Auteur van boeken

Sheila is auteur van 'Terug naar de bedoeling! Geluk als nieuwe leefwijze, dat gratis te downloaden is op de website. Ook is Sheila auteur van de methode Gelukt! Een wetenschappelijk onderbouwt lesprogramma voor het basisonderwijs. Volgens haar visie heeft iedereen recht op geluk, zeker onze kinderen. Het belang van geluk wordt steeds meer ondersteund vanuit de wetenschap. Gelukkige kinderen zijn socialer, vriendelijker en gezonder. Ze leveren betere prestaties, pesten minder en hebben meer zelfvertrouwen.

Methode gelukt

Tevens heeft zij een bijdrage geleverd aan diverse publicaties, het E-book van Jacques Kraaijeveld: Durf je dromen waar te maken, tips voor managers en ondernemers. Klik hier voor het E-book en heeft zij haar bijdrage geleverd aan de complimentenkalender en schrijft ze artikelen voor managers online.

Neem contact op voor meer info of om Sheila te boeken als spreker.

Bel ons op 06-24245254 of gebruik onderstaand formulier:
Extra informatie

Sheila wordt gevraagd als spreker over de thema's Geluk, leiderschap en emotionele intelligentie. Zij geeft stem aan haar eigen verhalen en ervaringen en combineert dat met (geluk)wetenschap. Als spreker begeleidt zij anderen hun stem en verhaal te vinden en aan te raken in hun potentie en kwaliteiten. Zij raakt geïnspireerd door mensen te laten groeien met haar passie. Zij weet dit met enthousiasme en verve over te brengen.

Ben je op zoek naar een persoonlijke en enthousiaste spreekster voor een event, bedrijfstraining, lezing of beurs, dan is Sheila de vrouw die je op het podium wilt hebben.

Interviews

Ook heeft zij onder andere nog radio interviews gegeven voor:

Mail of bel mij gerust voor advies of gesprek!

Je kunt contact met mij opnemen door op de button te klikken

Neem direct contact op!