Break-in Training
Brochure

Page content

Anti Spam Beleid

Heart4Happiness verstuurt gratis tips en technieken via e-mail nadat een inschrijver zich via een email adres heeft ingeschreven. Daarnaast biedt heart4happiness eigen producten aan via email, via de site en de community

Heart4Happiness heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde Spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven)

Heart4Happiness zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd eenvoudig afmelden door op de ‘uitschrijf-link’ te klikken in de ontvangen e-mail.