Coach in Leiden
arrow_drop_up arrow_drop_down

Individuele coaching

Werken aan je 'ideale zelf' vanuit je sterkten

11 jaar

toonaangevend in de markt

1.000+

tevreden klanten

Groei

in bewustzijn

Leer interventies om te groeien in (Geluks)bewustzijn!

Gelukscoaching gaat over een combinatie van drie aspecten

  • Je formuleert je persoonlijke visie over je 'ideale zelf', dromen, passie, geluk en niveau van bewustzijn.
  • Je groeit in gedrag, gedachten en emotioneel bewustzijn en beweegt van je huidige 'ware zelf' naar je 'ideale zelf'. Normaliter zit er een hiaat tussen je 'ware zelf' en je 'ideale zelf'. Dat is je groeiproces, het gebied waar je 'ideale zelf' en je 'ware zelf' nog niet op 1 lijn liggen. Het bewustzijn erover is je start van groei. Daar word je volledig in begeleid. 
  • Je werkt aan het onderhouden van gezonde relaties, omdat relaties een cruciale factor zijn voor geluk.

Je richt je op zelfonderzoekend leren, door nieuwsgierig en onderzoekend te zijn naar jezelf, werk je  aan een hoger bewustzijn. We zijn er vaak niet bewust mee bezig, maar door te werken met bewustzijn, leidt dit tot een meer plezierig leven. Door te groeien naar een hoger geluksbewustzijn, zul je op een andere manier naar jezelf en de omgeving leren kijken. 

Wij bieden een sterk coachingsprogramma zodat jij werkt aan bewustzijnsgroei zodat je meer en meer de beste versie van jezelf wordt. Natuurlijk is dit geen gemakkelijke reis, maar wel een reis die de moeite waard is!


Elke coaching start met een coachingsassessment, een vragenlijst waar je bewustzijnsniveau wordt gemeten. We maken hierbij gebruik van de bewustzijnsschaal van dr. David Hawkins, aan de hand van de foto zoals hieronder gepresenteerd. Het is een inzichtgevende en analytische tool en uniek omdat het  informatie geeft over je wereldbeeld, je veiligheid, je geloofssysteem, emoties, gedrag en je ontwikkelniveau. Aan de hand van deze techniek kunnen wij een gedegen inschatting maken, aan de hand van de indicatoren en je concrete coaching bieden. 


Coach in Leiden


Ik begeleid je om je doel te bereiken, gezonde relaties op te bouwen, in je persoonlijke leiderschap te stappen en jou te begeleiden naar je diepste vreugde, dat wat je in je leven mogelijk hebt genegeerd of hebt onderdrukt. Als je van je 'ware zelf' wilt bewegen naar je 'nieuwe ideale zelf', zal je ander gedrag je eigen 'moeten maken'. Dingen anders doen dan je ze altijd al hebt gedaan. Ik laat je experimenteren met nieuw gedrag door cognitieve, energetische en emotionele interventies toe te passen. Je oefent tot je er meester in bent geworden. En natuurlijk vieren we je successen!

Tarief Gelukscoaching

  • Persoonlijke coaching € 125,- vrijgesteld van btw;
  • Zakelijke coaching € 197,- vrijgesteld van btw;
  • Een consult duur 1 uur; 
  • Gelukscoaching start met een bewustzijnsschaal assessment® die je voor de eerste sessie ingevuld en opgestuurd dient te hebben;
  • Coaching wordt niet door de basisverzekering vergoed. Verzekerden kunnen gebruik maken op (gedeeltelijke) vergoeding van alternatieve of complementaire geneeswijzen en therapieën als aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Welke voorwaarden dat zijn, kan per verzekeraar verschillen. Informeer dus bij je verzekeraar. 
  • Big-registratie: 49000673730
  • Zie algemene voorwaarden en de privacy policy van de website

Meer advies? Mail ons vandaag!

Wij gebruiken cookies