij je past. Als gelukscoach ben je gericht op het groeiproces van jezelf en 'mens en organisatie'.


Je kunt als werkgeluksdeskundige aan de slag, of voor je persoonlijke groei of als ondernemer in je gelukscoach praktijk. Tijdens de open dagen krijg je informatie over de opleiding voor gelukscoach. Uiteraard is er voldoende tijd om je vragen te beantwoorden. Bovendien is de open dag een leuke en leerzame inspiratiesessie.


Ben je je nog aan het oriënteren, dan kunnen we je deze dag van harte aanbevelen. Mocht je verhinderd zijn, neem gerust contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. We staan je graag te woord.